10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimi Yüksek Sadakat grubu gibi hissediyorum.Girmem ben artık yarışmalara. :disgust:

O kadar yarışma düzenlendi ki artık bilinen şarkılar ile pişti olup başarısız olmak büyük olasılık bu yarışmada.

Geri dönüş yaparım konuya,ancak yönetimden habersiz kimse yarışma düzenlemeye çalışmasın lütfen.Karar alındığında ben konuda bildiririm.

bugün yapabiliriz bence yönetim içinde uygunsa ,pazar maçtan önce de 5 gibi olabilir sonuçlar açıklanır

Yönetim kısmı toplantı yapıyor şuan:), bana iziz verirlerse açarım konuyu. Vermeyip kendileri düzenlerseler buraya bilgi verirler.

Bu haftalık yapmıyoruz arkadaşlar.Yarışmanın üzerinden sadece 6 gün geçmiş.Sizler gibi bizde seviyoruz bu yarışmayı,ancak bu tarz yarışmalar sürekli oldukça artık bu işin zevki de kalmaz,heyecanı da.Bundan mütevellit kısa bir süre daha bekleyeceksiniz :)

page_fenerbahce39liler-yonetimi-istifaya-cagirdi_405546962.jpg

Evet beyler karar açıklandı, karar karşısında boynumuz kıldan incedir. Yapacak birşey yok:)

Eurovision olmuyorsa daha önce Yarışma Önerileri başlığına yazdığım öneriye ne dersiniz. En azından önermiş olayım. :)

''Ne derece tutar, kabul görür bilmiyorum ama aklıma bir yarışma formatı geldi. (Belki daha önce düşünülmüş olabilir)

Genel hatları tasarladığım format, yarışma önerim

Bitmiş, veya devam etmekte olan FİLM VE DİZİ'lerin sonlarını baştan yazma veya tamamlama üzerine.

Eğer uygun görülürse puanlama konusu ise AŞAĞIDA VERİLDİĞİ GİBİ PEK ÇOK KATEGORİ DE 10 ÜZERİNDEN

KURGU

AKIŞ

MANTIK

DETAYLANDIRMA

vb gibi (beğeni görürse genişletilebilir) başlıklar altında puan verilip, ORTALAMA PUAN ALINARAK- IMDB gibi değerlendirilebilir.

Film ve dizileri izlememiş olabilecekler için (1 paragraftan oluşmak kaydı ile kısa bir özette verilebilir).

Yarışmacılar tarafından doğru değerlendirilebilmesi için tabi herkes tarafından izlenmiş filmler veya diziler olması şart genel olarak. Bu nedenle öncelikle herkes en az tamamlayabileceği 2-3 alternatif belirleyip, isimleri açıklamadan genel bir anket yapılarak tamamlanması istenen filmler belirlenebilir.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt