10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslinda izin verirseler ben duzenlerim yarismayi.

♧tapatalk♧

izin verirler,

ben konu acmistim, sonra yetkililerle konustum ve hemen hemen herseyi tek basima yaptim, ama tek sikinti basliklari düzenleme, mesajlari editleme hakkin olmadigi icin, bir modla yapman gerek, mesela bende bu isleri Sergen Dag yapiyordu, onla da konusabilirsin istersen...

Eğer bir sıkıntı olmazsa 19:30 gibi acabilirim konuyu, tabiki modlar izin verirse.

♧tapatalk♧

Bağımlı olduk aç kurtlar gibi yarışma beliyoruz resmen.

Ara verilsin falan dedim ben de ama 4 gündür ilk kim up'layacak başlığı acaba da diyorum bir yandan. :)

alpay kardes madem cok zamanin var, bi eurovision da sen düzenleyebilirsin aslinda :)

Düzenlemeyi düşünüyorum zaten, en geç 1-2 Eurovision sonrası. (Tabi modlar izin verirse)

Zaman konusu ise aslında çok zamanım yok normalde ama 2 hafta boyunca evde kalıp makale okuyacağım sadece, tezim kaldı bir tek ders falan yok.

Yemek yiyorum en gec 45 dakika icinde açarım konuyu. Biraz bekletecegim.

♧tapatalk♧

birinci olan şarkıyı senin sesinden dinlemek isteriz bir tavsiye;)

Zaten aslında bir de öylesini yapmak lazım. Öylesi derken herkes beğendiği bir şarkıyı karaoke yaparak ses kaydını gönderse ve onları yarıştırsak bir de. Hem sesler konusunda makara da döner. Eğlenceli olur gibi.

Arkadaşlar iki tarafın da mağdur olmaması için bir yöneticiye danışmadan konu açmayın,bekleyin geri dönüş alacaksınızdır mutlaka.

Zaten aslında bir de öylesini yapmak lazım. Öylesi derken herkes beğendiği bir şarkıyı karaoke yaparak ses kaydını gönderse ve onları yarıştırsak bir de. Hem sesler konusunda makara da döner. Eğlenceli olur gibi.

eğlenceli olmasına olur da yarışacak pek adam çıkmaz bence:DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt