10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamer bu parçada aslında gitarlık bir durum yok, sadece çaldım. Vokal için olaya teknik olarak yaklaşırsam Murat'ın sesi, yorumu ve kontrolü müthiş, hiç edit yapılmadı vokal kaydına. Eleştiren arkadaş teknik bir yorum getirirse belki gözden kaçırdığım noktayı görebilirim.

Gerçek bir yorum istersen,

Hafiften eko ve biraz daha belirgin vaziyette akustik yüklemesi, makyajını tamamlayabilir.

Diye düşünüyorum.

Gerçek bir yorum istersen,

Hafiften eko ve biraz daha belirgin vaziyette akustik yüklemesi, makyajını tamamlayabilir.

Diye düşünüyorum.

Reverb var zaten ama ayarında yapılmazsa diğer bütün seslerin miksajını etkiler. Mix sırasında her şeyi dozunda tutmak gerekiyor.

oyları akşam versem sorun olur mu bugun bitmez gibi zaten yarın biter bu yarısma

Bu kez yarışmadan umutluyum ama kesinlikle çok zor rakipler çıkacaktır, şu kesin ve net ki oy verirken bence çok zorlanacağız.

Soundtrackler diğer şarkılara göre biraz uzun olur, umarım dinlememezlik yapmaz kimse, çünkü belli sürelerde şarkı alıyor başını gidiyor, çok etkilenen kısımları olabiliyor.

Şu şarkılar yayınlansın, mesai bitmeden vereyim oyları. İşten sonra spora gideceğim daha, akşama sıkıntı yaşanmasın. :D

Reverb var zaten ama ayarında yapılmazsa diğer bütün seslerin miksajını etkiler. Mix sırasında her şeyi dozunda tutmak gerekiyor.

Bu tip halka arz üretimlerde değerlendirme yaparken, geri dönüş sonucunun daha olumlu olması için;

Her ne kadar doğrusu da olsa, profesyonellerin bilimsel/klasik/teknik tercihlerinden çok; asıl talep sahibi olan son kullanıcı beklentilerinin daha fazla dikkate alınmasının faydalı olacağını düşünüyorum.

NAÇİZANE...

Bu tip halka arz üretimlerde değerlendirme yaparken, sonucun daha olumlu olması için;

Her ne kadar doğrusu da olsa, profesyonellerin bilimsel/klasik/teknik tercihlerinden çok; asıl talep sahibi olan son kullanıcı beklentilerinin daha fazla dikkate alınmasının faydalı olacağını düşünüyorum.

NAÇİZANE...

Değerlendirmen yanlış değil, fakat bu demoların yapılmasının iki amacı var;

Birincisi, bazı ünlü şarkıcılara gönderiliyor besteleri satmak amacıyla. Çünkü talep var.. Talep eden şarkıcının şarkıyı duyması yeterli..

İkincisi de kendimiz için yapıyoruz daha çok, facebookta falan paylaşıyoruz arkadaşlarımız için. Arkadaşlarımız da zaten genelde sanatçıların falan arkalarında çalan müzisyen tayfasından oluşuyor. Aranjmanını da bu yüzden kendi isteklerimiz doğrultusunda belirliyoruz. "Halk için" olan kısmına pek giremiyoruz açıkçası.

lan yine kacirmisiz iyimi:bull_head: şu aday belirleme şeysinde bi degisiklige gidilse daha adil olmaz mi? Atiyorum 70-80 kisi toplayip kurayla adaylari belirlemek gibi.

RANDOM.ORG - List Randomizer böyle güzel bir site var mesela

lan yine kacirmisiz iyimi:bull_head: şu aday belirleme şeysinde bi degisiklige gidilse daha adil olmaz mi? Atiyorum 70-80 kisi toplayip kurayla adaylari belirlemek gibi.

RANDOM.ORG - List Randomizer böyle güzel bir site var mesela

70-80 kişi ne olm :D O kadar başvuran olmuyor.

Zaten devamlı yapılıyor giremeyen sonraki tur girer. Olmadı aktif birine söyleyin yer tutsun size havluyu bıraksın fln

Değerlendirmen yanlış değil, fakat bu demoların yapılmasının iki amacı var;

Birincisi, bazı ünlü şarkıcılara gönderiliyor besteleri satmak amacıyla. Çünkü talep var.. Talep eden şarkıcının şarkıyı duyması yeterli..

İkincisi de kendimiz için yapıyoruz daha çok, facebookta falan paylaşıyoruz arkadaşlarımız için. Arkadaşlarımız da zaten genelde sanatçıların falan arkalarında çalan müzisyen tayfasından oluşuyor. Aranjmanını da bu yüzden kendi isteklerimiz doğrultusunda belirliyoruz. "Halk için" olan kısmına pek giremiyoruz açıkçası.

Yapmaya çalıştığınız işin amacını gayet net anladım şimdi.

Potansiyel vadeden üretimlere öncelik veriyorsunuz .(Sanırım.)

70-80 kişi ne olm :D O kadar başvuran olmuyor.

Zaten devamlı yapılıyor giremeyen sonraki tur girer. Olmadı aktif birine söyleyin yer tutsun size havluyu bıraksın fln

yav o rastgele bir rakam zaten:D demek istedigim belli bir saate kadar tüm basvuranlari tek bir torbaya atip ordan adaylari cekmek.

Bide yer tutsun nedir abi, otobüste koltuk mu kapiyoz?:D:D

yav o rastgele bir rakam zaten:D demek istedigim belli bir saate kadar tüm basvuranlari tek bir torbaya atip ordan adaylari cekmek.

Bide yer tutsun nedir abi, otobüste koltuk mu kapiyoz?:D:D

Havlu diyerek plajda sezlong göndermesi yapmıştım :D

ya öyle olmaz işte millet sık sık girsin foruma baksın online süresi artsın :D önce gelen kapar :D

O zaman daha sık görüşüp, şu benim 25+ şiire de bir yuva kuralım hayırlısından ...:trollfacce.gif:

Yolla sen, yapmaya çalışalım bir şeyler. :)

Şiir yazma özürlüsü biri olarak olmayan şiirleri besteleyemiyordum haliyle. :D

Havlu diyerek plajda sezlong göndermesi yapmıştım :D

ya öyle olmaz işte millet sık sık girsin foruma baksın online süresi artsın :D önce gelen kapar :D

haklisin reis ne diyim

yalniz o sezlong olayi da düpedüz sigirlik bence. bak gecen yaz aklima geldi simdi:cool-96:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt