10. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Caner Paşa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklam ve eksik bilgilendirme stratejisi kokusu alıyorum..

Yarışma başlayınca 10-15 dakikalık zaman dilimi içinde; sınırlı kontenjan, kapanın elinde kalıyo...

Gerisi de YANCI kalmakla avunuyor..

O zaman kontenjan arttırılıp (mesela-100 kişi), 5 moderatör , 20'şerli 5 gurup falan yapacaksın. Her gurupta ilk 5'e girenler.Finale kalacak.

Bütün guruplar sürecin uzamaması için aynı anda başlayacak.

AMA

1.Bu kadar talep olur mu ?

2.100 kişi kontrol edilebilir mi?

Sorunları da çözüm bekler o zaman.

24 kişi maalesef ideal gibi.

Ya da önceden haber verilebilir, mesela bugun konu açılır, 24.01.2014 pazartesi günü akşam 8 de 11. Eurovision şarkı yarışması yapılacaktır katılmak isteyen üyeler bu saate burda olmalıdır gibilerinden. Hatta formatta belirtilirki yarışmaya katılanlar ismini yazdırıp hemen şarkısını göndermiş olur. Bu sayede şarkı göndermek kısa sürede bitmiş olur ve puanlama içinde belli bir süre verilir, kısa sürede yarışmayı tamamlamış oluruz.

Genelde yarışma konusunın açılmasıyla dolması aynı anda oluyor. Planlı olarak yapılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum.

O zaman kontenjan arttırılıp (mesela-100 kişi), 5 moderatör , 20'şerli 5 gurup falan yapacaksın. Her gurupta ilk 5'e girenler.Finale kalacak.

Bütün guruplar sürecin uzamaması için aynı anda başlayacak.

AMA

1.Bu kadar talep olur mu ?

2.100 kişi kontrol edilebilir mi?

Sorunları da çözüm bekler o zaman.

24 kişi maalesef ideal gibi.

Bana şimdi kuralları eleştirmişim muamelesi yapmayın.

Ben kurallardan şikayet etmedim.( Sağlıklı olması için, O kadar kişinin elbette bazıları dışarda kalacak.)

Sadece konu ile ilgisi vede bilgisi olmayan birisini bilgilendirirken; eksik olduğunu yazdım.

O arkadaş şimdi yarışma açılacak 3 gün sonra bile müracaatların devam edeceği umuduna kapılsa haklı..

Burada KASITSIZ eksik bilgilendirme yoluyla yanlış yönlendirme var sadece. Kimseye yada yarışmaya eleştiri ve/veya çamur falanda atmaya yeltenmedim.:cool-78::tiphat:

Bana şimdi kuralları eleştirmişim muamelesi yapmayın.

Ben kurallardan şikayet etmedim.( Sağlıklı olması için, O kadar kişinin elbette bazıları dışarda kalacak.)

Sadece konu ile ilgisi vede bilgisi olmayan birisini bilgilendirirken; eksik olduğunu yazdım.

O arkadaş şimdi yarışma açılacak 3 gün sonra bile müracaatların devam edeceği umuduna kapılsa haklı..

Burada KASITSIZ eksik bilgilendirme yoluyla yanlış yönlendirme var sadece. Kimseye yada yarışmaya eleştiri ve/veya çamur falanda atmaya yeltenmedim.:cool-78::tiphat:

Yok estafiğrullah ben de sizinle aynı fikirdeyim zaten. Çünkü sınırlı kontenjan, o sıra online olamamam yüzünden benim de katılamadığım oldu.

Ama şu da var Emrah mod'um veya bir başkası gelip konuya beyler 1 saat sonra başlığı açıyoruz diye yazsa bu sefer de kontenjan değil 10 dakika 1 dakika da dolacak.

O sıra neti olmayan, PC başında olsa bile, netden düşen, katılmak için refresh yapan adam bile bu şartlarda bence katılamaz.

Ha genel olarak kontenjanlar çabuk doluyor. Ne kadar çabuk davranırsanız yarışmacı olma şansınız artar şeklinde genel bilgilendirici bir yazı olursa yarışma başlığında o zaman daha adil olabilir.

O yüzden reklamdan ziyade bilgilendirme içerikli şeyler de başlıkta olursa belki daha iyi olabilir.

Her hafta veya iki haftada bir belirli bir gün Eurovision günü olabilir, mesela Cuma veya Cumartesi akşamı belirli bir saatte Eurovision başvuruları yapılsın en geç Pazar akşamı yarışma bitmiş olsun.Katılımda fazla olur ve başvuruyu kaçırıp üzülenlerde olmaz.Arada en az 7 gün aralık olacağı için yarışma özlenir, bıkılmaz kendi adıma konuşursam en azından öyle.

Bence de her cuma eurovision olsun, mesela bu sisteme bugün baslayabiliriz, her cuma basvurular yapilir en gec pazar biter yarisma, her cuma cok oluyorsa, iki haftada bi cuma da olur...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her hafta veya iki haftada bir belirli bir gün Eurovision günü olabilir, mesela Cuma veya Cumartesi akşamı belirli bir saatte Eurovision başvuruları yapılsın en geç Pazar akşamı yarışma bitmiş olsun.Katılımda fazla olur ve başvuruyu kaçırıp üzülenlerde olmaz.Arada en az 7 gün aralık olacağı için yarışma özlenir, bıkılmaz kendi adıma konuşursam en azından öyle.

Utanmiyormusun beni taklit etmeye. Baska avatar bul.

Not: nolduu? Renkdad yapmicakmiydi?

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt