#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Ceza verildi zaten.Bir de özürdilese yeterli.

inşallah özürünü dileyip haftaya oynayacak adamım.

Bu iş uzadıkça zarar verecek bize. Fatih Terim çıksın yarın Melo' nun ve Riera' nın affedildiğini açıklasın.

Basın Melo' yu Galatasaray' dan uzaklaştırmak için bilinçli bir şekilde olayın üzerine gidiyor. Ne yazık ki taraftarımız da gaza geliyor.

Bir an evvel kestirip atsın bu olayı Terim.

Haklısın bi de Muslera olayını fırsat biliyor bu fener medyası.

Melo candır can.. Aksini söyleyenler ya maçları takip etmiyorlar yada art niyetliler... 6 tane zorlu derbi oynayacağız, melosuz selçuk hiç birşey yapamaz. Melo agresif, güçlü, defansif, ofansif bi topçu... Olmazsa olmaz bi adam bizim için şu an... Eğer fatih hoca melo'yu oynatmama gibi bi karar alırsa hayatının kumarını oynar.

fatih hoca en iyisini bilir bu konuda bu olayları adam sürekli yaşamıştır bizim yorum yapmamız mantıklı durmaz ama hoca meloyu sezon sonu kesin tutmaz benim görüşüm

arkadaşlar tabi melo kalsın istiyoruz da takımda antremanda olduğunuzu düşünün ki orada genç oyuncularımız 20li yaşlarda gençlerimizde var ...oldu ki meloya sert girdi birisi veya antreman sertliğinde olmaması gereken bişey oldu bu olay aklınıza gelir mi gelmez mi ? bence bizden ziyade takım arkadaşlarının meloya bakışı önemli ...

arkadaşlar tabi melo kalsın istiyoruz da takımda antremanda olduğunuzu düşünün ki orada genç oyuncularımız 20li yaşlarda gençlerimizde var ...oldu ki meloya sert girdi birisi veya antreman sertliğinde olmaması gereken bişey oldu bu olay aklınıza gelir mi gelmez mi ? bence bizden ziyade takım arkadaşlarının meloya bakışı önemli ...

Oyun icinde bu sezon tam aksine kendini cok iyi kontroll etti Melo,bir cok macta üzerine oynanmasina ragmen sakindi.

Su son günlerdeki gecmisinden gösterilen olaylardada,robben e girdiginde o maci canli seyretmistim,ekran basindaki bir cok insani cildirtmisti robben her harekette kendini yere atip agliyordu.

Juventustadaki faul den sonra tekme atma olayindada karsi oyuncunun Meloya nasil girdigini kimse konusmuyor.Daha hafif faullerde bile bu sezon süper ligte bile kac oyuncu tekme sallamistir faulden sonra.

Demek istedigim su,son günlerdeki medya lincine göre yorum yapilmasin,Galatasaray ahlaki ne gerektirir Galatasarayin cikarlari nelerdir buna göre karar verilsin.

başladılar Galatasaray lılık duruşundan konuşmaya.keriz zannediyorlar bizi

Kavganın takıma en büyük zararı yarın Melo takıma katıldığında herkesin onunla ikili mücadeleye sağlıklı bir sekilde giremeyecek olması. Böylece oyuncuların mücadele gücü sağlıklı bir sekilde analiz edilemeyecek. Adam düşünebilir yani bugün Riera'ya yaptığını yarın banada yapabilir diye. Melo'nun bu acıdan takıma kendini yeniden kabul ettirmesi cok güc olacak.

Kavganın takıma en büyük zararı yarın Melo takıma katıldığında herkesin onunla ikili mücadeleye sağlıklı bir sekilde giremeyecek olması. Böylece oyuncuların mücadele gücü sağlıklı bir sekilde analiz edilemeyecek. Adam düşünebilir yani bugün Riera'ya yaptığını yarın banada yapabilir diye. Melo'nun bu acıdan takıma kendini yeniden kabul ettirmesi cok güc olacak.

alakası bile yok.melo nunda kafasını patlatırlar takımda:D

Oyun icinde bu sezon tam aksine kendini cok iyi kontroll etti Melo,bir cok macta üzerine oynanmasina ragmen sakindi.

Su son günlerdeki gecmisinden gösterilen olaylardada,robben e girdiginde o maci canli seyretmistim,ekran basindaki bir cok insani cildirtmisti robben her harekette kendini yere atip agliyordu.

Juventustadaki faul den sonra tekme atma olayindada karsi oyuncunun Meloya nasil girdigini kimse konusmuyor.Daha hafif faullerde bile bu sezon süper ligte bile kac oyuncu tekme sallamistir faulden sonra.

Demek istedigim su,son günlerdeki medya lincine göre yorum yapilmasin,Galatasaray ahlaki ne gerektirir Galatasarayin cikarlari nelerdir buna göre karar verilsin.

ben sahadaki profesyonelliğine bişey demiyorum ve kalmasını isterim fakat başka bir açıdan bakmaya çalıştım yine de antremanda bu kadar aşırı tepkiler verme konusunda da kendini kontrol etmesini bilmeli fakat genelde baktığımızda diğer oyuncularılarımızla harika ilişkisi varmış gibi duruyordu yani zaten takımdaki duruşuna göre onu benimseyecekler yada dışlayacaklardır önemli olan takımın ve oyuncuların meloya bakışı .. bu olayın sonucu da buna göre şekil alır diyorum ben

Melo ve Riera takıma alınmalı .Sezon sonu gönderilecekse de gönderilsin .Ama şuan Melo takımda olmazsa olmaz.Onsuz deplasman derbilerinde dezavantajlı oluruz.

Keske yarin affedilip antremana katilsa.

Sırf şunu yazmak için girdim.Bir sürü gereksiz mesaj dolanıyor forum da.Yok Melo gitsin,yok Galatasaray'lılık duruşu falan filan.Yahu biz niye böyleyiz? Bi kaç örnek vereyim.Pepe denen adam yerde ki futbolcuyu defalarca tekmelemedimi? Ferguson,Beckham'ın kafasını kramponla kırmadımı? Beckham,Rooney'i yere yatırım boğazını sıkmadımı? Hangisi asıldı kesildi.Biraz mantıklı olun.Basının dolduruşuna gelmeyin.Ayrıca takımı kutluyorum..İnşAllah şampiyon olacağız.Herkese hayırlı akşamlar.

Türkiye'de bazi seyler cok abartiliyor. tamam iki kisi kavga etmis, olan olmus. Melo'nun yapisi böyle. öyle olmasa su an bizde degildi zaten. mantikli olun biraz. Melo gibi adam bu lige 3 gömlek fazla.

Melo'nun bize ne kadar guc kattıgını biliyorlar, ayırmak icin her yolu deniyor serefsiz basın.

yapılacak en mantıklı is Melo ve Riera'yı barıstırıp el ele tribune yollamaktır, sonra playyoffun damına konmaktır :ka21:

Şu saate kadar bazı şerefsizlerin yaptıklarını görünce, ben bu adamı sonuna kadar desteklerim !!

Melo, Türk medyası tarafından resmen hedef gösterilmekte, Galatasaray taraftarı provoke edilmektedir. Şerefsiz medya olayı öyle bir lanse ediyor ki; sanısın herif almış eline elektrikli testereyi, toplu katliam yapmış. Bunu üstelik devletin resmi kanalı dahi yapıyor.

Yalan yok, zamanında medyanın gazına gelip Lincoln'un gönderilmesi için tef çaldım. Aynı oyuna bir daha düşmem.

Her şeye rağmen YÜRÜYEDUR MELO !!!

melo bu takımda kalmalıdır ve kalacaktır..fenerli medyanın oyununa gelmeyin..emre kocamana saldırır konuşmazlar,cristian emre kavga eder konuşmazlar, fenerde hemen olayın üstünü kapatır sonra bizde aynı olay olunca hemen disiplinden, geleneklerden bahsedilir.bazı galatasaraylılarda ne yazıkki bu oyuna gelir..ortalığın pislikten geçilmediği bi türk futbolu varken, varsın bi meloyu kovmamamız bizim ayıbımız olsun.

Melo özür mü diliyon, fatih hocayı sırtına mı alıyon.. Napıyosan yap sana acil ihtiyaç var.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt