#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

GSTV ‏ @tvgalatasaray

Yanıtla

Retweetle

Favorilere ekle

· Aç

Melo-Riera tartışmasına ilişkin sıcak gelişmeler az sonra CANLI yayında Galatasaray Televizyonu 17.00 Haber Bülteni'nde.

birazdan öğrenecez canlı yayında inş ikiside kalır ve şampiyonluğun tadını çıkarırlar sonra düşünürüz.

meloyu terim affetmez diyenler ... kocamalin emre yi affetmesine ses cikarmiyor :asd: hey güzelim medyam benim senin ben taaaaaa 24h

Terim herşeyi bizden işi biliyor melosuzda ne kadar zor olacagını biliyodur en azından 6 maç ondan faydanalacaktır

Faydalanmalı bence de. Bazıları kulak kabartmış dinliyor Melo'nun kadro dışı haberi bir an önce çıkacak diye. Emre yapmadığını bırakmadı Aykut'a ama yine oynatıyor.

Terim Affedecek ve Süper Final maçlarında kaldığı yerden devam edecek inşallah Felipe Melo!

GSTV

Teknik direktör Fatih Terim ile görüşen oyuncular , Melo ve Riera için af istedi

hoca değerlerimiz kupalardan ve şampiyonlulardan önemli bu değerlerden vazgeçemeyiz demiş

Melo'yu kadro dışı bırakırsan cezayı Melo'ya değil takıma vermiş olursun.Sezon başından beri düzenli bir sistem var.Melo olmadan yine şampiyon olabiliriz ama sen adama 3.5 milyon € ver,sonra kadro dışı bırak.Eğer ceza verilecekse bu para cezası olur ve sezon sonunda bonservisini almazsın olur biter.

Birde adam takır takır oynuyor.Quaresma gibi kapriside yok.Formayı aldığında son saniyeye kadar tüm varını yoğunu ortaya koyuyor.Yeri geldiğinde bizimde beynimize kan fışkırıyor ne yaptığımızı bilmiyoruz.Ancak sakinleşince pişman oluyoruz.İnanıyorum ki Melo'da pişmandır.Fatih hoca'nın Melo'yu kadro dışı bırakmak gibi bir hataya düşmeyeceğini düşünüyorum.UMUTLANMAYIN KUŞLAR MELO VE KÜÇÜK MELO SİZE HADDİNİZİ BİLDİRECEK.

bende fatih hocayı biraz tanıyosam meloyu affedecek adama 10 numara boşuna verilmedi melo ayrıcalığı herkezden çok hakediyor ve takımın en iyisi

İmparator bu akşam ligtv de medyanın ne yapmak istedeğinden bahsedip yönetimin harekete geçmesini istedi .İşte bu adam bu yüzden imparator ,tehlikeyi sezip önlemini alıyor harekete geçiriyor organize ediyor .Şimdi siz , boyalı basın her fırsatta terim başta olmak üzere Galatasarayın açığını arayıp saldırırken melonun yaptığı disiplinsiz davranışına bir şampiyonluk için göz yumacağınımı sanıyorsunuz ?? Sanıyorsanız klavye başında çekirdekle ne olcek yeaaa affedin diyen siz,ülkenin en kariyerli en büyük spor adamı Terimdir.Ben ona güveniyorum ,2 gündür melonun yüzüne bile bakmadığınıda adım gibi biliyorum ,play off ta oynasada oynamasada umrumda değil ben Galatasaraylıyım arkadaş bu gözler orta sahada Hagileri ,Suatları Tugayları Prekazileri izledi,yemişim Meloyu ...İmparatora güvenim sonsuz ne yaparsa kabulumdür...

Ekli dosyalar

• 538144_367358916642631_357324660979390_1116945_1283761062_n.webp
    538144_367358916642631_357324660979390_1116945_1283761062_n.webp
    104,9 KB · Görüntüleme: 103

Arkadaslar Melo Play Off/ Super finalde takimda yerini alir... Riera ile yollar ya simdi yada sezon sonu 1000 % ayrilir. Olympiakos macindan beri bir uyusmazlik vardi Melo ile Riera arasinda. Melonun bonservisini almak böylesi bir olay sonrasinda cok risk tasir. Saha ici ve saha disi hareketlerinde cok daha dikkatli olmasi gerekiyor Melonun. Eger 10-13 mio euro verilip alinacaksa, sözlesmesinde önemli disiplin kurallari olmasi lazim. Düsünün bir CL masindan önce böyle bir tatsizlik takimi nasil etkiler, veya saha icerisinde cok güzlü bir rakibe karsi önemli bir macda bizi 10 kisi biraktigini.

Bunlarin tabii ki garantisi olmaz ama Melo eger gercekten pismansa ve böyle bir olayin icerisinde birdaha olmayacaginin sözünü verebiliyorsa, bir sezon daha kiralanmasi mantikli olabilir, tabii Juve de kiralamak isterse.

Eger bonservisini almak istiyorsa kulübümüz, disiplin cezalarini cok yüksek ve caydirici bir seviyede tutmasi lazim.

Benim bu olaydan cikartabilidim sunlardir:

1: Meloya (ve Rieraya) Play Offlarda ihtiyac vardir!!!

2: Bu olay Melonun bonservisinin alinma konusunda, takimimizin bir daha düsünmesine yol acmistir.

3: Rieranin GS'deki bir türlü cikis yapamadigi kariyeri en gec sezon sonunda bitecektir.

4: Artik atesle barut yan yana durdugu sürece, takim icerisinde bir sogukluk yasanacak olma ihtimali yüksektir ve bu nedenle Riere ile Meloyu kesinlikle bir sekilde ayirmak lazim!!

Arkadaslar Melo Play Off/ Super finalde takimda yerini alir... Riera ile yollar ya simdi yada sezon sonu 1000 % ayrilir. Olympiakos macindan beri bir uyusmazlik vardi Melo ile Riera arasinda. Melonun bonservisini almak böylesi bir olay sonrasinda cok risk tasir. Saha ici ve saha disi hareketlerinde cok daha dikkatli olmasi gerekiyor Melonun. Eger 10-13 mio euro verilip alinacaksa, sözlesmesinde önemli disiplin kurallari olmasi lazim. Düsünün bir CL masindan önce böyle bir tatsizlik takimi nasil etkiler, veya saha icerisinde cok güzlü bir rakibe karsi önemli bir macda bizi 10 kisi biraktigini.

Bunlarin tabii ki garantisi olmaz ama Melo eger gercekten pismansa ve böyle bir olayin icerisinde birdaha olmayacaginin sözünü verebiliyorsa, bir sezon daha kiralanmasi mantikli olabilir, tabii Juve de kiralamak isterse.

Eger bonservisini almak istiyorsa kulübümüz, disiplin cezalarini cok yüksek ve caydirici bir seviyede tutmasi lazim.

Benim bu olaydan cikartabilidim sunlardir:

1: Meloya (ve Rieraya) Play Offlarda ihtiyac vardir!!!

2: Bu olay Melonun bonservisinin alinma konusunda, takimimizin bir daha düsünmesine yol acmistir.

3: Rieranin GS'deki bir türlü cikis yapamadigi kariyeri en gec sezon sonunda bitecektir.

4: Artik atesle barut yan yana durdugu sürece, takim icerisinde bir sogukluk yasanacak olma ihtimali yüksektir ve bu nedenle Riere ile Meloyu kesinlikle bir sekilde ayirmak lazim!!

saha icinde takimini 10 kisi birakirsa felana kadar okudum.. ondan sonra biraktim..

o zaman her futbolcunun kontrati oyle bisey yerlestirecek takimi 10 kisi birakirsa felan diye.. yani kirmizi kart futbolda olagan bisey, bu sene Melo kirmizi yedimi hic sorarim size? ama kimler yedi bi donup bakin.. ;) maksadim Meloyu kayirmak degil ama.. inanin Melo kirmizi gormus olsaydi basin onun ustune giderdi ve burdaki bazi taraf(tar)lar yangina korukle giderdi malesef.. hani derler ya

Adi cikmis 9'a inmez 8'e..

Fanatik haberine göre Riera'nın kapısında yatıp özür dilemiş :D

gercekten yanlıs anlamayın ama bizim camia kadar oyuncusunu sahiplenmeyen camia görmedim adamlar aziz yıldırım sike yaptı ona ragmen sahipleniyor biz bir anlık sinirle edilen kavgayı yok etik deger yok bilmem ne medyanın gazıyla meloya sahip cıkmıyoruzbütün sezon canını disine takmıs bir insandan söz ediyoruz parayı alıp yatmamıs yüregiyle oynamıs bi adamdan bahsediyoruz affedilmeyi sonuna kadar hakediyor

Melo'nun yaptığı kesinlikle doğru değildir. En iyi kararı Fatih Terim verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt