#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

gelmezse tek sorumlu yönetimdir. Önce bu işi Fatih hocanın üzerine yıkmaya çalışacaklar. İstemedi felan filan gibi haberler çıkaracaklar medyada. Sorunlu olduğu sürekli gündeme getirilecek.

Ama asıl meseleyi bu taraftar unutmayacak. Yönetim akıllı olsun binlerce kombine forma sattık stad gelirleri tavan sermaye artırımı hisse satışları kulübün kasasına bu sene en az 200 milyon dolar sıcak para girdi. o da en az.

eşşek gibi alacaksınız meloyu. biz olmazsak siz hiçsiniz.

Bu adamı takım içi dengeler diye almazlarsa eğer hiç beklemesinler direk istifa etsinler.İzahı yok bu hareketin.Riera'yı transferin son günü alelacele getirip mal gibi sözleşme imzalamayı göze alırken takım içi denge bir sorun olmuyorsa eğer takımın en önemli adamlarından birisi için para sorun olmamalı.

Bir de alternatifler hazır diyor başkan.Saçmasapan bir adam değilse kastettiği hiçbir şey bilmiyorum.

40 saat geçti hala bir haber yok. Ben Ünal Aysala kızdıgım zaman karsı cıkıyorsunuz seis.

bunların sözlerine güvenilmez. 400 saatide geçse afedersin bi b.k olmaz.

Oktay hocanın durumu ortada. Fatih hocayı az kalsın kaçırıyorduk. Baskettekş en iyi oyuncumuz gordonu kaybettik. aynı şekilde taurisi.

aynı şekilde meloyuda almaz bu vitaminsizler. Bunlar Galatasarayın en büyük düşmanları. Sadece menfaat için oradalar. Bülent tulun vampiri kulübü yiyip bitirecek.

bizim taraftara karşı ağır konuşmak istemiyorum ama bi bakıma hak ediyoruz. 40 bin kombine satmışız. baskette iyi ortalama tutturduk formalar felan fıstık herşey tam tıkırında.

almayın kardeşim almayın. önce adam olsunlar işlerini yapsınlar sonra biz üstümüze düşeni yaparız.

Olm bu adami almayacaklarsa, bari gidip M.Topal'i getirsinler geri ezikler imzayi attirmadan!

Belli ki Melo gelmeyecek. Yoksa coktan almislardi.

Bu Melo da amma paragözmüs ya. Sana senelik birak 3m'u, 2,5 kim verir be?!

Geliyorsan gel, gelmiyorsan acik acik söyle :mad:

Bir şirketle sözleşme yapıp çalışmaya başlıyorsunuz. Bu şirket 4 senedir yokları oynuyor. Geldiğiniz sene müthiş bir katkı verip bütün personelle uyumu yakalıyorsunuz. Öne çıkan 3-4 adamdan biri oluyorsunuz. Seneyi bütün şirketlerin önünde bitiriyorsunuz şirketin geliri tavan yapıyor. bir de arada sorun yaşıyorsunuz personelin biriyle. Olay çözülüyor tatlı şekilde.

Sözleşmeniz bitti. Yeni sözleşme öneriliyor. 3.3 ten 2.3 e düşüyor.

siz olsanız ?

Bir şirketle sözleşme yapıp çalışmaya başlıyorsunuz. Bu şirket 4 senedir yokları oynuyor. Geldiğiniz sene müthiş bir katkı verip bütün personelle uyumu yakalıyorsunuz. Öne çıkan 3-4 adamdan biri oluyorsunuz. Seneyi bütün şirketlerin önünde bitiriyorsunuz şirketin geliri tavan yapıyor. bir de arada sorun yaşıyorsunuz personelin biriyle. Olay çözülüyor tatlı şekilde.

siz olsanız ?

Para konusunu daha önce de yazmıştım, Aysal son röportajında söylemiş zaten. Melo kiralık geldiği için normalin üstünde paralar verildi, şimdi 3 veya 4 senelik sözleşme ile garanti para alacak. Geçen sene bonuslarla 4 milyona yakın almıştı, bu sene max 3-3.25 gibi bir rakamı kabul etmesi lazım. Bir sene kiralamak ile dört sene sözleşme imzalamak çok farklı şeyler.

siz olsanız ?

.

melo ile birşekilde anlaşılır eğer juve istenilen indirimi yaparsa çok rahat anlaşılır. Meloya şuan alıcı talip yok bu kozu kullanacak yönetim. Juveden koparttıgını meloya versin.

cıkıp deselerki disiplin propleminden dola almıyoruz anlıycamda 300-400 bin euro ıcın bu adamı almazda sampıyonlugu kacırırsak cok fena olur

melo da yönetimde bu taraftara ayıp etmiştir. melonun ayıbı, bu kadar çok sevdiğin takımın ve taraftarın için bikaç yüzün hesabını yapması, yönetimin ayıbı da; bu işi uzatarak sulandırdığı ve melonun alternatifini bulmadığı için

Abiciğim adamın menajeri bizimle kimse görüşmedi demiş.Siz hala indirim yapmıyor diyorsunuz adama.Teklif geldi mi ki,indirim yapsın?

Abiciğim adamın menajeri bizimle kimse görüşmedi demiş.Siz hala indirim yapmıyor diyorsunuz adama.Teklif geldi mi ki,indirim yapsın?

Adama teklif tabi gitti Başkan dedi ya Melo'ya teklif gönderdik kararını bekliyoruz diye.Ben bir kaç gün içinde açıklanmasını bekliyorum.

Adama teklif tabi gitti Başkan dedi ya Melo'ya teklif gönderdik kararını bekliyoruz diye.Ben bir kaç gün içinde açıklanmasını bekliyorum.

Daha öncede Melo'yla görüşüyoruz,indirim yapması lazım demişti.Melo'nun menajeri bizimle irtibat kuran olmadı demişti.Bence görüşme falan olduğu yok.İndirim yapmadı diye vazgeçtik diyecekler.

22.sıradan Boston'a draft olmuş.:(

nba3_WDHND.jpg

melo bu takımın % 30 dur.. gökhan inler lass gelmeyeceğine göre takım intiar etti resmen alınmaz ise..

şu ana kadar bir şey açıklanmadı. olumlu yanıt olsaydı çoktan alınmıştı.

yine bir yönetimsel rezillik ile karşı karşıyayız...

Para konusunu daha önce de yazmıştım, Aysal son röportajında söylemiş zaten. Melo kiralık geldiği için normalin üstünde paralar verildi, şimdi 3 veya 4 senelik sözleşme ile garanti para alacak. Geçen sene bonuslarla 4 milyona yakın almıştı, bu sene max 3-3.25 gibi bir rakamı kabul etmesi lazım. Bir sene kiralamak ile dört sene sözleşme imzalamak çok farklı şeyler.

yanlış biliyorsun bonuslarla 4.5 -5 milyon euro arası ücret aldı.

primler gol çıktığı maç sayısı şampiyonluk felan derken bu rakamı buldu melo. Haram zıkkım olsun diyen var mı arkasından? yok.

daha az ücrete oynayacak adam alırsın. sonra sezon biter haram zıkkım olsun dersin.

Bu sene kayıplarımız:

Oktay reis

taurisi

gordon

ve son olarak melo.

taraftar kafasını taşlara vursun. hala nöbetteler assiadi felan diyorlar. assiadi taşıyacak zaten bizi avrupada. messi kesilip 15 gol 45 asist yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt