#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Brezilya futbolunun an itibari ile Ramires'den sonra ki en iyi merkezi orta saha oyuncusudur. Gelecek sezon birlikte buyuk islere imza atacagiz bir aksilik cikmazsa.

Yeter gercekten sıktı bu transfer gündemi. Bu yuzden kiralik futbolcuya karsiyim.

bu melo davası sıktı. ya siteden gelmeyecek desinler yada parası neyse verip işi bitirsinler.

Her sene 1-2 isimin transfer konusu sıkıyor. Ama Pitbull kontenjanımızın boş olduğu unutulmasın.

Sakin olun gelecek Melo . hatta bence pazartesi - salı kap'a bildirim bile olabilir .

para.jpg

Paragözse paragözdür arkadaş, isterse sahadaki tüm hareketleri yapmacık olsun, paraya oynasın sırf ama adamın yaptıkları işe yarıyor mu? Evet. Öyleyse rolünü çok iyi oynuyor, gerisi beni ilgilendirmez.

Sıktın ha, gece gündüz kulaklarını çınlatıyorum melo.. Haberin olsun..

Gokhan Zan'a 2 numara verilip Melo'yu 6 numara yapsak daha bi yakisir. Melo formasi almak istiyorum, ama 10 numarayken almam.

Juve forumunda dalga geciyolardi Melo'ya 10 numarayi verdik diye.(kucumsendik)

Gokhan Zan'a 2 numara verilip Melo'yu 6 numara yapsak daha bi yakisir. Melo formasi almak istiyorum, ama 10 numarayken almam.

Juve forumunda dalga geciyolardi Melo'ya 10 numarayi verdik diye.(kucumsendik)

Juve forumundakiler önce dönüp kendi popolarına gülsünler. 20m küsüre aldığı oyuncudan verim alamayan hırbolar bize laf mı atıyorlar ? Şikeci şerefsizler. İnşallah CL'de karşılacağız onlarla. Alırız ifadelerini ..

Juve forumundakiler önce dönüp kendi popolarına gülsünler. 20m küsüre aldığı oyuncudan verim alamayan hırbolar bize laf mı atıyorlar ? Şikeci şerefsizler. İnşallah CL'de karşılacağız onlarla. Alırız ifadelerini ..

Barca ve Real ile karsilasip, icimizdeki Real ve Barca fanboylarini evvela temizlemek lazim. Sira Juve'ye de gelir elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt