10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
GSCimbom 10. Geleneksel Eurovision Şarkı Yarışması

eurovision.png

Merhaba değerli GSCimbom üyeleri, daha öncelerden sıklıkla düzenlediğimiz bir forum klasiğimiz haline gelen GSC Eurovision Şarkı Yarışmasının 10.sunu sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.

Yoğun istek ve katılım üzerine yeni bir yarışma daha düzenlemeye kadar verdik cidden aşırı ilgi var çünkü. 10.yarışmaya özel olması için konsept yine farklı olacak.Umarım keyifli bir yarışma olur. Herkese başarılar!

-Yarışmaya forumumuz üyelerinden 28 adet katılımcı alınacaktır. Bu başlığın altına katıldığınızı belirten bir mesaj bırakmanız yeterli olacaktır.

Bu yarışma da özel olarak bir tür belirledik.Şarkılarımız "Dizi veya Filmlerin Soundtrackleri" olacak.Yani bir dizi veya filmin soundtrackini seçip göndereceksiniz.

Daha önceden Eurovisionda ikinci olduğum şarkı olan "Shape of my heart" şarkısını seçemezsiniz çünkü o şarkı belirli bir kitleye sahip oldu daha önce.

-Oylama sürecine gelecek olursak yarışmaya katılan üyelerimiz oy kullanma hakkına sahip olacaklar ve oylarını "Onur Eren" e özel mesaj yolu ile ulaştıracaklar. Oylama formatı ; 12 puan-10 puan-8 puan-7 puan-6 puan-5 puan-4 puan-3 puan-2 puan-1 puan şekinde yani normal Eurovision formatında olacaktır. Oylamalar tüm şarkılar belirlendikten sonra maksimum 2 gün içinde bitmiş olacak.

Yarışmada jüri bulunmayacaktır.

Şarkı seçimleri PM yoluyla ve Youtube linki ile bana gönderilecektir.

-Her türlü soruyu Onur Eren veya Emrah Yıldırım'a özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz.

ÖDÜLLER

Yarışmayı kazanan üyemize 20 ÖDÜL PUANI + 1 AYLIK TAG

Yarışmada ikinci olan üyemize 10 ÖDÜL PUANI

Yarışmada üçüncü olan üyemize 5 ÖDÜL PUANI

Önemli Not: Katılım belirtip şarkılarını belirli sürede koymayan veya oylarını belirtilen sürede vermeyen üyelerimiz diskalifiye edilecekler ve diğer yarışmalara katılma şansları da olmayacaktır.

KATILIMCILAR

1-Özgür Kızılaslan

2-Alpay Asma

3-Cenk Yelkenci

4-Can Büyük

5-Buğra Ay

6-Muhammed Safa Eker

7-Tanju Karakoyun

8-Gökhan Sertkaya

9-Şahin Şarif

10-Murat Akbulak

11-Sercan Horozcu

12-Süha Doğan

13-Furkan Kahraman

14-Ömer Karaman

15-Tamer Tuna

16-Arda Kuyumcu

17-Doğu Alkan

18-Serkan Sakrak

19-Aydın Aslan

20-Caner Birincibubar

21-Serdar Alp Poyraz

22-Osman Uzdu

23-Mutlu Sahin

24-Aslan Hergun

25-Ozan Tokgöz

26-Aslan Türkoğlu

27-İsmail Coşgun

28-Tolga Aybakan

29-Arda Yilmazz

Yaz beni de gardaş.

Tapatalk

Alpaycım senin online olmanı bekledim özellikle senden çok like gelirse sevinirim :D

Yaz benide

♧tapatalk♧

Ben ben :ka21:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yalnız konu kısıtlaması olmayaydı iyiydi :D

Şimdi bir filmin müziğine en az 10 talip çıkacak eminim. Onu yasak edelim, özelden adını söylerim istersen.

Konsept bu artık :D Herkes şarkısını özelden pm ile youtube linkiyle gönderecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt