10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende ilk basta bunla katilmayi düsünmüstüm, acaba ne kadar oy alirdi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c[/media]

Bir dahaki yarışmanın gerçek eurovision şarkılarından olması konuşuluyor ya o aklıma geldi şimdi.

Pek rekabet olmaz gibi onda bence. Belli kriterler getirilirse iyi olur gibi de. Neye kriter koyacaksın ki arkadaş?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fNkynm9ZxAM[/media]

Hans Zimmer'in şu şaheseri ile katılan olsa 12'im onundu.

Film müziği denince bence böyle şeyler daha etkileyici kesinlikle.

Ya da ben fazla Klasik müzik tarzını seviyorum.

Aslında sorun şu, tüketmek için dinliyoruz. Başı sıkıcı diye, şarkının temposu artmıyor diye kapatıp kafadan elemeler yapılıyor. Ve hatta abartmıyorum, sırf şarkının hit'ine göre bile oy veriliyor olabilirler bazıları.

yüksek bir puan alırdı benden kesinlikle,o şarkı hiti olayını bende düşündüm en az dinlenen benim şarkıydı kesin ondan etkilenen olmuştur :DD

Bir dahaki yarışmanın gerçek eurovision şarkılarından olması konuşuluyor ya o aklıma geldi şimdi.

Pek rekabet olmaz gibi onda bence. Belli kriterler getirilirse iyi olur gibi de. Neye kriter koyacaksın ki arkadaş?

sacma olur ilgi de çekmez bence, Eurovision birincileri genel olarak hiç beğenmediğim şarkılar

Eurovision şarkılarından fikrini ben atmıştım, ama sonra nedense daha sonra yapılmalı fikri oluştu bende de.

Bence sınırlar kaldırılmalı. Her tür serbest olmalı.

sacma olur ilgi de çekmez bence, Eurovision birincileri genel olarak hiç beğenmediğim şarkılar

Zaten bana göre genelde birinciler hakeden olmuyor özellikle son dönemde.

Ya konuşuluyordu bu. Benim de aklıma yatmıştı ilk seferde sonra baktım birkaç şarkı hariç başa oynayabilecek şarkı yok. Böyle kıyıda köşede kalmış sadece şarkıyı koyan kişinin ilgisini çekmiş şarkılardan oluşan daha mütevazi bir liste olursa gider anca.

Godfather nasil 15.olur :mad:

Tapatalk

11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması ne zaman yapılacak?

Bu aksam yapilsa güzel olur, pazar aksamina kasar halletmis olurduk:)

♧tapatalk♧

Cidden olursa iyi olur evdeyim otur otur sıkıntı bastı beni de zaman geçer, en azından.

Gerçi dedim ama erken kayıtlar varsa beni de yazın. yemek yerken kaçırmayalım hemen açılırsa.

Benide arada unutmayin:)

Yolladayim, yarışma olursa benide araya sıkıştırin)

♧tapatalk♧

Aslinda izin verirseler ben duzenlerim yarismayi.

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt