10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada Rain Man isimli filmi aday yapan yarışmacının ( @Tanju Karakoyun )sunduğu playlist müzik tercihi var.

Rain Man Soundtrack

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8BvBBBa_0BI[/media]

Burada da aynı filmin içinden başka bir film müziği var..

The Belle Stars - Iko Iko (Rain Man)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=i4aEm8zTK5Y[/media]

Bu filmi tercih eden yarışmacı arkadaş @Tanju Karakoyun sanırım 30 ların altında. Eğer Rain Man filminin en popüler olduğu 1980 lerin ikinci yarısında ve biraz dikkatli olsaydı. Bu filmin alttaki '' IKO IKO '' ile Rain Man filminin de ne kadar özdeşleştiğini de farkedebilirdi..

Sakın yanlış anlaşılmasın @Tanju Karakoyun ; Buradaki gözden kaçan hata olarak bahsedilen; yarışmacının aday film tercihi değil, sadece aday filminin sunumundaki seçim tercihidir. Şimdi kaçıncı oldun, doğru seçimle kaçıncı olurdun bir düşün bakalım..

Aslında yarışmaya katıldığımda işyerindeydim ve telefondan takip ediyordum. Youtube gırme fırsatım da çok olmadı ne yazıkki, o yüzden ilk sıradaki soundtrack ı kısa bir dinleme sonucunda(şarkıyı tekrardan hatırlmak için) hatta linki bile kopyalamadımda @Emrah Yıldırım sağolsun ilk şarkıyı al yarışmaya dahil et beni dedim. Velhasıl biraz acele oldu yarışmaya katılmam. Akşam eve gelince yanlış yaptığımın farkına vardım ama iş işten geçmişti:(

Herkes senin gibi dikkatli olsaydı ilk 3 de olabilirdim:)

bir sistem düsünün ki, hem organizatör organize edecek yarismayi hemde kendi yarisabilecek, var mi la öyle bi sistem :D:D

ben yarismak istiyorum ama düzenlemek isteyene iki dk anlatirim tüm organizasyonu...

sadece organize etmek istemiyorum.

Biz Eurovision'ları ödül için sevmedik. Ödülümü bile almadım ben (1 aylık tag) :D

Aynen benim kazandığım 3. yarışmada da ödül falan yoktu mesela, zaten ödül çıktı mertlik bozuldu, şikeler, teşvikler, para çantaları vs şeyler olmaya başladı.

bir sistem düsünün ki, hem organizatör organize edecek yarismayi hemde kendi yarisabilecek, var mi la öyle bi sistem :D:D

ben yarismak istiyorum ama düzenlemek isteyene iki dk anlatirim tüm organizasyonu...

sadece organize etmek istemiyorum.

Çağıralım Kerim Zengin Onursalı'mı. Açsın konuyu. :D

Zaten bu organizasyona hep tepkiliydi.

beyler biriniz el atsin 12 kisilik kücük bi eurovision düzenleyelim,

teknkik bilgileri veririm sorun olmaz, sadece organize etmek istemiyorum, yarismak istedigim icin...

Okumuşsun gördüm.. Bir işi yaparken Dikkat iyidir emmoğlu.

Haklısın dikkat önemli ama yarışmada diğer arkadaşları fazla bekletmemek için eve geçmeden halledeyim dedim. Sonuçta arkadaşları bekletmemek 1. olmaktan daha önemli.

arkadaslar söyle bir fikrim var, ne dersiniz?

bir yarisma düzenleyelim, ama bu sefer sarkilar degil de reklamlar yarissin, yani reklam videolari,

1. Geleneksel GSCimbom Reklam Videosu yarismasi

sizce nasil olur?

arkadaslar söyle bir fikrim var, ne dersiniz?

bir yarisma düzenleyelim, ama bu sefer sarkilar degil de reklamlar yarissin, yani reklam videolari,

1. Geleneksel GSCimbom Reklam Videosu yarismasi

sizce nasil olur?

Kısa film yap sen onu mümkünse. :D

Reklam sıkıntı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt