#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Yıllık 4-5 milyon € istiyor geyiğini yönetimin has adamları piyasaya çıkardı bence, yok öyle bir şey olamaz. Sen şu anda Torres'e bu kadar para önersen o gelir, Melo mu geri çevirecek?

Böyle olmamalıydı...

Yıllık 4-5 milyon € istiyor geyiğini yönetimin has adamları piyasaya çıkardı bence, yok öyle bir şey olamaz. Sen şu anda Torres'e bu kadar para önersen o gelir, Melo mu geri çevirecek?

aynısını başkan shaqiri transferinde de yaptı.sonra bayernin ödediği bonservis ortaya cıkınca yalanlar cıktı ortaya

409643_420070204711397_1044458630_n.jpg

Taraftar yönetimi geciken transferler yüzünden eleştirirken bile sabrettim, güvendim yönetime...Ama Melo konusunda çok kızgınım, yönetimin yanlışları var bu transferin gerçekleşmemesinde...Sorun Melo değil, o gerçekten Galatasarayı seviyor, burda kalmak istiyor bunu sıkça kendisi de menejeri de söyledi..Ama Juventus bir türlü razı olmadı, sürekli sorun çıkardı...Her şeye rağmen ne gerekiyorsa yapılıp Melo alınmalıydı..Bu sezon takıma en büyük katkıyı veren oyuncumuzdan olduk, böyle olmamalıydı...

Takimin en kaliteli oyuncusunu 2,5 ay oyalayip sonra rest cekiyorsun. Bir de Melo'da sorun yok diye boy boy röportaj veriyor yöneticilerin! Hani Melo'da sorun yoktu?!

Pes!

Umarım Melo defteri kapanmamıştır, ya da en az onun kalibresinde birisi alınır.

Bilerek mi yapıyorlar anasını satim.

Mahmuti'yle anlaştık sorun yok diyosun gönderiyosun.

Melo ile anlaştık sorun yok diyosun gönderiyosun.

Şu adam oynamasın diye avukatları mahkemeye bile verdi bu adamı. Tir tir titriyorlardı şu heriften. Senelerdir psikolojik baskıyla gittiğimiz Kadıköy'de bile tahriklere kapılmadı, karşı tarafı sindirdi. Melo da hata yapmıştır belki bilmiyorum ama işleyen çarklardaki dişlilerden biri durduk yere değiştirilmez. Sen bugün bu hatayı yaparsan, Allah muhafaza bundan bir sene sonra takım başarısız olur da hayalkırıklığına uğrarsa seni koltuğundan ederler. Melo bu takımın kalbidir. Alınmazsa, yerine kim alınır bilmiyorum. Doldurur mu doldurmaz mı boşluğunu Allah bilir ama eğer gerçekten alınmayacaksa yönetim çok büyük kumar oynuyor demektir. Umarım onlar haklı çıkar da biz utanırız. Umarım!

Defanstaki 5. ilerideki 3. adamımızdı :/

"Sen sahadaki biz; biz sahadaki sen" tabiri çok yakışırdı ona.

Transferde ilk önce almamız gereken adamı sona bırakırsan olucağı budur.Kulupteki bazı yöneticiler sinekten yağ çıkartmaya çalışıyor hala

Melo da ukdelerimiz arasına girdi. Yönetimin kendini bitirmesidir bu. Çileğiniz de batsın transferleriniz de. Taraftarı hiç dinlemiyorsanız, şampiyonluğun kilit isimlerinden, takım ile uyum sağlamış kaliteli bir oyuncuyu gönderiyorsanız taraftardan da destek beklemeyin.

Yalan olduğu çok belli. Juve 7 milyona kadar indi, Melo da indirimi kabul etmişti. Taraftarı salak zannediyorlar sanırım ama neyin ne olduğunun farkındayız. Bakalım çilekle pastayla kandırabilecekler mi taraftarı?

Gelecek senenin ağlama duvarı burası olacak. Derbileri domine edebileceğimizi sanmıyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt