#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Hazırlıksız olmasından ötürü ikinci yarı oyundan çıkarıldı ancak ölüsü bile o ortasahayı topluyordu. Bence Fatih Hoca'nın en büyük hatasıydı. En azından 60-70 gibi çıkarılırdı, yerine Ceyhun (eğer kadrodaysa) falan oyuna alınırdı daha sonra...

2-3 hafta daha erken alabilseydik dünkü maçı kazanmıştık büyük ihtimal.

Millete "Melocular" diye hakaret savuranlari görelim.

Melo cikti orta saha yol gecen hanina döndü. Ne top tutabildik, ne de defans yapabildik, ne de ataga cikabildik dogru düzgün.

Selcuk-Melo asla bozulmamali.

Millete "Melocular" diye hakaret savuranlari görelim.

Melo cikti orta saha yol gecen hanina döndü. Ne top tutabildik, ne de defans yapabildik, ne de ataga cikabildik dogru düzgün.

Selcuk-Melo asla bozulmamali.

niye? iki golü melo'lu ortasahaya atmadı mı beşiktaş? sen bu mantıkla bakarsan, ikinci yarı da bir gol yedik. o zaman daha iyi oldu.

hadi açıklayın atayizler.

#10 Felipe Melo

niye? iki golü melo'lu ortasahaya atmadı mı beşiktaş? sen bu mantıkla bakarsan, ikinci yarı da bir gol yedik. o zaman daha iyi oldu.

hadi açıklayın atayizler.

Hersey golemi bakiyor? İlk yaridaki ustun oyunu gormedin herhalde? İlk yari gol atacagimiz bas bas bagiriyordu.. 2. Yari berabere bitse bari diyecek duruma geldik malesef

Hersey golemi bakiyor? İlk yaridaki ustun oyunu gormedin herhalde? İlk yari gol atacagimiz bas bas bagiriyordu.. 2. Yari berabere bitse bari diyecek duruma geldik malesef

kaleci de bile gol istatistiği arayan ben değilim, sizlersiniz. ben de sizin mantığınıza göre yazıyorum. hamit'e salla, selçuk'a salla, burak'a salla ama melo'ya gram laf ettirtme. hatta hala baros'u savunanlar, gitmesin la yedekte otursun, 2,5 milyon yuro'yu indiregandi yapsın diyen var. sizler artık takım taraftarlığını bırakıp, futbolcu taraftarlığı yapmaya başladınız. ben buna kızıyorum işte. yoksa ben de melo'yu seviyorum.

kaleci de bile gol istatistiği arayan ben değilim, sizlersiniz. ben de sizin mantığınıza göre yazıyorum. hamit'e salla, selçuk'a salla, burak'a salla ama melo'ya gram laf ettirtme. hatta hala baros'u savunanlar, gitmesin la yedekte otursun, 2,5 milyon yuro'yu indiregandi yapsın diyen var. sizler artık takım taraftarlığını bırakıp, futbolcu taraftarlığı yapmaya başladınız. ben buna kızıyorum işte. yoksa ben de melo'yu seviyorum.

birak Huseyin allah askina.. 1-2 kisinin dedigini tum Foruma mal etme.. benmi kalecide gol istatigi ariyorum? benmi Selcuga salladim?

Melo'ya laf kondurmamak degil, milletin Melo'nun verdigi katkiyi gorememesine laf atiyoruz biz..

Hamit'i elestiririm cunku hic bizaman begenmedim bize geldiginede sevinmemistim.. ve malesef verdigi katki ortada.. beni hakli cikiyorum.. umarim beni utandirir..

ama milli takimda bile sevmedigim tarzda bi oyuncu.. oyunu durarak oynuyor.. futbol artik durarak degil, kosarak, gerekirse 90 dakika pres yaparak oynanan bir oyun.. ama burda Hamitte bu meziyetlerin hic biri yok.. sadece ayagi duzgun.. topa vuruslari iyi.. bunun icinde cok ekstra bi topcu olmasi demek degildir bu bana gore..

herneyse.. genneleme yapmaktan kacin benim verdigim soruya cevap ver hersey golmudur? 2. yari oyunu nasil rakibe teslim ettigimizden bahsediyoruz.. Melo varken hata yapmadimi? yapmistir.. ama oyun ustunlugu devamli bizdeydi.. 2. toplari devamli biz aliyorduk onu diyorum ben..

bu arada bu dedigin adamlardan ben bitek Hamit'e salladim... onuda kusura bakma ama fazlasiyla hak ediyor.. 2. yari top geliyor raki ceza sahasi on cizgisinde.. rakibi 2 metre arkasinda.. topun kendisine gelmesini bekliyor.. orda topa hareketlenip iceri kat edecegine.. bekledigi icin topu kaybediyor belki bi golden oluyoruz.. cunku adam durarak oynuyor topu dikkatli izle o pozisyonu.. hatirliyorsundur belki..

sensiz olmuyor be , oynamasan bile oynatmıyorsun! sen çıkmasan galiptik

Melo'nun iyi olmadığını söyleyenler hangi maçı izledi bilmiyorum. Adam harika top oynadı bence. İlk yarı takımın ritmini tek Hamit bozuyordu, iki tane şanssız gol yedik ama ikinci yarıya Melo-Amrabat değişikliği ile başlamasaydık beşiktaş minimum 5-6 yiyerek bitirirdi maçı.

BJK'lılar Melo kendi kalesine gol attığında neden pitbull hareketi yapmadı diyorlar :D

Adam geçen sezon BJK'ya 3 gol atınca ne çok acıtmış şimdi anladım :D

Alismasina falan gerek yok, sadece kondisyon depolasa yeter. Fizik olarak iyi gördüm Melo'yu , sahada durmasi bile yetiyor. Attigi nefis paslar ile harika oyun kurduk, o savunma arkasina atilan nefis toplar bir anda kesildi 2.yarida. Felipe Melo bu takimin kilit ve en önemli oyuncularindandir. Oyundan cikacak en son adamlardan birisidir.

şaka gibi melo fazladan 1 ay tatil yapmamnın cezasını çekiyormuş sanki adam ben tatildeyim size gelip imza atamam dedi sanki adamı juve kamp kadrosunda aldıda adam ben tatildeyim dedi...

meloyu kiraladıysak bunun tek açıklaması var melonun sorunu başından beri bonservisiydi... yoksa melonun ücreti falan bunlar hikaye...

kelepir fiyata almaya çaliştık tabi adamlarda kabul etmedi doğal olarak.

bu saatten sonra melo 45 dk-55 dk-70 dk derken 90 dk çıkarmaya başlayacak.bunun en iyi örneği geçen sezon başlarında ki engin baytardır.hatırlayalım engin 60 dk zor çıkarırdı yerde falan yatardı.millet melo çıkmasın oynasın diyor ama allah korusun bir sakatlık olursa ne olacak?

kondisyon şart buda zamanla olacak şey ilk 11 tam anlamıyla döndüğü zaman işte o zaman siz şovu izleyin :happynew:

11 kişilik kadrolarınıza, Muslera-Melo-Selçuk yazın. Ardından etrafını doldurun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt