#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

yeter yaa ne sallayip duruyorsunuz adama... ne cabuk siliyorsunuz... :confused:

Çıkar play-off'ta oynar; Riera'dan, hocasından, taraftarıdan özür diler, üstüne bir tane de fenere çakar hepsi unutulur. ;)

Lincoln hiç bir şey yapmadığı halde silindiğine göre; Melo'yu döven taraftar bile çıkabilir.

Onun sıkıntısı zaten hiçbir şey yapmamasıydı (10 maç dışında). Kıyaslanacak durumda değiller, Melo 33 maçtır her şeyini verdi takıma bunu kimse inkar edemez.

Terim yönetimindeki idmanda 5'e 2 çalışmasında Riera, Sambacı'ya pası atarken topu kaçıran Melo, sert tepkiyle karşılaşınca işler de çığrından çıktı. Lafın altında kalmayan Brezilyalı futbolcu, "Sen önce aldığın paranın hakkını ver. Sahada dekor gibi duruyorsun" sözleriyle fitili ateşledi.

Haksız olduğunu kim söyleyebilir ki? Bu adam GS için varını yoğunu ortaya koyuyor ve aldığı paranın hakkını veriyor. Eğer gönderilirse yönetimin hatası olur. Bu olay bahane edilerek bonservisten kaçmaya çalışılırsa da yönetime yazıklar olsun. GS düşmanlarına prim vermemek lazım. Medya maymunları olayı kasıtlı olarak büyüttüler, yolumuza taş koymak istiyorlar. Arda -Caner kavgasında Arda'yı silmediniz Arda Galatasaray'ı sildi, şimdi sırf takıma faydası olmayan bir adamla kavgası yüzünden takım için ruhunu ortaya koyan bir futbolcuyu silerseniz pişman olursunuz. Aslolan Galatasaray'sa takımın çıkarlarını savunmak zorundasınız.

Melo Play-Off'ta bunun acısını çıkartacaktır...

Yaptığına karşılık Manisa'ya gitmesede problem yok...

Play-Off'ta acısını çıkartacak Aslanım...

m.milliyet.com.tr

Burda yazdığı gibi kavga Riera'nın Melo'ya attığı laf yüzünden başladıysa ve Melo'da “Sen önce aldığın paranın hakkını ver. Sahada dekor gibi duruyorsun” dediyse futbol hayatının sonuna kadar bizle kalmalıdır. Bu lafı diyecek, formayı bu kadar sahiplenmiş yerliler dahil kaç kişi var bu takımda? Ben de bu olayın bu kadar göz önüne çıkartılmasının yönetimin Melo'nun bonservis ücretinden kurtulmak istemesi olarak görüyorum.

Şimdi Melo gitse Karıköyde galibiyet golünü atsa burda atıp tutanların yüz ifadelerini çok merak ediyorum

Daha evvel de yazmıştım. Fenerbahçe' nin yerinde olsam Galatasaray opsiyonunu kullanmadığı anda Juventus ne istiyorsa verir imzayı attırırım Melo' ya.

O zaman görürürüm ben burada Melo' ya tu kaka diyenleri. O zaman görürüm disiplinsiz diye almadık diyen Galatasaray yönetimini.

Biz almadığımız anda adım gibi eminim ki fener alacaktır. Almazlarsa onlar da gerizekalı demektir zaten.

Ama iyiki hemen üc mac oynadiktan sonra 13 milyonu verelim diyen arkadaslarin gazina gelmemis yönetim ve Fatih Hoca.

Düsünüyorum da gecen hafta bonservisini alsaydik ve bu olalar olsaydi neler olurdu.

Ben Melonun aciklamasini ve özürünü bekliyorum artik.

Daha tam nasil olmus olaylar bilmiyoruz ve basinin abartacagi zaten belliydi

melo geldiğinden bu yana ilk defa vukuat yarattı diyebiliriz. böyle bir oyuncuyu alıyosan vukuatlarına hazırlıklı olmalısın. ama bu demek değilki melo her istediğini yapabilir. melo eğer bu takımda gerçekten kalmak istiyorsa rieradan samimi bir özür dilemeli ve arkadaşına sarılmalı. melo gelip bir daha bu tarz olayların yaşanmayacağına dair söz vermeli. hatta gerekirse bonservisi alınması yerine 1 sene daha kiralanıp akıllanıp akıllanmadığı test edilmeli.

Lassana Diarra asla Melonun verdigi katkiyi veremez. NET. Riera kasinmistir, zaten vurdum duymaz herifin teki. Bu olayin Galatasarayin büyüklügüyle ne alakasi var ya, yönetimde medyadan fazla abartti olayi, iyice seref meselesi yapti, oyuncu elden kacacak diye korkuyorum, kaybeden biz taraftarlar olacaz, ama cok gec olacak!

nefes alan en iyi 10 defansif orta sahadan biridir felipe melo lassana felan buları geçelim çeyreğini yapamazlar

Bir yumruk attı diye sırf basın bu kadar abarttığı için gönderilsin nasıl diyebiliyorsunuz yahu Melo'dan bahsediyoruz kariyerinin zirvesinde resmen tüm sene bu kadar güzel oynadıysak bunun en büyük pay sahiplerindendir Melo. Normal bir kavga işte, dayanamamış vurmuştur yumruğu olabilir bunlar doğaldır, üstelik vurduğu kişi de %99 gönderilecek ve tüm sene boyunca oynamamış bir isim. Gönderilmez inşallah.

Bir yil daha kiralasak olmaz mi:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt