#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

olay o kadar açıkki. melonun taraftar içindeki sevgisini gören sayın yönetimimiz bu olayı koz olarak kullanmaya karar vermiştir. ha burda meloyu savunduğum anlamını hiçkimse çıkarmasın. bence de yaptığı son derece çirkin ama 13m euroyu hayatta vermeyecek yönetimin eline ciddi bir koz geçti artık. ya bu olayı öne sürüp 3-5m arası bir maliyetle işi bitirecekler ya da hiç almayacaklar.

Yönetim iyi futbolcuyu neden almasın. Saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. 13m ediyorsa verilir alınır ama etmez o yaşta Melo. Yolun açık olsun Melo fena değildin bu sezon. Playoff lardan önce gönderilmeli bence.

1 yıldız geldi geçti.

Bir daha böyle oyuncuda ''nah'' gelir.

Kavga ediyor (bknz :melo,keita), sakız çiğniyor (bknz :misimovic), eğlenceye gidiyor (bknz :Jo) , disiplinsiz (bknz :lincoln,necati) ve daha aklıma gelmeyenler.

Göndermek yerine çözüm arasaydık 10 yıl ilerdeydik şimdi.

Sürekli geri gidiyoruz.

Bu olaylar dünyanın 1.sınıf takımlarında da oluyor. Biz kendimi eşsiz sanıyoruz heralde.

Bugün bunu Riera'ya yaptığı için hala ılımlı davranıyoruz ama yarın öbür gün aynı hareketi Muslera'ya da yapabilir, Selçuk'a da yapabilir Elmander'e de. Bir insanın çalışma arkadaşını bu hale getirmesi ayıptır. Herkes sinirlenebilir, öfkelenebilir ama o senin çalışma arkadaşın ya biraz sakin. Olay basının abartması diye düşünüyordum ama Riera'nın o hali nedir öyle be kardeşim. Çok sevmeme rağmen bence Melo'nun Galatasaray kariyerinin bitmiş olması gerekiyor. Gittiğinde Ribery'nin gidişi kadar üzüleceğimi de söylemeden edemeyeceğim

1 yıldız geldi geçti.

Bir daha böyle oyuncuda ''nah'' gelir.

Kavga ediyor (bknz :melo,keita), sakız çiğniyor (bknz :misimovic), eğlenceye gidiyor (bknz :Jo) , disiplinsiz (bknz :lincoln,necati) ve daha aklıma gelmeyenler.

Göndermek yerine çözüm arasaydık 10 yıl ilerdeydik şimdi.

Sürekli geri gidiyoruz.

Bu olaylar dünyanın 1.sınıf takımlarında da oluyor. Biz kendimi eşsiz sanıyoruz heralde.

Takım arkadaşını döven adama kim saygı duyacak bundan sonra bi söyleyiver. Arkadaşlarıyla ilişkisi nasıl olacak Melo'nun. Herkesin olduğu antrenmanda arkadaşını dövdü. Bu adama gereken yapılmazsa takımdaki oyuncular neye, kime saygı duyacak? Kulübe mi saygı duyacaklar? Melo'ya mı saygı duyacaklar?

Fatih Terimin alacağı her kararın arkasındayım

Takım arkadaşını döven adama kim saygı duyacak bundan sonra bi söyleyiver. Arkadaşlarıyla ilişkisi nasıl olacak Melo'nun. Herkesin olduğu antrenmanda arkadaşını dövdü. Bu adama gereken yapılmazsa takımdaki oyuncular neye, kime saygı duyacak? Kulübe mi saygı duyacaklar? Melo'ya mı saygı duyacaklar?

Melo'nun ağırına giden bir küfür etti de geçiştir.

kavgayı normalmiş gibi algılayan beyinler iyi yozlaşmış.. kimsenin kimseye vurma hakkı yoktur . sizli bizki orneklerde vermeyin adamlar pro futbolcu ve galatasarayda oynuyorlar belli sorumlulukları var.. kimse gık çıkarmaması gerekiyor giderse 2side

Melo gibi bir oyuncuyu kaybetmek çok ağırıma gidiyor.

Ben hala Riera'nın ne dediğini merak ediyorum.Damarına basmışsa kimse takım arkadaşı falan dinlemez.

kavgayı normalmiş gibi algılayan beyinler iyi yozlaşmış.. kimsenin kimseye vurma hakkı yoktur . sizli bizki orneklerde vermeyin adamlar pro futbolcu ve galatasarayda oynuyorlar belli sorumlulukları var.. kimse gık çıkarmaması gerekiyor giderse 2side

Haklısın ama Melo yüzünden şampiyonluk giderse o zamanda kimsenin gıkının çıkmaması gerekiyor.Peki böyle bişey olursa nolur? Kimse etik falan dinlemez sene sonu başta Fatih hoca olmak üzere takım ve yönetime küfürler savurur..

herşeyden önce insanlık önemli isterse messi olsun takım arkadaşını bu hale getiriyorsa yarın gider teknik direktöre dalar... en sevdiğim futbolcuydu ama bence hemen gitmeli... bazı şeyler başarıdan ve şampiyonluktan da önemli benim için...

Yönetim parti düzenlesin almak istemiyorlardı zaten Melo'yu, bu olayda tuz biber oldu.

Zaten basına bu kadar yansımasından anlamamız gerekiyordu.

Paulsen falan hayırlı olsun.

Boşuna tartışıyorsunuz, hocanın bileceği iş yorum yapmak, üzülmek, sinirlenmek kimseye bir şey kazandırmaz.

[video=youtube;KaVshPmyETU]https://www.youtube.com/watch?v=KaVshPmyETU[/video]

Arkadaşlar meloyu hepimiz seviyoruz, Neden? Hırslı, çalışkan, formaya değer veriyor, kaybetmeye tahammülü yok. Tam bizim hayallerimizdeki yabancı örneği melo..

Bu hafta yaptı bi hata, ama hata yaptı diye futbolcumuzu direk sileceksek dükkanı kapatıp gidelim. 10 aydır dolandırıcılıktan cezaevinde yatan adamı destekleyenlerin olduğu bi ülkede bi kavga için futbolcumuzu hiç etmemeliyiz..

Fatih hoca da diyor, riera ve melonun da çok üzgün olduklarını biliyorum ve gereken cezalar verilecektir. O yüzden asıp kesmeden olacakları bekleyelim. Bu kadar kolay adam satmayalım, yazıktır..

Yediğin haltla şu güzel ortamın içine ettin reis. :sad007:

Seneye kalmaz, gidersen eğer ( ki büyük ihtimal gönderileceksin) şahsım adıma seni hep Fener'in tokmalayıcısı olarak yad edeceğim. :(

Bu hafta yaptı bi hata, ama hata yaptı diye futbolcumuzu direk sileceksek dükkanı kapatıp gidelim. 10 aydır dolandırıcılıktan cezaevinde yatan adamı destekleyenlerin olduğu bi ülkede bi kavga için futbolcumuzu hiç etmemeliyiz..

.

Ben de üzüleceğim Melo giderse ama çok da abartmamak lazım. 7-8 milyon euroyu gözden çıkarıyorsak zaten kaliteli bir adam alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt