#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Servet ve Riera kavga etseydi,şimdiden ikisininde gitmesini isterdik bu açık.Ne kadar hayır desenizde durum bu.

Olaya gelirsek; Bence tek kavgayla adam gönderilmez.Önceki vukuatlarına bakılır,olayın büyüklüğüne bakılır.Florya'nın içinde olmadığımızdan da ne kadar konuşsak yersiz.Belki bu kavga sadece devede kulaktır belkide o kadar büyütülecek birşey değildir.Fatih Terim'e güveniyorum ben şahsen,alacağı kararlarında ne olursa olsun Galatasaray'ın menfaatleri için olacağını düşünüyorum.Beklemek lazım,büyük konuşmak için erken.Konuşanında kafasına tüküreyim.:):D

keşke arada tribüne çıksa senin gibi 2-3 taraftarı da bizim yerimize elden geçirse, negzel olur.

o değil de tam olarak kavganın sebebini bilen varsa açıklayabilir mi ? medyadan değil direk içerden

Noluyor la, futbolcu eleştirmek tatmin etmedi dövmeye mi gidiyoruz. :D Haber verin kamyonla adam yığalım Florya'ya :ka21:

yorumum beni bağlar iyi yapmış melo keşke hazır eli değimişken iki üç tanesini daha sıradan geçirseydi niye adam gibi oynamıyosunuz lan diye.

Yavassssssss, kendimi birden saddam irakinda gaddafi libyasinda sandim,ne yaptin renktas hangi ülkede yasiyoruz?????

Kusura bakmayında takımın en iyilerinden birini sırf takım arkadaşıyla kavga etti diye yollayamazsın.Sonuçta karşılıklı birşey bu.Tek taraflı olsa belki anlarımda.Ağır para cezasıyla kapanmalı bu olay.Bu kavgayı Servetle,Ayhan'da yapsa aynısı yapılmalıydı.Daha önce Arda-Caner,Servet-Cem Sultan'da kavga etmişti.Oradaki tepkimde aynısıydı.

Kusura bakmayında takımın en iyilerinden birini sırf takım arkadaşıyla kavga etti diye yollayamazsın.Sonuçta karşılıklı birşey bu.Tek taraflı olsa belki anlarımda.Ağır para cezasıyla kapanmalı bu olay.Bu kavgayı Servetle,Ayhan'da yapsa aynısı yapılmalıydı.Daha önce Arda-Caner,Servet-Cem Sultan'da kavga etmişti.Oradaki tepkimde aynısıydı.

Takimin en iyilerinden birisi olmasi kavga etme hakki vermez ki. Adamina gore muamele olamaz yani.

Benim anlamadigim bu adamlar niye yalniz birakildi ki? Melo'nun cok dengeli biri olmadigi belli zaten. Onun disinda cezanin kesinlesmemesi de yanlis. Manisa macinda puan kaybedip Melo'yu affedersek teknik ekibi zayif gosterir futbolcu karsisinda.

Terim Galatasaray kaptaniyken GS kongre uyesi emniyet mudurunden tut rakip yedek oyuncuya kadar bircok vukuati var. Takim arkadasini dovdu mu bilmiyorum ama Terim'i de iyi taniyoruz.

Kapiyi da kitleyip adam dovmek baya sayko bir hareket, eger gercekse affetmezler, degilse kavga etti diye silmez bence Terim bir futbolcuyu.

Takimin en iyilerinden birisi olmasi kavga etme hakki vermez ki. Adamina gore muamele olamaz yani.

Benim anlamadigim bu adamlar niye yalniz birakildi ki? Melo'nun cok dengeli biri olmadigi belli zaten. Onun disinda cezanin kesinlesmemesi de yanlis. Manisa macinda puan kaybedip Melo'yu affedersek teknik ekibi zayif gosterir futbolcu karsisinda.

Terim Galatasaray kaptaniyken GS kongre uyesi emniyet mudurunden tut rakip yedek oyuncuya kadar bircok vukuati var. Takim arkadasini dovdu mu bilmiyorum ama Terim'i de iyi taniyoruz.

Kapiyi da kitleyip adam dovmek baya sayko bir hareket, eger gercekse affetmezler, degilse kavga etti diye silmez bence Terim futbolcuyu.

florya da soyunma odasının kapıları şifrelidir kapı kilitleyip dövem olayı fb-bjk medyasının melo korkusundandırç bu kadar basit. sırf adamın imajından dolayı hemen asıp kesmeyin olayın iç yüzünü bilmiyoruz.diyelim ki ilk riera yumruk salladı denk gelmedi ardından melonun ki oturdu ne olacak ? bazen camia olarak gereksiz bir fair play iyilik meleği sevgi kelebeği havasına bürünüyoruz. her takımda bunlar oluyor oldu da. rakiplerin gazına gelmeyin. bütün kanalılar nasıl kadro dışı bırakılmaz nasıl gönderilmez derdindeler. demek ki bu adam iyi şeyler yapmış. arda-caner olayında nasıl ki caner gittiyse burda da riera gider. melo içinde para vermemek ve taraftarın gazını almak için bahane işte mis gibi. yoksa hemen siteden haber verilmesi mantıklı mı ? görüyorum ki zaten meloyu gönderseler çoğu ses etmeyecek o ortam oluşturulmuş

Kapiyi da kitleyip adam dovmek baya sayko bir hareket, eger gercekse affetmezler, degilse kavga etti diye silmez bence Terim bir futbolcuyu.

Riera küfür etti deniliyor.Demek ki ortada karşılıklı bir hareket var.Ayrıca Hoca'nın kararı sonra açıklayacağız demesi puan kaybına göre hareket edileceğinden değil.Olayın soğuması bekleniyor.Hoca'da iki oyuncuda olaydan dolayı üzgün dedi.O kapıya kitledi olayıda yalan.Öyle bir olay olsa Riera'nın sadece kaşı açılmış olmazdı herhalde.

Dünya'da hiçbir kulübün en iyi oyuncularını bu tür bir olay için kadro dışı bırakacağına da inanmıyorum.Örneğin;Barcelona Messi'yi,Real Madrid Ronaldo'yu vs.Tabii bu tür hareketler T.direktöre vs olmadığı sürece...

Melo'da problem var.

Meloyu izlerken tedirgin oluyoruz. Sahada her an olumsuz bir hareket yapabilir. Çok kritik bir maçta takıma büyük zarar verebilir.

Şu ana kadar büyük problem çıkartmamıştı ama bir gün böyle bir olayın olacağı belliydi.. En azından antrenmanda oldu da ucuz kurtulduk.

Kaliteli futbolcu ama çok da riskli.

Melo'da problem var.

Meloyu izlerken tedirgin oluyoruz. Sahada her an olumsuz bir hareket yapabilir. Çok kritik bir maçta takıma büyük zarar verebilir.

Şu ana kadar büyük problem çıkartmamıştı ama bir gün böyle bir olayın olacağı belliydi.. En azından antrenmanda oldu da ucuz kurtulduk.

Kardeş bu tür kalitedeki oyuncuların sorunsuz olanlarını bize bırakmazlar zaten.

Melo'da problem var.

ben sahada meloya 1 kac mactan sonra güvendim. hele karıköydeki macta mehmet topuzla kavgaya girmedi bile. ordan hemen kactı. şurdaki olayda neolursa olsun vurmaması lazım rieraya eger denildigi gibi anasına küfretmediyse. büyük para cezası verirsin olayı kapatırsın. aksine rieranın diger futbolcularla kavgaları oldugu söylendi dün ntvsporda. yani rierayı sütten cıkmış akkaşık sanmayın.

Dünya'da hiçbir kulübün en iyi oyuncularını bu tür bir olay için kadro dışı bırakacağına da inanmıyorum.Örneğin;Barcelona Messi'yi,Real Madrid Ronaldo'yu vs.Tabii bu tür hareketler T.direktöre vs olmadığı sürece...

En iyi oyuncuyu degil herhangi bir oyuncuyu kadro disi birakmazlar bence bir defa kavga etti diye. Disiplin sorunu genel davranisla alakali, disiplinsizse belki bu da bardagi tasiran son damla oldu diye oyle bir karar verilebilir. Melo'da bizim bildigimiz oyle bir durum da yok. Dedigim gibi kapiyi kitlese durum baskaydi ama herkes oyle olmadi diyor, o zaman bence Terim de affeder. Olumlu yonden bakarsak Melo'nun taliplisi varsa cayabilir, bu da bizim elimizi guclendirir Juve'ye karsi.

En iyi oyuncuyu degil herhangi bir oyuncuyu kadro disi birakmazlar bence bir defa kavga etti diye. Disiplin sorunu genel davranisla alakali, disiplinsizse belki bu da bardagi tasiran son damla oldu diye oyle bir karar verilebilir. Melo'da bizim bildigimiz oyle bir durum da yok. Dedigim gibi kapiyi kitlese durum baskaydi ama herkes oyle olmadi diyor, o zaman bence Terim de affeder. Olumlu yonden bakarsak Melo'nun taliplisi varsa cayabilir, bu da bizim elimizi guclendirir Juve'ye karsi.

zaten fiyatı düşmüş bu olaydan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt