10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
el atsana müdür sen bu işi iyi beceriyorsun.

ben el atarim da, ben de yarismak istiyorum o yüzden elim pek gitmiyor, ama yapmak isteyene, elimde ki bütün sistemi gösteririm, cok kolay oluyor o zaman yarisma, hatta diyebilirim ki 3-4 saatte yarisma biter.

hepsi bi excel bi de word dökümanina bakar :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=askfwy6DY7M[/media]

Sanırım şu versiyon daha çok seviliyor

Açık konuşmak gerekirse ilk bununla katıldım sonradan değiştirdim diğer versiyonunu gönderdim.

ben el atarim da, ben de yarismak istiyorum o yüzden elim pek gitmiyor, ama yapmak isteyene, elimde ki bütün sistemi gösteririm, cok kolay oluyor o zaman yarisma, hatta diyebilirim ki 3-4 saatte yarisma biter.

hepsi bi excel bi de word dökümanina bakar :)

Onlar bizde de var fakat bilgisayar çöktü çok ciddiyim. Bu yarışma bi kaç hata oldu şimdi bi arkadaşı ziyarete gidiyorum ameliyatdan çıktı onun aceleciliği oldu

Taptap

arkadaslar kücük bi eurovision dünzeleyelim mi kendi aramizda 2-3 saatlik?

mesela 12 kisiyle, daha az katilimci olursa, popüler sarki dan cok daha hakeden kazanir gibi, bence...

Onlar bizde de var fakat bilgisayar çöktü çok ciddiyim. Bu yarışma bi kaç hata oldu şimdi bi arkadaşı ziyarete gidiyorum ameliyatdan çıktı onun aceleciliği oldu

Taptap

inaniyorum emrah kardes, insan nasil hata yapabiliyorsa bilgisayar da hata verebiliyor, sorun degil, sözüm sana degildi. Sikma canini, arkadasina da gecmis olsun benden ;-)

Bacon-Cash-Briefcase1.jpg

@Emrah Yıldırım buyur kardeşim kalan kısmı.. :coffee:

Kazananı tebrik ederim. Maalesef sonuncu olamadık :) O değil de kimse mi Bourne izlemedi ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt