#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Almamam YEMEZ.

Açık ve net. Yiyorsa almasın yönetim. :ka21:

Gerçekten sezonun fark yaratan oyuncularından oldu. Ondan daha iyi adamları almadığımız sürece bonservisi mutlaka alınmalı tabii ki Juventus tok satıcı rolüne bürünmezse.

Alın şu adamı yönetim ya yarın başlasın görüşmeler

rakip acayip tırsıyor melo dan.dün bir poz,syonda 2 fbli baktılar 2 kişiler anca csaret edebildiler saldırmaya:D

formanın hakkını veren topçuların başında fatih hocanın istediği futbolcu zaten bu adam son maçta bile böyle hırslıysa fatih hoca konuşmuştur seneye burdasın diye yoksa performansında düşme olurdu..

K_A_L_M_A_S_I_

L_A_Z_I_M_!!!!!

Bu tür adamlar hep fenerde oynadı. Lugano, christian,dos santos... Bu adamlar çirkefti. ama türk oyuncular gibi değil. profesyonel çirkef. Rakibi tahrik eden hakemle oynayan ve oyunu kendi çeviren adamlar. Artık bizimde deli manyak bir melo muz var! Eğerki yönetim bu adamı almassa çok şey kaybederiz muhakkak alınmalı. Bu adam lass gibi değil flamini gibi değil. Bu adamda başka bişey var.

Mal medya her maç kırmızı kart görür diye adamı hedef tahtası haline getirdi, ama bir tane bile görmedi.Helal olsun pitbull...........

10'a kadar çıkılır. Mutlaka alınmalı

Gerekiyorsa 13'e de çıkılır. Şu yüzden söylüyorum, alamazsak gideceğiz 5'e falan birini alacağız tutmayacak taraftar Melo diye bağıracak. Devre arasında bir o kadar daha para harcayıp birini daha alacağız. Başımıza ağrıtmaya gerek yok. Tabii yine pazarlık yapılsın, illa düşük fiyata vereceğiz derlerse adamları da kırmamalıyız tabii ki :D

Ama Melo alınmalı, Türkiye Ligi umrumda değil ama ŞL için şart.

Meloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ulan ne çok sevdirdin kendini yav..

Rakip takım taraftarları sana ayar..

Ama sen bu sene hepsine ayar verdin be reis..

Hepsine golün var..

:D

Uifalusiyi çekip götürmen 10 numara işti, sana her zaman ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt