#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Melo'nun olmamasına herkes üzüldü, eksileri artıları ile tartışılır da, çok şükür ne Galatasaray yönetimi, ne Galatasaray takımı tek futbolcu ile tükenecek acizlikte değildir.

Boşuna heves eden olmasın:yenieek:

Yeni bi düşünce değil bu 1 senedir aynı fikire sahibim. İstemiyorum aysalı

Tamam melo'ya bende asırı sekilde üzülüyorum da bu nasıl bir istek yahu.

Adam geldiginden beri her gecen sene üstüne koyuyoruz.Onun basarısızlıgı = Galatasaray'ın basarısızlıgı istedigin bumudur yani?

Tamam melo'ya bende asırı sekilde üzülüyorum da bu nasıl bir istek yahu.

Adam geldiginden beri her gecen sene üstüne koyuyoruz.Onun basarısızlıgı = Galatasaray'ın basarısızlıgı istedigin bumudur yani?

klübü başarısız yapıp gitmek zorunda değil çok tepki topluyor aysal yakında bu ses daha büyür o zaman çıkıp gidebilir

İnşallah bu transferi yapmamak ünal aysalın sonunu getirir !

Senin gibi taraftarlara aslında her şey müstehak. Transfer taraftarı derler ya tam o tanıma uyuyor. Melo hakkında konuşulanlar doğruysa , 5 yıllık sözleşme yapsalar 4 küsür milyon maaş verseler 3 küsür imza parası mutlu mu olacaksın ? Galatasaray'ın parası bunlar Galatasaray'ın geleceği,kendinize gelin. Hem bu paralar dogru veya degil bilemem ama bildigim tek sey Melo gelse fakat bu kez bekleneni yapamasa ilk asanlar kesenler Melo'yu senin gibi taraftarlar olacak eminim.

Üsüyoruz reis. :sad007:

[video=youtube;s_4Eq8r9hP4]https://www.youtube.com/watch?v=s_4Eq8r9hP4[/video]

of offf offf ulan ağlıcam :sad007::sad007::sad007:

olum senin ne cok düşmanın varmış lan. hepsi saklandıkları deliklerinden cıktı kan kusuyorlar. takıma geri dönersen iclerine oturur valla.

5 yıl harbi çok ama umarım kulübün menfaatleri doğrultusunda iyi bir ücretle bu iş olur. Melo gerçektende takım için çok önemli.

geliceksin biliyorum adamım er yada gec .. melodisiz bi takım düsünemiyorum

gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel gel

A.Dürüst biz gerekeni yaptık diyor, menejeri başka söylüyor. Yönetim doğrusunu söylüyordur ve inşallah meloyu alırlar bir şekilde.

Bu sene yapılan onca iyi transfere karşılık melo selçuk uyumunun bozulması bize oldukça güç kaybettirecektir. Melo da bu saatten sonra ya bize gelir yada

moskovaya gider.

İlginç bir çalışma..

AywUZcHCAAElZN9.jpg:large

Gel artık. Yetti Melo. Hakikaten baydı bu yaz sıcağında. Geleceksen gel. Aşırı beklettin. Fazla naz aşık usandırır. Az kaldı usanacağız.

Profil fotosunu değişti adam keyifler gıcır biz burda kıçımızı yırtalım :D

miami.jpg

70 gundur tatildesin. Gelirsen nasil form tutarsin bilmiyorum :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt