#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Hiç bişey olmaz merak etmeyin. Fatih Hoca her ikisini de alır karşısına konuşur orta yol bulunur. Ama yönetimdeki bir grup Melo'nun alınmaması için bu olayı kullanacak.

Melo da gicik olmus artik Riera'nin ruhsuzluguna. Dayanamayip tekme tokat dalmis iste adama. Dogru konusalim, imkanimiz olsa, simdiye kadar bizde coktan dalmistik tekme tokat Riera'ya. Millet tv basinda ana avrat küfrederken iyi ama. Belki bu sayede akli basina gelir ve performansi yükselir :D

Ayrica yemisim etigini metigini. Türk futbolu pisligin icinde boguluyor, sikeciler elini kolunu sallaya sallaya dolaniyor, adam bir tokat atti diye denmedik kalmadi.

riera helo foto dersin elin ayagina dolasir sonra 40 gun dostlarina anlatirsin rierayla konustum diye

trt3 te adam bu anlık bir olaydır. soyunma odasına gönderilemeseler bu olay olmazdı diyor.

Melo da gicik olmus artik Riera'nin ruhsuzluguna. Dayanamayip tekme tokat dalmis iste adama. Dogru konusalim, imkanimiz olsa, simdiye kadar bizde coktan dalmistik tekme tokat Riera'ya. Millet tv basinda ana avrat küfrederken iyi ama. Belki bu sayede akli basina gelir ve performansi yükselir :D

Ayrica yemisim etigini metigini. Türk futbolu pisligin icinde boguluyor, sikeciler elini kolunu sallaya sallaya dolaniyor, adam bir tokat atti diye denmedik kalmadi.

fok balıklarıda çok yalnız

trt 3 te tartışıyorlar. gökhan zanda varmış olay sırasında. gökhan zan varken kapıyı niye kilitlemiş onu anlamadım. gökhan yarım omuzla bişey yapamazmı demiş:D şu kilitleme olayı komigime gidiyor. böyle güzel uydurulmaz.

Melo sapik mi kapi kilitliyor sanki adamin irzina gececekmis gibi :asd:

Basın Melonun hatasını 4 gözle bekliyormus serefsiz herifler

vukuatlarını gösteriyorlar şimdide. siz telegolde görün neler olacak daha.

edit:ali ece mükemmel konuşuyor.

kamuoyuna yansımasaydı keşke adamlar her vukuatı video yapmıslar bide soundtrack ekleyip.

GS düsmanlarina firsat dogdu. Hic kaide bile almiyorum bu tür haberleri. Dinleyip geciyorum.

Bugün bir tv kanalinda da Osman Tanburaci Terim'e Melo'ya vs salliyordu. Onun ne denli Terim düsmani oldugunu bilmeyen yok zaten. Cok var böyle tiplerden medya da.

GS düsmanlarina firsat dogdu. Hic kaide bile almiyorum bu tür haberleri. Dinleyip geciyorum.

Bugün bir tv kanalinda da Osman Tanburaci Terim'e Melo'ya vs salliyordu. Onun ne denli Terim düsmani oldugunu bilmeyen yok zaten. Cok var böyle tiplerden medya da.

Dusmanlarinami? Kardes, burda Melo katilmis gibi yargilayan onlarca kendi taraftarimiz var...hic dusmana gerek yok. Biz kendi oyuncularimizi yerin dibine kadar karalamasini cok iyi biliriz. Ornekler ortada zaten.

Basın dünyasında gördüğüm en kıvrak,en oynarbaş yazar.

Terimin zamanında dediklerini kat ve kat hakediyor

şu trt'yi izleyen de sanar ki melo fatih terime saldırdı adi şerefsizlere gün doğdu lanet olsun

biletini kestim diye şarkı calıyorlar melo icin trt3 te. şimdi bişey derdimde neyse:D

su ream bedri yine atlamis bu olaya, pis herif

ya bu bedri denen adam ne bicim bir insandir birde ressam mis ilk duydugumda inanamadim

Seneye bu formayı giyecegi belli Melo nun hala mal mal konusuyorlar adam cıldırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt