#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

B_685399ce9bf49bfebdc5236c2d32b44c.jpg

İlk yarı çok iyiydi.Çıkmasaydı oyun daha farklı olurdu.

2.yarı melo oyunda olabilirdi ama fatih hoca emreye güvendi.emre de daha çok yeni ortasahanın ortası için..2.defa ortasahada oynadı hemde böylesine bi derbide.onun yolu açık.

melo ise iyce hazır olduğunda,buna hamitide eklersek çok iyi bi takım olucaz.

Hocanın bu maçtan çıkaracağı ders Melo etkisini Emre veremez o bölgede,belki Arena'da olur ama deplasmanda hele ki Avrupa'da asla.

Neden çıkardığını da anlamadım ama Melo 2 haftaya kendine gelir ve yine ilk yarı ki Galatasaray oluruz..

---muslera---

hamit-dany-semih-eboue

-----melo-selçuk---

aydın amrabat

burak-umut

vurgulamaktan bıktım bugun

Hocanın bu maçtan çıkaracağı ders Melo etkisini Emre veremez o bölgede,belki Arena'da olur ama deplasmanda hele ki Avrupa'da asla.

Neden çıkardığını da anlamadım ama Melo 2 haftaya kendine gelir ve yine ilk yarı ki Galatasaray oluruz..

emre verir o etkiyi. ama daha 2.kez oynadı o bölgede.hem de derbide.

normal melonun kotu olmasi, yazin kamp yapmamis birisi su an

en fazla 1 aya toparlanacaktir

Veremez bu kadar net diyorum.

Tamam 3lü orta saha olur Melo-Selçuk-Emre olur ama büyük maçlarda ve deplasmanda ikiliden biri Emre olursa zorlanırız.

ha o doğru ama olduki emre alıştı iyce ortasahaya o zaman güvenilebilir. şimdilik erken emre için.

Aslında çıkmasını yanlış bulmamıştım. Hem takıma geç katıldığı için tam hazır olmaması hem de Emre'nin bir önceki maçta ortada iyi görünmesi nedeniyle işler iyi gider diyordum ama agresifliğini aradık. Top çalma konusunda çok yetersiz kaldık ikinci yarıda.

Adamın kötü hali bile orta sahada iş yaptı çıkınca çöktü orta saha. Hala melo gelmesin diyenler vardı. Melo bu hırsla haftaya fena form tutar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt