#10 Felipe Melo (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Felipe Melo

oynaması gerektigi gibi oynuyor

uzun pasları mükemmel

heleki eboue ye attıkları..

bir tane başarısız pası yoktu dün ya :ayatollah:

Fiziken ve ruhen tam ahzır değil daha.Coşkusunu bulması için bence 1 Arena maçı daha görmesi lazım veya gol atacak bir maçta.

Terim´in istegi de olabilir Melo´nun bu oyun tarzi. Gecen sene gibi coskulu oynamiyor dogru, ama cok akilli oynuyor.

Kendisini Manu macina sakladi reis.

Manu tribünlerini cildirtacak!!!

Seni CL'de izlemek Juventus'lu taraftarlar için zulüm olacak.

Pasların yeter senin :ayatollah:

523314_10152130409690164_1204821475_n.jpg

bir tutukluk var ama bence hala hazır değil.

oyunundan kuşkumuz yok biz seni biliyoruz.

o oyunu açan paslarına kurban reis adamsın.:tiphat:

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında en büyük arzusunun milli takıma dönmek olduğunu yineledi ve sarı kart görme hastalığını nasıl yendiğini anlattı.

Sarı-kırmızılı ekipte oynadığı dönem içerisinde kendisini geliştirdiğini ve yenilediğini anlatan Melo, sinirli futbolcu imajını yenmeye çalıştığını, rakip oyuncularla tartışarak gördüğü sarı kartlardan kurtulmanın, sigaradan kurtulmak gibi bir şey olduğunu ifade etti.

Melo, "Artık daha sakin bir oyuncu oldum. Birisi benimle saha içerisinde tartışmaya girmek istediğinde veya sert bir müdahalede bulunduğunda gökyüzüne bakıyor, 10'a kadar sayıyor ve yanından uzaklaşıyorum İlk başlarda bunun için çok çaba sarfettim. Ama şimdi doğal bir hal aldı. Bu tıpkı birisinin sigarayı bırakmasına benziyor" diye konuştu.

..

amrabatin golünde ona o pasi veren melo idi yanilmiyorsam.

frikikte faul kazandiran yine melo.

#10 Felipe Melo

Bu adamda en sevdiğim Deplasmanlarda Defansa daha fazla yardım etmesi.....sanki 3. Stoper gibiymiş oynaması.....

Yapması gerekeni yapsın o bana yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt