10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu mu veto yedi; nooldu ki..

11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışmasıni düzenlemek istemiştim, bazı arkadaşlarda istekliydi ama yönetim kısmı bu hafta yapılmaması yönünde bir karar aldı şimdilik yarışma yapılmıyor. Daha sonra mutlaka yapılacaktır ama şimdi yok.

Bu haftalık yapmıyoruz arkadaşlar.Yarışmanın üzerinden sadece 6 gün geçmiş.Sizler gibi bizde seviyoruz bu yarışmayı,ancak bu tarz yarışmalar sürekli oldukça artık bu işin zevki de kalmaz,heyecanı da.Bundan mütevellit kısa bir süre daha bekleyeceksiniz :)

Anladııım..:idea:

Şimdi hayır deyip, yarın sürpriz yapcanız dimiii..:allecto:

Biz Eurovision yarışmaları yapılmasın demiyoruz arkadaşlar.Bakın bunu haftasonu için ayırmak güzel ama herşeyin bir tadı vardır. Sürekli yapamayız yoksa tadı kaçar.Bu konu bile 6 gün önce açılmış.O yüzden anlayış göstereceğinize inanıyorum.

S.a. Bu işin amacı ne? Hosuma gitti.. Detaylı anlatan link var mı?

Teşekkürler.

Türkiye'de şikenin olmadığı tek kulüp Galatasaray,dünya da Eurovision yarışmalarında da şikenin olmadığı tek yarışma GSC Eurovisiondur :D

Başkasını bilmem ama, şahsen ben okey, king, briç vs oynarken falan da taş çalmam. taş adaletli şansla dağılırsa genelde çay parasına falanda kaybedenin maddi durumuna göre sadece centilmenlik adına katkıda bulunurum.:cool-78:

Başkasını bilmem ama, şahsen ben okey, king, briç vs oynarken falan da taş çalmam. taş adaletli şansla dağılırsa genelde çay parasına falanda kaybedenin maddi durumuna göre sadece centilmenlik adına katkıda bulunurum.:cool-78:

Bir an bile aksini düşünmem senin için Tamer :D

Paralel GSC Eurovision'un düzenlenmesini talep ediyorum, gönüldaşlardan.:p

EDIT : Evet bu mesaj değişen avatarın test edilip, onaylanması için atılmıştır. :D

hadi ya hiç kazanamassın o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt