#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

melo nereye gideceksin knk o takımı desteklicem

1 yaz akşamı internetten tamamen uzak olduğum bi gün arkadaşın dükkanına gitmiştim moralim yerlerdeydi orda televizyonu açmıştık karıştırırken ntv spor dek geldi ve diyordu ki " Felipe Melo GALATASARAY'DA " O an her şeyimi unutmuştum sevinçten çılgına dönmüştüm kiralık olman umrumda bile değildi. Günler haftalar geçtikce dahada çok ısındım sana sonra pitbull sevincin dek geldi ayrı bi sevdim rakip takım taraftarının senden korktuğunu ve onları sinir ettiğini gördükce dahada bi mutlu oluyodum çünkü sen sahadaki bizdin.. Kiralık olman zamanla aklıma geldikce moralim bozuluyodu ama anında düşüncemi değiştirip "olsun opsiyon var ne yapar ne eder alırız" diyordum tabi sen iyi oynamaya kendine bağlamaya devam ediyordun. Sonra rierayla kavga ettiniz kadro dışı kaldınız o zaman dedim ki "buraya kadar mıydı ? " 1 maç kadro dışı kaldın çok geçmedi affetildin tıpki ilk geldiğin gibi seviniyordum çocuklar gibi rakip taraftarların suratları asılmıştı çünkü play off başlıyordu. O çarşı bozuntusunun sana yaptıklarından sonra gol atıp o hareketleri yapıp onları çıldırtışın beni çok mutlu etmişti. Fener maçında şampiyon olduğumuzda o gözyaşların o pitbull sevincin topuzu morartışın ve arenadaki törende eboueyle o dansınız bitirdi beni be melo :( sana olan bağıma 1 düğüm daha atmıştım tam geldi derken oldu mu şimdi bu :( ? Seni çok özleyecem be pitbull herşeyini çok özleyecem herşeyin en iyisini hakediyosun yolun açık olsun inşallah yollarımız tekrar kesişir :(

c0q $€vd1q߀aß1

ben dalga geçmem babaaa ! çok sevdik ama o bbizi sevmedi sevseydi terketmezdi

SEVEREK AYRILANLAAAAAAAR

ben dalga geçmem babaaa ! çok sevdik ama o bbizi sevmedi sevseydi terketmezdi

SEVEREK AYRILANLAAAAAAAR

Hadi abisi bak dalgana. Sadece duygularımı paylaştım buda en doğal hakkım. Durum farklı olsaydı mesela o avatırındaki sülük görevi gören insan gitseydi emin ol halay çekiyor olurdum şuan. Onun için fazla kurcalama bu işleri.

Hiç bir yerde o parayı alamaz. Dönüp dolaşıp imzayı atar.

Melo sen gel hesap numaranı ver iyi oyna taraftar olarak aradaki farkı kapatırız yeterki gel.

Hadi abisi bak dalgana. Sadece duygularımı paylaştım buda en doğal hakkım. Durum farklı olsaydı mesela o avatırındaki sülük görevi gören insan gitseydi emin ol halay çekiyor olurdum şuan. Onun için fazla kurcalama bu işleri.

Performansı düşük olsada Galatasaray arması altında futbol oynayan birisidir.

Sizi pişmanda edebilir göstereceği performansla haklıda çıkarabilir.

Fakat sonuçta armamız altında ki bir futbolcudur.

Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu

:sad007:

Melo twitterdan veda mi etmis ? Yeni cocugum icin filan biseyler zirvalamis. Ulan Melo turkiye de millet yillik 5 bin tl ye cocuk buyutuyo,sen 750000bin euro icin burun kiviriyosun.

Vallah uzun yazilari, ananizleri felan baskalarina biraktim.

Tek birsey yazacagim bu konuda:

Bülent Tulun gibi ülkücü, futboldan anlamayan ve hic utanma olmayan adami hayatimda görmedim.

Temel çaktı bu başlığa artık,umut yok :sad007:

Bye bye badman.

Bye bye..

Transfer Nöbetinde duramadım.

Seni sevmeyen ne kadar adam varsa hepsi cıktı milleti tahrik ediyor

Melo 'yu sevmeyen adam FM 'den oyuncu alıp sattığında aynı performansı tutturan ve gerçekte de öyle olacağını sanan adamdır.

[video=youtube;j7Vt_5gbIOU]https://www.youtube.com/watch?v=j7Vt_5gbIOU[/video]

:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt