10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya batarım ya çıkarım. :D

Aynen. Birinci olamayacak ama ilk 7-8 garantili şarkım yerine, ya ilk 2 ya son 2 şarkısını gönderdim. Forum genelinin sevmeyeceği bir tarz olabilir ama benim için çok özeldi gönderdiğim şarkı. Çünkü bilinçli bir şekilde izleyebildiğim ilk filmlerden birinin soundtrack'iydi.

iki arada bir derede kaldim sarkiyi degistirsemmi kalsami

aslinda simdi kafamda biri varda

tutarmi tutmazmi diye dusunuyorum,

aslinda dinlenseler tutarda bence bu turde sarki dinlenmeyecek efsanelere puan verilecek gibi.

biraz dusuneyim karar vereyim.

oyun müziği deyince knight online müzikleri ne huzur veriyodu ya özledim

Aynen. Birinci olamayacak ama ilk 7-8 garantili şarkım yerine, ya ilk 2 ya son 2 şarkısını gönderdim. Forum genelinin sevmeyeceği bir tarz olabilir ama benim için çok özeldi gönderdiğim şarkı. Çünkü bilinçli bir şekilde izleyebildiğim ilk filmlerden birinin soundtrack'iydi.

Çok göndermek istediğim iki soundtrack vardı, birinde ben olduğum kesin anlaşılırdı, diğeri de fazla popüler olmayan bir filmin soundtrack'iydi. İkisini de göndermedim bu yüzden, pek sevmediğim bir parçayı yollamak zorunda kaldım. :D

Kayıtlar doldu

25 kişi yapalım son yarışmacı Aslan Hergun :D

Çok göndermek istediğim iki soundtrack vardı, birinde ben olduğum kesin anlaşılırdı, diğeri de fazla popüler olmayan bir filmin soundtrack'iydi. İkisini de göndermedim bu yüzden, pek sevmediğim bir parçayı yollamak zorunda kaldım. :D

Benim bir şarkımı ben konu kısıtlaması olmasa 3-4 Eurovision içinde gönderecektim zaten. Ama son dönem de o tarz çok yolladım, direk anlaşılırdı benim olduğu , puan çıkmazdı.

Diğeri bir anda aklıma geldi, iyi ki de gelmiş. Dinleyip de etkilenmeyen pek olmaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt