Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Basindan dedik bu adam bizi batiracak diye. Bugün 90 dakka Antep'i destekledim. Bu adamin sevinmesini istemedim. adamlar bizi 90 dakka ezdi, son dakkalarda doldur bosaltla maci alcan ha??? herkez hak ettigini alir. senin yerin romanya ligi. gerci orda da alan olmaz seni.

hagi de neyin potansiyeli var. hagiyi savunanlar neye dayanarak savunuyor

adamın taktik bilgisi oyuncu değişikliğinden anlaşılmıyor mu. dakka 90 artılarda 3-1 yeniğiz tşşk geçer misali adam sokuyor oyuna ordan maç çevirecek sanki.

hagide antrenörlük ve tatktik bilgisi sıfırfır. az biraz sevgimiz var sanada onuda yönetim yalakalığı yaparak yitirme hagi.

Yektayi kesip Ayhani oynatma mantigin ..

Olmuyor be Hagim! Zorlamanin anlami yok!

Bu takıma bu taraftara Jose Mourinho'yu da getirsen 2 ay sonra istifa diye bağırmazlarsa adam değilim.En son eleştirilecek kişi Hagi'ydi , Rijkaard'dı , Skibbe'ydi fakat her zaman suçlu td'ler oldu.Ve Galatasarayı mahvedenler halen koltuklarında.

Bu takıma bu taraftara Jose Mourinho'yu da getirsen 2 ay sonra istifa diye bağırmazlarsa adam değilim.En son eleştirilecek kişi Hagi'ydi , Rijkaard'dı , Skibbe'ydi fakat her zaman suçlu td'ler oldu.Ve Galatasarayı mahvedenler halen koltuklarında.

Hagi geldiginde ve yenildiginde kimse onu suclmadi. Ama are transferde istedigi oyunculari aldi, ve sonuc ortada, daha da kotu oynamaya basladik. Aldigi oyunculari ya yanlis mevkide oynatti, yada yekta gibi yedege aldi. Ama sana katiliyorum, rijkaard iyiydi, hagi ye verilen firsat ona verlmedi.

Ne analizmiş be hocam,her maç aynı hikayeyi anlatıyorsun,analiz yapacağız,vs vs..

Bırak taraftarı kandırmayı!

Birileri ( ismi lazım değil) eleştirmeyle hakareti birbirine karıştırmış. Bu adam Gheorge Hagi. Eleştirin ama edebiyle bu adama yakışır şekilde. Nitekim benim de Haginin yanlış yaptığını düşündüğüm noktalar var. Hem de epey. Ama Lucescuda da vardı Terimde de ... Yani her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Mayasılı azmış gibi feveran etmesin bazıları. Lisanıyla cevap bulur.

Yazım şahsa değil ortayadır. Üstüne alınana...

hagi ve teknik direktör kelimeleri kutup ayısı ve çöl gibi birbirine yakın kelimeler.

Maci anlatalim kisaca

Zapata

Sabri - Cana - Servet - Caglar

Neill

Ayhan - Culio

Kazim - Baros - Stancu​

olarak basladik. Takim masallah tarla gibiydi, ileriye ancak uzun toplar ve kontralarla cikiyor, top kaptirinca kapmasi yarim saat suruyordu.

Ikinci yari Ayhan ve Neill yer degistirdi. Takim kanser oldu. Ayhan'in yerine Yekta girince takim toparlandi zira soyle olduk:

Zapo

Serkan - Cana - Servet - Caglar

Kazim - Neill - Culio - Yekta

Baros - Stancu

sonra Culio cikti Pino girdi, Pino solda Yekta ortada oynadi. 4-4-2'ye gecince cok iyi baski kurduk ve Antep'e top yaptirmadik. 4-3-3 bizim icin hayal. Orta sahamiz yok o is icin.

4-4-2 idealdir. Sezon sonuna kadar 4-4-2 oynarsak iyi sonuclar aliriz. Ama solda Stancu, ortada Culio, Neill falan hucum denersek husranlardan husran begen

Hagi'nin ne ozelligi vardir neyi oynatmaya calisir ya da neyi cok iyi oynatir cozemedim cozemeyecegim. Hagi'nin takimlari cok iyi ayaga pas mi yapar ya da yapmaya calisir ; yoksa Hagi'nin takimlari saglam savunma yapip iyi kontra ataga mi cikar ya da ne bileyim mesela kanatlara iyi yayilir topu genis alanda oynar da mi ataga cikar ? vs . Hagi'nin takimi nasil oynar nasil oynamaya calisir ? Hagi'nin futbol felsefesi nedir ? Hagi sahada neyi gormeye calisir ? Cozemedim , cozemeyecegim ...

Sadece Kadıköy'de Fenerbahçe maçlarına çıksın teknik direktör olarak kabul.

ben istemiyor teknik oyuncu ben istiyor kazma oyuncu...

Üç kuruşluk aklınız,rezil espiri anlayışınız ve Galatasaray'a Hagi'nin milyonda biri katkınızla "adam" gibi eleştirin.Hagi'ye hakaret edebilme hakkına sahip kimse yok burda.

Hagi'yi eleştirmek başka hakaret etmek başka.

Yönetimini beğenmeyebilirsiniz ki ben de hakikaten hiç ama hiç beğenmiyorum.

Ancak her zaman elinden gelenin en iyisini verdiği kesin.

Futbolculuğu daha iyiyken i love you Hagi, teknik direktörlüğü kötüyken tu kaka Hagi.

Öyle yağma yok.

Sadece Galatasaray'ın teknik direktörlüğünden ayrılsın istiyorum. Ama sözleşmesinin sonuna kadar kalsa da o bir Galatasaray efsanesidir, bunu unutmayın ve asla hakareti haketmiyor.

Hagi'yi eleştirmek başka hakaret etmek başka.

Yönetimini beğenmeyebilirsiniz ki ben de hakikaten hiç ama hiç beğenmiyorum.

Ancak her zaman elinden gelenin en iyisini verdiği kesin.

Futbolculuğu daha iyiyken i love you Hagi, teknik direktörlüğü kötüyken tu kaka Hagi.

Öyle yağma yok.

Sadece Galatasaray'ın teknik direktörlüğünden ayrılsın istiyorum. Ama sözleşmesinin sonuna kadar kalsa da o bir Galatasaray efsanesidir, bunu unutmayın ve asla hakareti haketmiyor.

Her efsane futbolcudan, T.D olacak diye birsey yok, yazikki Hagi usta'da pek beceremiyor.. Adnan'lar ise rezil..

Ligde Mustafa'yı oynatmanla gözümde teknik d. olarak zaten bitmiştin, bugünkü Yekta skandalı da tam oldu. Git Hagi. Git.

Her efsane futbolcudan, T.D olacak diye birsey yok, yazikki Hagi usta'da pek beceremiyor.. Adnan'lar ise rezil..

katiliyorum. mesela en azindan bugun Sabri cikinca saga daha once de Premier lig'de o bolgede oynamis Neill'i cekip ortaya da Yekta'yi alabilirdi. Ya da Culio ortaya, Yekta kenara. sonucta bugun orta sahanin gobeginde Neill-Ayhan ikilisiyle cok agir kaldik. Serdar zaten istim ustunde, taraftardan surekli tepki aliyor Ayhan'la birlikte. oyuna mudahelede yetersiz kaldi bugun Hagi.

katiliyorum. mesela en azindan bugun Sabri cikinca saga daha once de Premier lig'de o bolgede oynamis Neill'i cekip ortaya da Yekta'yi alabilirdi. Ya da Culio ortaya, Yekta kenara. sonucta bugun orta sahanin gobeginde Neill-Ayhan ikilisiyle cok agir kaldik. Serdar zaten istim ustunde, taraftardan surekli tepki aliyor Ayhan'la birlikte. oyuna mudahelede yetersiz kaldi bugun Hagi.

Neill'in daha önce sağ bek oynadığından haberi varmı ki Hagi nin ? Malum adamın futbolcu databesesi sadece Romanya ile sınırlı. Bakın hakaret etmiyorum eleştirimi yapıyorum balıklama atlamasın hemen Hagi hayranları bu yoruma.

buakşam basın toplantısıda şöyle bir cümlesi olmuş ; Daha önce yaşamadığım bir durumu yaşıyorum ve acılar içindeyim.

Geri
Üst Alt