10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm normalde bir yarışma öncesi en az yarım saat ilgililer toplantı yapar kuralları, ilgi çekecek ekstraları, konsepti belirler tartışır. öyle lambur lumbur olmaz bu işler.

Katılıyorum. Çok acele ve düzensiz olmuş. Emrah sınavlar var falan dese de destek alabilirdi yarışmaya katılmayanlardan.

Bu kadar kişinin katıldığı ve zaman ayırdığı yarışmaya çok daha fazla özenilmesi lazım.

reklam videosu yarismasi yapalim mi?

mesela 15 kisi katilacak...

reklam videolari zaten genelde kisa oluyor, ne dersin?

ister bi konu ac, herkes ordan katilsin... talep olur bence, biraz degisiklik olur, hep müzik olmasin, biraz da reklam vs. olsun,

konuyu istersen sen ac.puanlama isini ustlene bilirim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TKAfW7CkAEs[/media]

Bu şarkıyı bilen pek yoktur. Ben de yeni öğrendim, paylaşayım dinleyin.

Irade Ibrahimovani severim, ama son zamanlarda Azerbaycanda o kadarda iyi sarkilar cikmiyor.eskiden cok daha iyidi.

Ben şarkıcıları pek bilmem, kardeşim bazı Azeri albümlerindeki parçaların gitarlarını çalıyor, onları biliyorum, ama takip ettiğim genelde Aziza Mustafazadeh'dir.

Şu alttaki parçada kardeşim çalıyor gitarları mesela (Doğancan Doğan, altta yazıyor ismi videoda) belki tanıyorsundur söyleyeni;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tnDqrvqPIjE[/media]

konuyu istersen sen ac.puanlama isini ustlene bilirim.

vallah konuyu ben acarim, sonra yanlislikla reklamlarini bana gönderirirler, en iyisi sen ac, hersey ayni normal eurovision daki gibi, sadece sarki yerine reklam filmi, 15 kisi katilimci olsun, ve puanlama ayni eurovision gibi olsun, herkes reklam filmlerini sana göndersin, ve hemen oylamaya da gecilsin, filmler belli olduktan sonra. Cabuk biter, simdi acsan yarim saate bütün videolari aciklarsin, sonra da puanlar gönderilir, ve oylama gecilir....

vallah konuyu ben acarim, sonra yanlislikla reklamlarini bana gönderirirler, en iyisi sen ac, hersey ayni normal eurovision daki gibi, sadece sarki yerine reklam filmi, 15 kisi katilimci olsun, ve puanlama ayni eurovision gibi olsun, herkes reklam filmlerini sana göndersin, ve hemen oylamaya da gecilsin, filmler belli olduktan sonra. Cabuk biter, simdi acsan yarim saate bütün videolari aciklarsin, sonra da puanlar gönderilir, ve oylama gecilir....

Konsept değişik olacak ama zevkli olacağını düşünüyorum. Yarışmacı sayısı az tutulmasın:)

15 kisi iyidir bence.

sahin simdi konu acsin.

direk 10 kisi 2 dk icinde katilir, eminim.

@Şahin Şarif

ben konu acsam bile herhangi bir yetkim yok, konu basligi düzenleme vs. gibi...

Sayıyı hemen belirlemeyin, katılımcıya göre düzenleme yapılır. Az kişi ilgi gösterirse ona göre ayarlarsınız.

Ben şarkıcıları pek bilmem, kardeşim bazı Azeri albümlerindeki parçaların gitarlarını çalıyor, onları biliyorum, ama takip ettiğim genelde Aziza Mustafazadeh'dir.

Şu alttaki parçada kardeşim çalıyor gitarları mesela (Doğancan Doğan, altta yazıyor ismi videoda) belki tanıyorsundur söyleyeni;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tnDqrvqPIjE[/media]

ilk defa dinledim. bu turu fazla begenmiyorum.

Reklam işi dar bir kapsam (veya ilgilenmediğim için bana öyle geliyor) birkaç yarışmadan sonra ilgi azalabilir kapsamı genişletmek gerek bence.

klasik paylaşımlar gelmese soundtrack olayı müthiş. sağlam şarkılar gelebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt