#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Melo olur da fenere giderse oturur cidden ağlarım. Arda gitse belki o kadar koymaz lan.

her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu :(

Melo olur da fenere giderse oturur cidden ağlarım. Arda gitse belki o kadar koymaz lan.

Dün menajeri Türkiye'den başka bir takımdan teklif almadık falan demiş.Yani alabilirize getiriyor büyük ihtimal. Ertem Şener de bunu "Hamit'in intikamını almaya çalışıyor fb" gibi birşeye yordu. Kısacası döndü dolaştı iş yine fb'ye geldi. :)

Üzdün lan. İtalyaya dönecem diyor. Juventus istemiyor ki.

Lincoln ve Keitadan sonra en salakca hamle.Meloyu almamak olur..Onun yerini daha ucuza doldurulmaz alacagin adamin uyacagida supheli neden kasiniyoruz anlamadim.

Resmen veda etti, İtalya'ya geri dönüyor. İnanamıyorum lan.

Biraz bizim işgüzarlığımız biraz onun hatası. Kim ne derse desin iki taraf da iyi yönetemedi transfer sürecini.

Ortada kaldı adam, o bonservisi ödeyecek takım da yok. Bizim gibi zor durumda bir takım kiralar ya da tribünde 1 sene.

adam yıllık 4-5 m euro para istiyor. o paraya her sene bir yıldız adayı getirirsin neyin kafasını yaşıyorsunuz. twitteri kullanarak da taraftarı kullandı biliyor bizim onu nasıl istediğimizi yönetime baskı uyguladığımızı. kendi kazdığı kuyuya düştü yönetim oyununu yemedi. seksi klübüz evet bizi arzulamıyorsa gitsin tipsizlerle oynasın.:coffee:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt