#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Melo alınmazsa bütün sevincim yarıda kalacak vala. BekliyoruzZ reiss.

Alinmayacak diye dusunmeye baslamadim degil. Eger boyle bir hata'ya dusersel neler olur dusunmek istemiyorum..

2 aydir yillik ucrette anlasamadik nasil is bu :o

İşin garibi Melo'nun yerine hiç oyuncu ismi de geçmiyor :o

Melo olmazsa, gelen transferlerin hiç bir anlamı yok.

Yerine Hamit oynar fln diye düşünenler, derhal futbolu bıraksınlar.

Adam gittiğinden beri gel gel diye heryerden yazarsa taraftar olacağı bu, adam bırak indirimi zam bile yapar. En kısa zamanda sonuçlandırılsın artık olumlu yada olumsuz önümüze bakalım..

Bence Selcuk Hamit oynar ve böylece Emre Çolak ve Engin Baytarıda harcamamış oluruz.

[video=youtube;xVTCWsDqVcw]https://www.youtube.com/watch?v=xVTCWsDqVcw[/video]

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Hi GS fans!I'm in Orlando with my family and I miss a lot all you!My love for you and for GS made me accept the offer made to me!!!

benim bir ara acdigim bir Photoshop konusu vardi.. nedense silinmis.. bende burda paylasiyim

619882770.jpg

Al sana teklif :)

2,8 milyon euro + 25000 macbasi + 500bin samp bonusu ..40 mac oynarsin 4,3milyon euro mis.. neyine yetmiyo la :)

90. dakika

farki yakalamisiz macin bitmesine saniyeler var

rakip kaleye bindiriyorsun

bos dönüyorsun ve bir kontraya yakalaniyoruz

sagdan gelen ortaya kale dibinde kafayla kurtariyorsun

ardindan deli gibi bagriyorsun

seni cok özliyecez felipe melo

1 yaz akşamı internetten tamamen uzak olduğum bi gün arkadaşın dükkanına gitmiştim moralim yerlerdeydi orda televizyonu açmıştık karıştırırken ntv spor dek geldi ve diyordu ki " Felipe Melo GALATASARAY'DA " O an her şeyimi unutmuştum sevinçten çılgına dönmüştüm kiralık olman umrumda bile değildi. Günler haftalar geçtikce dahada çok ısındım sana sonra pitbull sevincin dek geldi ayrı bi sevdim rakip takım taraftarının senden korktuğunu ve onları sinir ettiğini gördükce dahada bi mutlu oluyodum çünkü sen sahadaki bizdin.. Kiralık olman zamanla aklıma geldikce moralim bozuluyodu ama anında düşüncemi değiştirip "olsun opsiyon var ne yapar ne eder alırız" diyordum tabi sen iyi oynamaya kendine bağlamaya devam ediyordun. Sonra rierayla kavga ettiniz kadro dışı kaldınız o zaman dedim ki "buraya kadar mıydı ? " 1 maç kadro dışı kaldın çok geçmedi affetildin tıpki ilk geldiğin gibi seviniyordum çocuklar gibi rakip taraftarların suratları asılmıştı çünkü play off başlıyordu. O çarşı bozuntusunun sana yaptıklarından sonra gol atıp o hareketleri yapıp onları çıldırtışın beni çok mutlu etmişti. Fener maçında şampiyon olduğumuzda o gözyaşların o pitbull sevincin topuzu morartışın ve arenadaki törende eboueyle o dansınız bitirdi beni be melo :( sana olan bağıma 1 düğüm daha atmıştım tam geldi derken oldu mu şimdi bu :( ? Seni çok özleyecem be pitbull herşeyini çok özleyecem herşeyin en iyisini hakediyosun yolun açık olsun inşallah yollarımız tekrar kesişir :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt