Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Biraz vicdanli olun su takim gazianteple karabuk gibi iki takima tek pozisyon vermedi bir ton gol pozisyonu harcadi..Sonuca gidemedik ama takimdaki mucadele ,gayret ust duzey.Hagi'nin talihsizligi elinde boyle anlarda oyunu acacak Arda ,Keita gibi bir adam olmamasi.Bu atmosferde ,piskolojik baski ortaminda bu oyun iyi bence.Yonetimin biraz insan olup Hagi'nin arkasinda durmasi lazim.Seneye daha iyi transferlerle daha iyi oluruz.Bu is sabir isi ama artik kime ne anlatacaksin.

Biraz vicdanli olun su takim gazianteple karabuk gibi iki takima tek pozisyon vermedi bir ton gol pozisyonu harcadi..Sonuca gidemedik ama takimdaki mucadele ,gayret ust duzey.Hagi'nin talihsizligi elinde boyle anlarda oyunu acacak Arda ,Keita gibi bir adam olmamasi.Bu atmosferde ,piskolojik baski ortaminda bu oyun iyi bence.Yonetimin biraz insan olup Hagi'nin arkasinda durmasi lazim.Seneye daha iyi transferlerle daha iyi oluruz.Bu is sabir isi ama artik kime ne anlatacaksin.

Misimovici bitirmese elinde o tarz oyuncusu olurdu

Kac posizyon? Hep rakibin kalesindeydik ama kac tane pozisyonumuz oldu? Ortalarin hepsi berbatdi, pas hatalari cok ve sutlar hafif ti. Kaleciyi kac kez zorladik? bi culionun iceri gonderdigi zaman vardi.

Hagi'nin su duruma gelmesi kendi hatasi kesinlikle cunku rijkaard dan sonra takima kim gelirse gelsin ayni durumu yasardi terim gelsyedi yine durum degismezdi ama adam akilli davrandi gelmem dedi, keza hakan sukur de, hikmet karamanda ortaya cikip sov yapti, kabakta haginin basina patladi dogal olarak

Kac posizyon? Hep rakibin kalesindeydik ama kac tane pozisyonumuz oldu? Ortalarin hepsi berbatdi, pas hatalari cok ve sutlar hafif ti. Kaleciyi kac kez zorladik? bi culionun iceri gonderdigi zaman vardi.

Oyunu acacak adam gerek Arda,keita gibi yazdim zaten.Bu baski o tarz birileri olmadigi zaman bugunku gibi bosa gidiyor iste.

Gaziantep maçını geçin bi kere baskı falan hikaye adamlar ilk maçta almışlar skorlarını üstüne yattılar tabi atak görünen taraf biz olmalıydık ki az bile girdik o maçta pozisyona.

Bu maçta da Karabük 1 puan için gelmiş şut bile atmaya tenezzül etmediler.Tamam önde baskı flan yaptık ama adamlar uzun topta ilerde dursun diye bi adam bile koymadılar son 30 dk bizim sahaya.Yine de 3-4 pozisyonumuz var en fazla.

Hagi'nin başarısız olmasını bekleyenlerin.................... diyorum. Yazık ulan. Tamam bende iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum ama nedir ulan bu konuşma tarzları. Hagi bu Hagi!!! Hagi şovunu yaparken evinde biberonlarıyla süt içen bebeler, Hagi'ye hakaret edemezler!!! Yönetim ayrı bir ibne zaten,onun bunun çocukları.. Hagi gibi bir efsaneyi harcadı şerefsizler,pezevenkler. Bugün röportajını izlerken içim acıdı lan. Bugün yarın ipini çekecekler zaten merak etmeyin. Nedir bu kadar tepki? Hagi hakediyor mu bu kadarını?

Tamam cok sakat varken anlarim tek forveti de su an takim 2 forvet oynamali.

Güle güle sana elveda.. Efsane futbolcu olarak kalmanı temenni ediyoruz.

canayi orta sahada oynatip misiyi yollamasaydin simdi hepimiz umutla ileriye bakardik

bu is bu kadar basit iste:(

Ekstra şeyler yapmaya çalışmasa(canadan stoper,neillden önlibero,sabriden ortasaha,stancudan kanat) en az 7 puan fazla almıştık

Bu yonetimin Hagi'yi fener maci oncesi gondermeye bir tarafi yemez.Eger gonderirlerse ters bir sonucta stadyumu baslarina yikarlar ,o koltukta kalamazlar artik.Yenersek gene gonderemezler.Tek sanslari cikip hocamizin yanindayiz seneyede gorevinin basinda demeleri bu kaos ortamini en azindan teknik bazda durdurmalari gerekir.Adnan Polat koltugu birakmak istemiyorsa tek cikar yolu bu,hoca degsikligi aninda 3 senede 7. olacak ki kalamaz artik orada.

canayi orta sahada oynatip misiyi yollamasaydin simdi hepimiz umutla ileriye bakardik

bu is bu kadar basit iste:(

Cok komiksiniz baska hic bir sey degil.Bu adamlar dediginiz yerlerde oynarken superdik ,zevkine rijkaardi postaladik degilmi.Cana dedigin adam Sarpi kesemeyip kulubede surunuyordu yeter artik yani.Biraz insaf cok zor degil.

Hagi gitdi gidecek, ve yönetim umarim sezon sonuna kadar tugayla idare ederiz sonra yeni bir hoca getiririz demez, eger gelecekse yeni bir hoca simdi gelmeli ki sezon sonuna kadar eger yabanci hocaysa galatasaraya ve türkiye ligine alisir ve gidecek oyuncularin listesini hazirlar,cünkü adamin üstünde sifir baski olacak,hic bir hedef kalmadi icin.

Hagi'nin başarısız olmasını bekleyenlerin.................... diyorum. Yazık ulan. Tamam bende iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyorum ama nedir ulan bu konuşma tarzları. Hagi bu Hagi!!! Hagi şovunu yaparken evinde biberonlarıyla süt içen bebeler, Hagi'ye hakaret edemezler!!! Yönetim ayrı bir ibne zaten,onun bunun çocukları.. Hagi gibi bir efsaneyi harcadı şerefsizler,pezevenkler. Bugün röportajını izlerken içim acıdı lan. Bugün yarın ipini çekecekler zaten merak etmeyin. Nedir bu kadar tepki? Hagi hakediyor mu bu kadarını?

Efsane kalmaliydi ozaman. Teknik direktorlugu iste ortada... Insanlarin da bi siniri var, hata ustune hata yapti.

Hagi gitdi gidecek, ve yönetim umarim sezon sonuna kadar tugayla idare ederiz sonra yeni bir hoca getiririz demez, eger gelecekse yeni bir hoca simdi gelmeli ki sezon sonuna kadar eger yabanci hocaysa galatasaraya ve türkiye ligine alisir ve gidecek oyuncularin listesini hazirlar,cünkü adamin üstünde sifir baski olacak,hic bir hedef kalmadi icin.

Hagi su an gitse de umarim Tugay su an takimin basina gelmez. Onu da harcamayalim su kisa surede Baris'i oynatti, Cana'yi cikartti diye. Tanidigimiz Tugay zaten birlikte geldik birlikte gideriz deyip Hagi ile ayrilir.

Tugay'in yeri simdilik altyapi. Keske ingiltereye gidip A. Ferguson'un yaninda staj gorse.

Ha Soyle biraz disini gostersin yonetime medyaya , altan aldikca sesini cikarmadikca adam muamelesi goremessin bu memlekette.Ipler Hagi'nin elinde yonetim hic bir halt yiyemez,buyursun gondersinler erkekseler gorelim.Fener macina kadar Hagi agzina geleni soylesin hic bir sey yapamazlar.

Tugay'in yeri simdilik altyapi. Keske ingiltereye gidip A. Ferguson'un yaninda staj gorse.

O staj donemi cok onemli. Begenmesek de en kariyerli iki Turk hoca Denizli ve Terim Derwall ve Piontek'in yaninda iyi egitim aldilar. Hagi'deki eksik biraz bu. Lucescu'nun yaninda bir iki yil takilsaydi bugun yaptigi cok bariz hatalari yapmazdi gibime geliyor. Umarim Tugay Hagi'den sonra kariyerli, tecrubeli bir hoca'nin yaninda calisir.

Efsane kalmaliydi ozaman. Teknik direktorlugu iste ortada... Insanlarin da bi siniri var, hata ustune hata yapti.

Ne demek efsane kalmalıydı? Adam Galatasaray sevgisi yüzünden geldi takıma. Herkez sırtını dönerken,o da mı dönseydi? Benim tepkim hakaret edenlere,ıslıklayanlara,başarısız olması için dört gözle bekleyen şerefsizlere.

Geri
Üst Alt