Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.410
- 1.898
- 458
Organizasyon iptal oldu![]()
konu mu veto yedi; nooldu ki..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Organizasyon iptal oldu![]()
konu mu veto yedi; nooldu ki..
bir üst mahkeme yokmu yahu itiraz edebileceğimiz?
Bu haftalık yapmıyoruz arkadaşlar.Yarışmanın üzerinden sadece 6 gün geçmiş.Sizler gibi bizde seviyoruz bu yarışmayı,ancak bu tarz yarışmalar sürekli oldukça artık bu işin zevki de kalmaz,heyecanı da.Bundan mütevellit kısa bir süre daha bekleyeceksiniz![]()
Anladııım..:idea:
Şimdi hayır deyip, yarın sürpriz yapcanız dimiii..:allecto:
As eski dostum derin Gscimbomla bağlantıya geçtim gerisini sen düşün artık :cool:
bu şarkı sana gelsin
[media]https://www.youtube.com/watch?v=71aSA-elF0A[/media]
S.a. Bu işin amacı ne? Hosuma gitti.. Detaylı anlatan link var mı?
Teşekkürler.
As.
Üyelerimiz yarışmaya,belirttiğimiz formatta sevdiği şarkılarla katılıyor ve gerçek Eurovision yarışmasında ki gibi puanlar veriyorlar.
Üye ayrımı var mı? Herkes katılabiliyor mu?
Herhangi bir ayrım olmuyor elbette.Bütün üyelerimiz katılıyor.
yarışmanın kirli yüzü şikeden bahset biraz da Emrah
Türkiye'de şikenin olmadığı tek kulüp Galatasaray,dünya da Eurovision yarışmalarında da şikenin olmadığı tek yarışma GSC Eurovisiondur![]()
Başkasını bilmem ama, şahsen ben okey, king, briç vs oynarken falan da taş çalmam. taş adaletli şansla dağılırsa genelde çay parasına falanda kaybedenin maddi durumuna göre sadece centilmenlik adına katkıda bulunurum.:cool-78:
Başkasını bilmem ama, şahsen ben okey, king, briç vs oynarken falan da taş çalmam. taş adaletli şansla dağılırsa genelde çay parasına falanda kaybedenin maddi durumuna göre sadece centilmenlik adına katkıda bulunurum.:cool-78: