10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyo isi olacak mi? Gerci Özgür yarismada, baska birisi yapabilir mi?

Öyle guzel oluyordu:)

♧tapatalk♧

Bu formatı beğendiniz mi arkadaşlar? :D

Bu format tutar yığınla dizi ve film müzikleri var :)

Format cok iyi Emrah, boyle şeylerin devamini bekliyoruz:)

♧tapatalk♧

Özgür, yayın esnasında Ozan Ağabey yine puan alamadı ''ehehe'' efektlerini dört gözle bekliyorum :D

Halkımızın moderatörüne olan güveninin sarsılmayacağına emin olabilirsiniz :D

kıymetinin bilineceğini bilseydim, harika bir adayım vardı ama, genelde aşina parçalara rağbet olduğunu bildiğimden parçaya haksızlık olmasın diye yollamadım. :stupid:

Adaylar açıklanınca buradan paylaşırım.:cool-78:

Zaman bol olduğu için sindirerek dinleyip, beğenenler çıkacaktır; ama iş puan vermeye gelince işler değişiyor maalesef..:dejection:

imDb ilk 3 4 sıradaki filmler ve en iyi spor filmi olarak gördüğüm filmin müzikleri baya sağlam derece yaptıracak sahiplerine :D

Sarkilar cok guzel oluyor ve sayisida fazla. Acaba puanlama sistemini mi değiştirseniz?

15 den baslayip 1 e kadar puan verelim.

♧tapatalk♧

Sarkilar cok guzel oluyor ve sayisida fazla. Acaba puanlama sistemini mi değiştirseniz?

15 den baslayip 1 e kadar puan verelim.

♧tapatalk♧

Oylama da değişiklik olmayacak :) hiç katılamamış arkadaşlar da vardı onlarıda almak istedim bi iki kişi ek kontenjandan sorun olmaz :D

Umarim cok popüler olmayan soundtrack larda olur, cok popüler olanlara puan vermek istemiyorum açıkçası.

♧tapatalk♧

Son yarışmalarda popülere tepki doğmaya başladı, trendi yakalamak lazım sonraki yarışmada daha orijinal işlerle katılayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt