#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

Valla transferinin son zamanlarında çok kızdım. Hatta " gelmesin " bile dedim. Ama olmayınca olmuyor, vazgeçilmez. İyi ki geldin..

Bursa maçıyla birlikte artık hep 90 dk oynayacaktır süphesiz

Fizik olarak hazır değil kesinlikle. Kendi kalesine attığı golde zamanlama hatası vardı. Ondan önce bir posizyonda yine topa arkadan kaydı müdahale edemedi. Geç kaldı. Hazır olmadığı her halinden belli oluyor. Yanlış anlamayın eleştirmiyorum. Sadece daha hazır değil. Hazır Melo o golü kendi kalesine atmazdı, üstüne Beşiktaş orta sahasını tek başına sindirirdi. İlerleyen haftalarda eski bildiğimiz Melo olur, sorun yok. :)

Takımımız için kilit nokta ister hücümda olsun, ister defansif anlamda olsun Selçuk-Melo ikilisidir. Birisi aksadığında bile olmuyor işte. Selçuk çok çok değerli bir oyuncu, kimse yerini dolduramaz ama yine o bölgeye adam devşirebiliyoruz. Emre, Hamit, Engin oynayabiliyor o bölgede. Ama malesef Melo'nun yerine herhangi bir alternatifimiz yok. Melo'nun olmayışı Selçuk'un oyununu da kötü etkiliyor. Daha çok geride kalmak zorunda kalıyor. Bunu Beşiktaş maçında daha iyi gördük. Melo umarım çok çalışıp, eksiklerini bir an önce kapatır. Geçen sene cezalı olduğu maçlarda Engin bir nebze idare etti Melo'nun yerinde. Ama sadece idare etti. 4-4-2 oynamaya devam edeceksek bence bu adamın alternatifi malesef yok kadroda. Gözümüz gibi bakalım bu adama. :)

adam oyundan bir çıktı o oyundayken 3 pas yapamayan 5şiktaş orta sahayı ele geçirdi.bence en büyük yanlış melonun çıkıp emrenin o bölgeye kaydırılması oldu.melo çıkıyora bence yekta oraya girmeliydi.

kendine gelmeli acilen ağırlığını koymalı ujfada yokken rahatlatması lazım defansda bizi

Melo = Son Durak .. Onu gectikten sonra 50% gol pozisyonu doguyor

Melo = Son Durak .. Onu gectikten sonra 50% gol pozisyonu doguyor

Katılıyorum.Geçen sene defansın iyi gözükmesinde en büyük pay Melo'nun.Atakların,yan topların %75 ini Melo kesiyordu.Sivas maçında Melo oynamadı 10 tane %100 pozisyon verdik kalemizde.

Melo hazır değil tam olarak.Hazır olup form tuttuğu zaman geri bölgemiz çok daha iyi olucaktır.

Melo olmazsa olmaz diye bir şey yok bir kere.Elbette çok önemli.Bazı maçlarda oynamadığında sırf o olmadığı için puan kaybedebiliriz ama bu takım belli başlı tüm karakterleri için bu geçerli.Bana göre Melo da tıpkı savunmamız gibi rakibin tempolu oynadığı zamanlarda kendi pek öne çıkardığı söylenemez.Ama bu onun hatası mıdır?Bence hayır.Bu bir organizasyon hatasıdır.Melo'nun en beğendiğim yönü oyunu çok profesyonelce oynması ve tabii ki oyunu çok hızlı ters kanata çevirmesi(uzun top)

Katılıyorum.Geçen sene defansın iyi gözükmesinde en büyük pay Melo'nun.Atakların,yan topların %75 ini Melo kesiyordu.Sivas maçında Melo oynamadı 10 tane %100 pozisyon verdik kalemizde.

Melo hazır değil tam olarak.Hazır olup form tuttuğu zaman geri bölgemiz çok daha iyi olucaktır.

hatta muslera'nın kurtardığı şutların %99'nu, selçuk'un asistinin %95'ni, elmander ve necati'nin gollerinin %12,5 falanını melo attı/kurtardı. yetmedi fenerli semih yerinede yedek bekledi o derece.

rahat olun en gec manchester macinda yine performansi zirvede olacak ondan sonrada :happynew:

bence 3 4 may oynamamasi lazim moralsiz ve antremansiz

hatta muslera'nın kurtardığı şutların %99'nu, selçuk'un asistinin %95'ni, elmander ve necati'nin gollerinin %12,5 falanını melo attı/kurtardı. yetmedi fenerli semih yerinede yedek bekledi o derece.

Melo iyi olmayınca veya oynamayınca defans inanılmaz sıkıntılar yaşıyor,çok pozisyon veriyoruz.Bu su götürmez bir gerçek.Sırf Muslera konusunda aynı düşünmüyoruz diye böyle yapmana gerek yoktu.

özel bi kondisyon programıyla vede terim motivasyonuyla şampiyonlar liginde pitbull showlarına başlayacaktır.

Macin en iyisiydi,biraz daha formu artarsa gecen yildan daha verimli bir Melo izleriz

Şu an yetersiz ama maç oynadıkça düzelecektir belli. Yaptığı birkaç hareketi geçen seneyi anımasttı ama basit toplar da kaybetti. Daha sıkı çalışsın tamamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt