#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

oha arabaya bak

bunun bitanede gri renkte bi arabası vardı videoda görmüştüm ama markasını hatırlamıyorum şuan

zenginlik başa bela:o

bu devirde ya topcu ya popcu olacan

Penaltı pozisyonunda da hakeme itiraz edenleri uzaklaştırmaya çalışıyordu

Takımda dikine en iyi pas atan adam,kendinden çok emin vede soğuk kanlı.Dün de çok iyiydi.Kavgadan sonra duruşunda değişiklik oldu.iyi mi oldu kötü mü oldu hala karar verebilmiş değilim:D

yeni dövme yaptırmış reis.

Bu adam alınmazsa kafamızı çok vuracakmışız gibi geliyor bana. Maestro gibi oyun içinde.

Nedense bugün çok isteksiz gördüm. Bir ara sahada sekerek gezdi. Umarım önemli bir şeyi yoktur.

Bu adami cikardin hoca isteac gitti dedim ve nitekim oyle oldu

sahada olmadigi 5 dkk basina bir gol pozisyonu veriyoruz

ona gore hesaplayin:)

her maç takimi selçukla tasimaktan yorulacagi belliydi zaten.

Ilk yari baya iyiydi, ikinci yari baya kötü.

hep söyliyorum kaçak güreşiyor.ya ofansda ya defansda var.hiçbir maçımızda en çok koşan futbolcular arasında melo olmuyor.

13 milyon euroysa almayalım,8 milyon euroysa alalım,öyle bir oyuncu işte:)

13 çok ama hakediyor mu bilemem.

Bir kez dikkat ettim. Atağa çıkarken topu kaptırdı kendi yarı sahamızın ortasında. Hala ileri doğru gitmeye devam etti topsuz olarak, Trabzon atak yaparken... Anlam veremedim

Bir kez dikkat ettim. Atağa çıkarken topu kaptırdı kendi yarı sahamızın ortasında. Hala ileri doğru gitmeye devam etti topsuz olarak, Trabzon atak yaparken... Anlam veremedim

oyun içinde kopmalar yaşayabilen bir oyuncu,günündeyse çok iyi ama bugünkü gibi bazen konsantrasyon sorunları olabiliyor,dediğim gibi 13 milyon verilmez bence ama 8 milyon gibi fiyata verirlerse mutlaka alınmalı

Çok dağınık oynuyor yahu :( 5dk sonra performansının ne olacağını kestiremiyorsun. Selçuk gibi belli bir ritmde oynamayıp oyundan kopuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt