Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Hagi ile olmayacağı çok açıktı zaten. Geldiğinden beri 1 2 maçta iyi oynadık. Sezon sonu yollar ayrılmalıdır. Uzun uzun tartışmaya gerek yok yani. Sabır mabır diyenlere de inanmıyorum. Hagi ne getirecek Galatasaray'a ? Bunun cevabını veremiyorsak , sabrın da gereği yoktur. Rijkaard'ın getireceği bir sistem vardı. Ona sabır gösteriyorduk , o çok ayrı...

Sezon sonu Hagi gitmeli , vizyonu olan , atak futbolu tercih eden yerli veya yabancı bi hocayla anlaşılmalı. Gönlümden geçen isim Erik Gerets ama ...

Eric Gerets neden gönderildi Galatasaray'dan?

Servetin oynamasındansa Ayhanın oynamasını tercih ederim.

Neill-Cana-Balta-Caglar

Sabri-Ayhan-Culio

Buda iyi olur.

Servetin oynamasındansa Ayhanın oynamasını tercih ederim.

Neill-Cana-Balta-Caglar

Sabri-Ayhan-Culio

Buda iyi olur.

Ama Sarp oynuycak Mete:) Hakan Balta'da oynamıycak ama sakat olduğu için bence :)

Edit. Kadroya dikkat ettim de cidden bu kadroyu istiyo musun? Ayhan Sabri'li orta saha. Bindirme yapamayan Neill. Ayrınca Hakan Balta'nın hala nasıl oynamasına tahammül edebiliyosun ilginç.

balta yi stopere koymak gercekten inanilmaz bir on goru elinde baska adamlar varken

adamin nasil donemedigini kosamadigini goruyorsunuz

rakibi baski altina aldigimiz macta arkaya giden her top gol olur

O diziliste Baltanın sırıtacagını pek zannetmiyorum cunku Cagların kademeleri gayet iyi. Bizi yakan olaylardan biri beklerin rakibi durduramaması. Durduramayınca rakip oyuncular direk iceri katediyo ve kale cizgisinde rahatca cogalıp cirit atıyo rakip takım. Birde arkayı saglama aldıktan sonra hucumcular daha rahat top yapar.

Ayhan yerine Sabri-Culio ikilisi, önlerinde hazırsa eger Kazım-Pino-Stancu santraforda Baros ilede cıkılabilir.

O diziliste Baltanın sırıtacagını pek zannetmiyorum cunku Cagların kademeleri gayet iyi. Bizi yakan olaylardan biri beklerin rakibi durduramaması. Durduramayınca rakip oyuncular direk iceri katediyo ve kale cizgisinde rahatca cogalıp cirit atıyo rakip takım. Birde arkayı saglama aldıktan sonra hucumcular daha rahat top yapar.

Ayhan yerine Sabri-Culio ikilisi, önlerinde hazırsa eger Kazım-Pino-Stancu santraforda Baros ilede cıkılabilir.

baltanin siritmasinin dizilisle alakasi yokki

temel sorunlar var

donememek

kosamamak

takmamak

sadece korner diregini koru desen onu bile yapamaz

baltanin siritmasinin dizilisle alakasi yokki

temel sorunlar var

donememek

kosamamak

takmamak

sadece korner diregini koru desen onu bile yapamaz

Baltanın iyi oyuncu oldugu söylemedim, o diziliste sırıtmayacagına degindim. Servet veya Balta defans konusunda iki saatli bomba, fakat biri digerinden daha iyi top cıkarıyo.

Eder tabi eder, rakibe asist konusunda bencede eder.

Baltanın iyi oyuncu oldugu söylemedim, o diziliste sırıtmayacagına degindim. Servet veya Balta defans konusunda iki saatli bomba, fakat biri digerinden daha iyi top cıkarıyo.
Balta apaçi düğünlerinde 100 kişilik kalabalığın içinde oynasa, orda bile sırıtır.

Valla ben bilmem. Benim Servet icin olan tavrım o adam bu takıma geldiginden beri aynıdır. O zaman yaptıgım teorilerin hepsi gerceklesti. Servet ve Galatasarayın bir gelecegi o-la-maz.

Servet-Balta ikilisi yüzünden bu hallere düştük te diyebilirim. En az BAM kadar kabahatleri var bu durumlara düşmemizde.

Stoperde Servet - Hakan Balta ikilisinin iyi maçlar çikardigini hatirliyorum.

Servet yediğimiz gollerin %85'inde baş sorumlu. Adam tüm topla gelen rakiplerden kaçıyor, açık şekilde belli bu. Adam sorumluluktan kaçıyor, gol yersek de benim hatam olmasın, gol yemek önemli değil diyor. Servet'in savunulacak 1 gr. yeri yok.

Hagi teknik direktörlük kariyerini bitirdi hayırlısı olsun.

Can çekişiyor şimdilerde. Son demleri...

Bu basın toplantıları artık devamlı hale geldi. Maç öncesi rakipler hakkında yorum yapıyor. Bahane bulmak için mi yapıyor, bir türlü anlam veremedim. Eksikleri belirtip duruyor.

Şu an Ntvspor canlı yayında..

Geri
Üst Alt