Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

yahu bizim takımın asıl sorunlarından biri oyuncuların gerekli-gereksiz konuşabileceği ortamın olması zaten. Servet de zamanın da gitmek istediğini belirtmedi mi, Arda aynı şekilde. Arda-Sabri niye Lincoln kaptan oldu diye içerledi ekranlarda.

Diger baslıktada yazmıstım, bu futbocuya dayalı düzeni Hagi veya Feldkamp gibi hocalar bitirebilirdi. Emin olun Hagi degilde Lucescu gelseydi istisnasız onuda yerlerdi.

Hagiden futbolcu hariç hiç bişey olmaz.. Sabun olsa köpürmez yani. Futbolculuk günlerini akıllara getirerek kredi vermeye çalışmayın hiç. Akıl var mantık var. Bi defa kadıköyde yenilmedik diye 0-0 berabere kaldık diye adama kredi verip konvoy yapmaya çıkan insanlar gördüm bu forumda. Çok yazık..

adam bitecek bir sergen olup kokorecci acacak sende hala kabul etmeyeceksin

boyle bir ongorum var ama bakalim

su sakatliktan nasil ciktigi hayatini belirleyecek cocugun

Çok yanlış adamı örnek verdin. Arda bu yaşında Sergen'in milli takım kariyerini geçmiş, bu yıla kadar sezonda 50 maç oynamış bir adam.

Arda ne zamanki incecik hali ve 66 numarasıyla Liverpool maçında oyuna girip, rakibi 70 metre kovalayıp ayağındaki topu tereyağından kıl çeker gibi alıp savunmaya yardım eder, o maçtaki assistini, Boleslav maçındaki azmini, fırsatçılığını konuşturur ve en önemlisi o mütevaziliğin yakalarsa ancak başarılı olur ve gerçek anlamda efsane olur. Yoksa üzülerek söylüyorum ki Arda, neyse söyleyip kimsenin moralini bozmayım.

Asla öyle olmayacak. Çünkü bilimsel bir gerçek var bunu unutuyoruz, laf sokmak için söylemiyorum cidden unutuyoruz. Arda artık 19 yaşında değil. Tavır, hareketlerinin değişmesi gayet normal. Ki beni irite eden bir durumu da yok açıkçası.

Hagiden futbolcu hariç hiç bişey olmaz.. Sabun olsa köpürmez yani. Futbolculuk günlerini akıllara getirerek kredi vermeye çalışmayın hiç. Akıl var mantık var. Bi defa kadıköyde yenilmedik diye 0-0 berabere kaldık diye adama kredi verip konvoy yapmaya çıkan insanlar gördüm bu forumda. Çok yazık..

Hagiye nereden saldıracagını sasırmıs taraftardan enstantaneler. Gecen gün aldıgın ders yetmedi galiba. Uyku sersemiyle gelme su baslıga. Suan burada kimse Haginin futbolculugunu konusmuyor.

bence mete ve omer ayni insan

moderatorleri goreve davet ediyorum

Ne alaka lan

Hagi ilk geldiginde gayet iyiydi. Hagi'nin kariyerine laf edenler zaten o zamanlar 4 yasinda olan lise 1li bebeler.

Hagi'ye zaman tanımak zorundayız. Şu bir gerçek ki iki senedir kuru sıkı transferlerimiz, Hagi'nin aldırdığı Kazım ve Culio kadar yarar vermedi (Keita hariç). Onun için Hagi yaz transferi döneminde yapacağı işlerle kendi geleceğini belirleyecek. Ben iyi olacağına da inanıyorum açıkçası, ama şu Servet, Balta, Sarp gibi kangrenleri kesmek suretiyle olacaktır tabi. Hagi umarım transferde sözünü geçirir.

Hagiye nereden saldıracagını sasırmıs taraftardan enstantaneler. Gecen gün aldıgın ders yetmedi galiba. Uyku sersemiyle gelme su baslıga. Suan burada kimse Haginin futbolculugunu konusmuyor.

Bende gerektiği kadar cevabını verdin. Haginin en ufak dahi T.Dlik başarısı yok. Galatasarayda kobay değildir. Bu adamın oynattığı futbol umut vermemektir. 0-0 biten fb maçından sonra konvoy yapanlarla tartışmak istemem ama sen hak ediyosun. Bucayı 1-0 yendi diye halay çeken, fb ile 0-0 berabere kaldı diye konvoy yapan insanlarla tartışmam. Bu adamın futbolu umut veriyor dersende 3-2 biten antep maçındaki mustafa sarpinho değişikliğini işaret ederim sana.

Hagi oyuncu secimlerinde veya oyun ici degisikliklerde haklı haksız biraz fazla elestiriliyor.

Hatırlarsınız Milan ile deplasmanda oynadıgımız Sampiyonlar Ligi gurup macında Lucescu teknik anlamda facia bir mac cıkartmıstı. Popescu sakatlanıp cıktıgında Fatih Akyeli stopere kaydırıp Caponeyi sagbeke koymustu. Milan bariz bir sekilde Serginho ve Jose Mari ile sürekli ceza sahamıza sagdan soldan ortalar gönderiyodu ve bu topların her biri tehlike yarattı. Kenarda ise hava toplarında cok etkili bir Emre Asık vardı. Oyunun gidisatında, sonlara dogru Luce tehlikeyi ve yaptıgı hatayı sezip Fatih Akyeli cıkatıp yerine Emre Asıkı aldı ve oyunu tekrar forse etmeye basladık. O gün bir penaltımızın verilmedigi bir gercek olsada, o macı Lucenin hatalarından 4-2 veya 5-2 kaybedebilirdikte. Sırf direkler o gollerin 2 tanesini engellemisti.

Hagi gelecek sezon adına bir kesifin icinde. Takımı Terim'den aldıgı 03-04 sezonunun sonlarındada benzer denemelere girmisti ve sonu iyi bitmisti. O zamanda futbolun Albert Einsteinları Hagiyi yerden yere vurmustu. Onun icin kuyruk acısı olanların gazına gelmeyin. Dikkat ediyorum taraftarı zayıf noktasından vurup Hagiyi bir düsmanmıs gibi göstermeye calısıyolar. Hagi bu yaz sezonunda aldıracagı oyuncularla taraflı tarafsız herkezi arkasına alacaktır. Mesele bugün yanında olabilmek.

Bir adama bu kadar ozgurluk verirsen olacagi budur. Kaptanlik istedi verildi, her firsatta cikip yok Bulent Korkmaz teknik direktor olarak kalsin, yok milli takim teknik direktoru Turk olsun falan.. Derdi futbol oynamaktan cok sovmenlige dondu. Zaten ayrilmak istedigi de ortada. Ikide bir cikip yok yeni stad, yok kontratim var ayagina yalan atiyor da aslinda 2 senedir gitmek istiyor. Milli takim aski da bu yuzden. En ufak elestiride de "cok yipratiyolar, gidicem yiter" tripleri atiyo. Senede 2 milyon euro alip 10 macta iyi oynayan adam. Herif mesela 5 aydir yok, cikip kaptan olarak taraftara, takima umut verecek en ufak bir aciklamasi yok. Yaptigi aciklamalar "Emre abimi cok seviyom, Hakan abim bi tane" falan filan. Gariban Servet'e kaldi takimi ayaklandirmak, o adamcagiz da cikip "Galatasaray'a yakismiyor bu durum" diyor herkes basliyor jb gecmeye. Servet'e jb, 5 aydir takimla alakasi olmayan Arda'ya en ufak lafta "HUOOOP HISSST" laflari

Kaptani ve taraftari taniyalim

İmza: Osman UZDU

Bende gerektiği kadar cevabını verdin. Haginin en ufak dahi T.Dlik başarısı yok. Galatasarayda kobay değildir. Bu adamın oynattığı futbol umut vermemektir. 0-0 biten fb maçından sonra konvoy yapanlarla tartışmak istemem ama sen hak ediyosun. Bucayı 1-0 yendi diye halay çeken, fb ile 0-0 berabere kaldı diye konvoy yapan insanlarla tartışmam. Bu adamın futbolu umut veriyor dersende 3-2 biten antep maçındaki mustafa sarpinho değişikliğini işaret ederim sana.

+ Balta ve Zapata zamazingolarını oynatma ısrarı, Misimoviç'i pohtan sebeplerle kadro dışı bırakması, Misiyi kadro dışı bırakırken sahada olan Balta,Akman tartışmasını görmezden gelmesi en büyük çelişkileridir. Bu HaCİ koskoca bir piyondur. Bu yüzden desteği falan hak etmiyor.

Suan konuyu takip eden Yunus Can haricinde, Hagi keyfinden Neillı orta sahada oynatıyor diyebilir mi kimse? Adnan Polat kendi agzıyla "Haginin istedigi defansif orta sahayı yetistiremedik" dedi. Haginin bu defansif orta saha oyuncusu ve 2 alternatifli kaleci isteginden biri gerceklesseydi ikincilik teorim gercek olurdu.

Zaten Cana konusundada ciddi ayrılıklar var taraftar arasında. Linderoth mesela, Kalli sezonun ilk maclarında tek basına orta sahada dinamoluk görevi yapıyodu vede ayagı top yapıyodu. Burada ne Linderothlu hayaller kurulmustu hatırlayın ve bunun nedeni maglumdu. Bu ısıgı cogu kisi Lorik Cana'da göremedi, cünkü ye-ter-siz kaldı.

Suan konuyu takip eden Yunus Can haricinde, Hagi keyfinden Neillı orta sahada oynatıyor diyebilir mi kimse? Adnan Polat kendi agzıyla "Haginin istedigi defansif orta sahayı yetistiremedik" dedi. Haginin bu defansif orta saha oyuncusu ve 2 alternatifli kaleci isteginden biri gerceklesseydi ikincilik teorim gercek olurdu.

Zaten Cana konusundada ciddi ayrılıklar var taraftar arasında. Linderoth mesela, Kalli sezonun ilk maclarında tek basına orta sahada dinamoluk görevi yapıyodu vede ayagı top yapıyodu. Burada ne Linderothlu hayaller kurulmustu hatırlayın ve bunun nedeni maglumdu. Bu ısıgı cogu kisi Lorik Cana'da göremedi, cünkü ye-ter-siz kaldı.

adam arsenale yeterli kalmis bize yeterli kalmamissa bu senin ayibindir

Hagi'ye zaman tanımak zorundayız. Şu bir gerçek ki iki senedir kuru sıkı transferlerimiz, Hagi'nin aldırdığı Kazım ve Culio kadar yarar vermedi (Keita hariç). Onun için Hagi yaz transferi döneminde yapacağı işlerle kendi geleceğini belirleyecek. Ben iyi olacağına da inanıyorum açıkçası, ama şu Servet, Balta, Sarp gibi kangrenleri kesmek suretiyle olacaktır tabi. Hagi umarım transferde sözünü geçirir.

Keita kesinlikle sans transferiydi. Buna kalıbımı basarım. Milan Baros transferinden yola cıkarak yaptılar Keita transferini. Ne yazık ki Fenerbahce, bizim sayemizde Fransa piyasasının bizim ligde tuttugunu idrak edebilirken yönetim garip garip isler yaptı.

Hagi avukat olsaydı anlaşmalı boşanma davalarını bile kaybederdi. Olay bundan ibaret. Yani Hagiden futbolcu hariç hiç bişey olmaz.

Hagi zekası ve çalışma azmiyle her işte başarılı olabilecek bir adam. Çok alakasız ama yazmaya mecbur kaldım.

Arsenal manager Arsene Wenger is still an admirer of Albanian international Lorik Cana and will attempt to sign him from Sunderland, according to reports.

Arsene keen on Black Cats' captain - FourFourTwo

june 2009

bunun gibi 10 tane daha haber koyarsam buraya susarmisin

Arada bir iyi yorum yaptıgın oluyor, ama bazen o kadar sacmalıyosun ki nereden baslayacagımı sasırıyorum. Galatasaraya gelen Piresleri, Robert Laurentleri, Morientesleri mi sayayım? Yoksa Arsene Wengerin Anthony Annana talip oldugunu, Mourinhonun Pinoya hayran kaldıgını ve bu oyuncuların birinin Schalkeye digerininde Galatasaraya geldigini mi?

Geri
Üst Alt