- 10 Nisan 2013
- 54.008
- 34.264
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper fikir.
İnanılmaz şarkılar var gerçekten keyifli olur. Ama 1 tanesi var kazanması garanti onu kapmak veya katılmasını yasaklamak lazım![]()
Süper fikir.
İnanılmaz şarkılar var gerçekten keyifli olur. Ama 1 tanesi var kazanması garanti onu kapmak veya katılmasını yasaklamak lazım![]()
Ya batarım ya çıkarım.![]()
Süper fikir.
@Özgür Kızılaslan abi Ozan abi gile bi sor istersen yer ayıralım![]()
ben buna katılmayayım , belki sonrakine
Aynen. Birinci olamayacak ama ilk 7-8 garantili şarkım yerine, ya ilk 2 ya son 2 şarkısını gönderdim. Forum genelinin sevmeyeceği bir tarz olabilir ama benim için çok özeldi gönderdiğim şarkı. Çünkü bilinçli bir şekilde izleyebildiğim ilk filmlerden birinin soundtrack'iydi.
Çok göndermek istediğim iki soundtrack vardı, birinde ben olduğum kesin anlaşılırdı, diğeri de fazla popüler olmayan bir filmin soundtrack'iydi. İkisini de göndermedim bu yüzden, pek sevmediğim bir parçayı yollamak zorunda kaldım.![]()