#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Arkadasin biri sormus.. Galatasaray or Napoli (Twitterda)

Melo Galatasaray!!!! diye cevap veriyor.. bu adami almiyacazda kimi alacagiz cok merak ediyorum..

Avrupa'dan ceza falan gelmeyecek. Bunu GS yönetimi de biliyor. Hepimiz de göreceğiz zaten.

Melo geçen sene 3.2 m € garanti para alıyordu.

Yönetim bunu max 2,5 m € olacak şekilde düşürmek istiyor.

Fark taş çatlasa 700 bin € yani.

Bu takımda Real-Manu-Milan seviyesinde 2 yabancı oyuncu var, biri Muslera, diğeri Melo.

Adam kendini ispatladı, Türkiye'ye alıştı, takımı taraftarı benimsedi, yani Galatasaray'a her anlamda cuk oturdu.

Eğer 700-800 bin € fark için Melo'yu almayacaklarsa cidden yazıklar olsun.

[video=dailymotion;x7872w]https://www.dailymotion.com/video/x7872w_candan-ercetin-sensizlik_music[/video]

Avrupa'dan ceza falan gelmeyecek. Bunu GS yönetimi de biliyor. Hepimiz de göreceğiz zaten.

Melo geçen sene 3.2 m € garanti para alıyordu.

Yönetim bunu max 2,5 m € olacak şekilde düşürmek istiyor.

Fark taş çatlasa 700 bin € yani.

Bu takımda Real-Manu-Milan seviyesinde 2 yabancı oyuncu var, biri Muslera, diğeri Melo.

Adam kendini ispatladı, Türkiye'ye alıştı, takımı taraftarı benimsedi, yani Galatasaray'a her anlamda cuk oturdu.

Eğer 700-800 bin € fark için Melo'yu almayacaklarsa cidden yazıklar olsun.

Melo 5 milyon euro veya biraz daha fazla para kazandi toplamda gecen sezon yani o 3.2 milyon euro hikaye. Gidipte 5 milyon euro'luk oyuncu'ya gel 2.5 milyon euro'ya oyna diyemezsin, bu bir hakarettir hele Melo'nun yaptigi katkiyi dusunecek olursak. Melo'ya 3.5 milyon euro versek seve seve kabul eder.

Melo 5 milyon euro veya biraz daha fazla para kazandi toplamda gecen sezon yani o 3.2 milyon euro hikaye. Gidipte 5 milyon euro'luk oyuncu'ya gel 2.5 milyon euro'ya oyna diyemezsin, bu bir hakarettir hele Melo'nun yaptigi katkiyi dusunecek olursak. Melo'ya 3.5 milyon euro versek seve seve kabul eder.

Adamın yıllığı 3.2m€ idi maç başı da 30bin€ adam gibi oynadı parasını aldı.

flemengo-santos macini izliyor reis

Yemin ediyorum şu anda diğer transferler adebayor muş demba baymış hiç umrumda değil tek isteğim şu adamın bizde kalması

AvrQvHSCMAABL1F.jpg

Bu adam yüzünden kombinemi yenilemedim ,sadece 2 t shirt aldım storeden bu adamı almazlarsa 1 lira bile çalışmaz... Yeter la artık ben cocuğum rızkından kesecem sen nerde istediğimiz bir sey var yapmayacaksın ...Kargalarla stadı da paylaşın, store da paylaşın ,sizi günahım kadar sevmiyorum ulan liseciler...

eeeeeeee haziran sonu, hala nerde bu cocuk ???

AGIR KONUSURUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt