#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

kramponları dahi fenerlilere korku zeval vermek için yeterli bi husus

En azından kadroda olsun o korku kuşlara yeter.

1 yaz akşamı internetten tamamen uzak olduğum bi gün arkadaşın dükkanına gitmiştim moralim yerlerdeydi orda televizyonu açmıştık karıştırırken ntv spor dek geldi ve diyordu ki " Felipe Melo GALATASARAY'DA " O an her şeyimi unutmuştum sevinçten çılgına dönmüştüm kiralık olman umrumda bile değildi. Günler haftalar geçtikce dahada çok ısındım sana sonra pitbull sevincin dek geldi ayrı bi sevdim rakip takım taraftarının senden korktuğunu ve onları sinir ettiğini gördükce dahada bi mutlu oluyodum çünkü sen sahadaki bizdin.. Kiralık olman zamanla aklıma geldikce moralim bozuluyodu ama anında düşüncemi değiştirip "olsun opsiyon var ne yapar ne eder alırız" diyordum tabi sen iyi oynamaya kendine bağlamaya devam ediyordun. Sonra rierayla kavga ettiniz kadro dışı kaldınız o zaman dedim ki "buraya kadar mıydı ? " 1 maç kadro dışı kaldın çok geçmedi affetildin tıpki ilk geldiğin gibi seviniyordum çocuklar gibi rakip taraftarların suratları asılmıştı çünkü play off başlıyordu. O çarşı bozuntusunun sana yaptıklarından sonra gol atıp o hareketleri yapıp onları çıldırtışın beni çok mutlu etmişti. Fener maçında şampiyon olduğumuzda o gözyaşların o pitbull sevincin topuzu morartışın ve arenadaki törende eboueyle o dansınız bitirdi beni be melo :( sana olan bağıma 1 düğüm daha atmıştım tam geldi derken oldu mu şimdi bu :( ? Seni çok özleyecem be pitbull herşeyini çok özleyecem herşeyin en iyisini hakediyosun yolun açık olsun inşallah yollarımız tekrar kesişir :(

Bunları yazdığımda üzüntümden hırsımdan ağlamamak için kendimi zor tutuyordum.. Allahıma şükürler olsun son zamanlardaki tek duamı kabul etti.. Tekrar hoşgeldin yuvana pitbull ısırmaya devam ! :ayatollah:

Bunları yazdığımda üzüntümden hırsımdan ağlamamak için kendimi zor tutuyordum.. Allahıma şükürler olsun son zamanlardaki tek duamı kabul etti.. Tekrar hoşgeldin yuvana pitbull ısırmaya devam ! :ayatollah:

Bende Hagi'de yasamistim bu duygulari, hatta fazlasini. Tarifi yok.

fener maçında sonradan girer,yine müsait bir yeriyle gol atar :).

Bende Hagi'de yasamistim bu duygulari, hatta fazlasini. Tarifi yok.

Hagi'nin ne geldiği günü ne de gittiği günü asla unutamam. Gelişi benim için rüya gibiydi. Koskoca Barca'nın 10 numarasını almıştık. Dahada önemlisi 10 yaşındaki bir çocuğun önemli Avrupa takımlarının kadrolarını yazdığı defterindeki en baba isimlerden biri gelmişti. Gidişi ise ölüm gibiydi. Hayatımda ilk defa birisi için ağlamıştım. Ne mutlu ki ON'u gördük, ON'lu günleri doya doya yaşadık. Biraz daha uzatırsam yine ağlayacağım :)

Hoşgeldin Melo, Hoşgeldin Aslan Parçası ...

gelloor

Bu sene olsun yeter kadromuzda , gecen sezon gibi okadar gol atacak diye bisey yok ..

Melo'nun uçağı kırmızı olan.

6d32fuçakmelo.png

Allah Allah :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt