Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Fatih terim gelse ne olacak halen sorunun futbolcularda oldugunu anlamamız ıcın daha ne olması gerekıyor...

Bu takımın düzelme ihtimali için öncelikle mevcut yönetim değişmeli.Yönetim bazında ve Teknik Direktör bazında yeni bir kan değişikliği şart oldu.Dediğinize de katııyorum en az 8-10 futbolcuyla da yollar ayrılmalı...

Asıl neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Şimdi bu bizim başkan çıkıp " Başarısızlık olursa ne Hagi kalır ne Sezgin " demişti ya harbi buna cesaret edebilecek mi? Bu seferde demesin sakın Sezginin şuçu yok transferleri Hagi yaptı diye

sanmıyorum hem hagiyi hem sezgini birden yiyeceğini.

öyle söyledi doğru ama

hangi söylediğinin arkasında durduki başkan

Bu takımın düzelme ihtimali için öncelikle mevcut yönetim değişmeli.Yönetim bazında ve Teknik Direktör bazında yeni bir kan değişikliği şart oldu.Dediğinize de katııyorum en az 8-10 futbolcuyla da yollar ayrılmalı...

Fatih terımın gelmesını bende ısterım ama bu futbolcularla bu yonetımle gelmez Haginin bı sucu oldugunu dusunmuyorum yonetımde suc gunu kurtarma adına Hagıyı getırdıler oda elınden geldıgınce takıma bıseyler vermeye calısıyor bu yonetım işi gucu yalan dolan Hagıde harcanacak.Bu yonetım gıtmedıkce gelen t.d harcanır benım gozumde...

Asıl neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Şimdi bu bizim başkan çıkıp " Başarısızlık olursa ne Hagi kalır ne Sezgin " demişti ya harbi buna cesaret edebilecek mi? Bu seferde demesin sakın Sezginin şuçu yok transferleri Hagi yaptı diye

Başkan'ın konuşmaları zaten kendi içinde tutarsızlık yaşıyor.Bu yönetim kangren oldu,bu yönetimden ne olursa olsun iş olmaz...

hagi zamanında hakan yakını 45 dk oynatıp giletini kesmişti,lucesdu da mpenza nın biletini 1 maçta kesmişti.bu rumenlerde bir gariplik var ama

Bu konuda Hagi'ye hak veriyorum. Hagi Galatasaray'ın mazisinde ikinci bir Hagi olmasını istemez. Hakan Yakın'a ondan şans vermemiştir. Eğer Sergen ve Lincoln Hagi döneminde Galatasaray'da olsaydı, onlarda fazla maç oynamadan gönderilirlerdi. Büyük futbol potansiyeli olan Serdar Özkan'ın sadece tek maç şans verilerek gönderilmesi bu yüzden olsa gerek.

Hagi'ye futbolcu olarak saygım büyük ama malesef teknik direktör olarak yeterli değil. Bunu sadece şu 3 ay için demiyorum. En büyük başarısı bizle aldığı Türkiye Kupa'sı. Çok yanlış oyuncu tercihleri yapıyor. Nedense bize gelen teknik direktörler hep bi macera arama peşinde herkesin aklındaki 11 ile başlamıyorlar. 1 ay forvetim yok forvet alcam dedi aldığı oyuncuyu forvette uzak oynatıyor. İlk yarıda da forvetimiz Kewell Kazım'dı şimdide Kewell Kazım. Ben anlayamıyorum bu durumu. Yekta kanatta da yeterli değil bence. Cana-Culio-Yekta şeklinde oynanırsa Yekta'nında performansı artar Culio'nunda. Sabri o mevkide pas yapamıyor Culio'nun da performansı düşüyor. Görmek istediğim kadro şu an ki formatta şu şekilde.

Aykut-Sabri-Neill-Servet-Insua-Cana-Culio-Yekta-Stancu-Kazım-Baros

Bi şekilde şu takımla oynasak ve yine pozisyona giremeden rezil bi şekilde maç bitirirsek ben Hagi'den özür dilerim ve 6 ay sabır lafını desteklerim ama nedenini bilmediğim bi Hakan Balta sevgisi yüzünden Hagi kredisini tüketiyor. Bu maçta da Ayhan'ın cezası bitiyor. Merak ediyorum yine 11 de mi başlıycak.

ne oluyorua ya bu adam haşa ilahmı peygambermi ne saygısızlığı, bizim aldığımız formaların biletlerin hagi efendi tarafından çarçur edilmesi bize saygısızlık değilmi, şu ana kadar kendime aldığım üç oğluma aldığım 2 formanın ve şu ana kadar aldığım biletlerin ne kadarı hagiye gittiyse haram olsun.

Fatih terim gelse ne olacak halen sorunun futbolcularda oldugunu anlamamız ıcın daha ne olması gerekıyor...

Fatih Terim gelse takımda yerli oyuncuların hepsinin performansı tavan yapar.

Kaptan kim tartışması olmaz, Servet çıkıp ileri geri konuşamaz, Hakan Balta kendine çeki düzen verir yada formayı giyemez. Gökhan Zan eminim bu kadar sakatlanmaz(!)

Kazım gerçi iyi gidiyor ama daha da iyi gider. Mustafa Sarp forma göremez.

Takım içinde kimse laubalilik yapamaz, iş disiplini ve futbol oynama isteği tavan yapar. Oyuncular maç satıyor gibi bi argüman havada dolanmaz.

Piyasadaki genç ve yerli oyuncuların bizi tercih etmesi için etkendir.

Teknik ve taktik konular işte orasını bilemem. Fatih Terim bu çok iyi de olabilir, acayip bir şeyler de olabilir.

Ama şu futbolcu profili varken ben Terim gelsin isterim. ya takım Servet in den Arda sına baştan yapılansın yada başlarına Terim gelsin

Cagdas Koksal, en son Terim s.ctiginda Hagi temizlemisti unutma.

ne oluyorua ya bu adam haşa ilahmı peygambermi ne saygısızlığı, bizim aldığımız formaların biletlerin hagi efendi tarafından çarçur edilmesi bize saygısızlık değilmi, şu ana kadar kendime aldığım üç oğluma aldığım 2 formanın ve şu ana kadar aldığım biletlerin ne kadarı hagiye gittiyse haram olsun.

2659.gif

Mesajlarımı okursanız Hagi'yi eleştirenlerin başında gelirim.Üslübunuz yanlıştı.Kim olursa olsun bırakın Hagi'yi kullandığınız kelimelere dikkat etmenizde yarar var.Burası bir forum sitesi mesajlar kalıcı ve bağlayıcıdır.

Fatih Terim gelse takımda yerli oyuncuların hepsinin performansı tavan yapar.

Kaptan kim tartışması olmaz, Servet çıkıp ileri geri konuşamaz, Hakan Balta kendine çeki düzen verir yada formayı giyemez. Gökhan Zan eminim bu kadar sakatlanmaz(!)

Kazım gerçi iyi gidiyor ama daha da iyi gider. Mustafa Sarp forma göremez.

Takım içinde kimse laubalilik yapamaz, iş disiplini ve futbol oynama isteği tavan yapar. Oyuncular maç satıyor gibi bi argüman havada dolanmaz.

Piyasadaki genç ve yerli oyuncuların bizi tercih etmesi için etkendir.

Teknik ve taktik konular işte orasını bilemem. Fatih Terim bu çok iyi de olabilir, acayip bir şeyler de olabilir.

Ama şu futbolcu profili varken ben Terim gelsin isterim. ya takım Servet in den Arda sına baştan yapılansın yada başlarına Terim gelsin

Hiç sanmıyorum Fatıh terımı bende sevıyorum ama artık bu yerlı oyuncuların gonderılmesı gerek Hagı gıder fFAtih hoca gelır o gıder gerets gelır o gıder baskası gelır uzar gıder bıktırdı artık kac senedır td ustune ustune td degıstırmek hoş olmaz Fatıh hoca gelırse zaten cogunu kadro dısı bırakır acımaz orası ayrı...

Son zamanlarin en moda sozu;

Hagi'nin futbolculugu bla bla, teknik direktorlulugu bla bla...

Ya kardesim teknik direktorlugunu sevmiyorsan sadece onu soylemen yeterli..Futbolculugunu karistirmana gerek yok. Gina geldi herkesten papagan gibi ayni lafi isitmekten.. Efendim Hagi soyle bir futbolcuydu da, ama teknik direktorlugu soyleymis boyleymis. Sanki sen bunu soylemesen Hagi'nin futbolculugundan suphe edecegiz..

Bu adnan brothers ve hagi gidene kadar canımdan cok sevdigim Galatasaraylılıgımı askıya alıyorum arkadaslar. Kimse kusura bakmasın biliyorum en kötü bugünse bugünde Galatasaray ama bu durumda bile bile takıma ihanet edenler varken, ve ben Galatasaraylıysam bu durumda elimden gelen birsey yapamıyorsam onlara gösterilcek en iyi protesto budur. Hatta fenerbahce'nin şampiyon olması icin bütün destegimi göstericem. Kupada'da insallah antep bizi eliyecektir.

Son zamanlarin en moda sozu;

Hagi'nin futbolculugu bla bla, teknik direktorlulugu bla bla...

Ya kardesim teknik direktorlugunu sevmiyorsan sadece onu soylemen yeterli..Futbolculugunu karistirmana gerek yok. Gina geldi herkesten papagan gibi ayni lafi isitmekten.. Efendim Hagi soyle bir futbolcuydu da, ama teknik direktorlugu soyleymis boyleymis. Sanki sen bunu soylemesen Hagi'nin futbolculugundan suphe edecegiz..

Reis senin adin aTTila'ymis atiLLa degil yeni fark etdim

Geri
Üst Alt