Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Oyuncu değişikliği yapmasaydın rahat alcağımız maçın içine ettin değişiklerle yine. Tek yapmanı istediğim değişiklik Stancu - Pino değişikliğiydi ama onu yapabilcek kapasitede biri olmadığını gösterdin yine

Bizim Mete Alpaslan'a ne oldu beyler ya ? Seneye Barcelona'ya kafa tutacaktık ya hani sormak isterdim kendisine bir daha.

Utancından gelmiyo bence Mete:asd:Ama ben Hagi seni öyle bi mahçup etcek ki buraya gelecek yüzün kalmayacak diye uyarmıştım,kendi düşen ağlamaz napak:asd:

2004-2005 sezonunu çok referans aldılar Hagi için sorun orda.

Dagildim resmen,Hagi senin her seyini savunurum iyisin hossun da.Bunun aciklamasi,savunulacak tarafi yok artik.1-0 one gecmissin bir suru bos alan var kontra yapacaksin ve Pino'yu oyuna almiyorsun.Aklim hafizam almiyor nasil bir is bu.Tugaya inancimda kalmadi ayriyaten.Insan orda kavga etmek pahasinada olsa mudahale eder ama nerede.Insanin cildirmis deli olmasi lazim Pino'yu almamak icin.

An itibariyle istifasını vermiştir. Gözümüz aydın.

:f50::yoji: Bi daha mümkünse anca tribünden maç izle Hagi. Hatta onu da geçtim. Kötü giden bir sezon olur filan adın anılmaya başlar tekrar bizimle. Gelme sen.

Bizim Mete Alpaslan'a ne oldu beyler ya ? Seneye Barcelona'ya kafa tutacaktık ya hani sormak isterdim kendisine bir daha.

Evet bu kadroyla Barcelona'yı yeneceğimizi, bu kadroyla ligi 2. bitireceğimizi söylüyordu.

Ağzı olan konuşuyor işte.Görünün köy kılavuz istemiyor millet hala Hagiye Ardaya toz kondurmuyor

Alın Hagide sizin olsun Ardada kendilerine bir takım kurup orda oynasınlar.Galatasaray üzerinden prim yaptıkları yetti artık

Ağzı olan konuşuyor işte.Görünün köy kılavuz istemiyor millet hala Hagiye Ardaya toz kondurmuyor

Alın Hagide sizin olsun Ardada kendilerine bir takım kurup orda oynasınlar.Galatasaray üzerinden prim yaptıkları yetti artık

Farkindaysan butun taraftar hagiye toz degil laf koyuyor, haklilar. Terbiyemiz musade etse baska seyler koyacaklar.

Moral sifir benim onun cicn sormuyorum, ama bu seneki rezalet ardanin sucu degil.

Ben sana efsane olamazsın demedim,teknik direktör olamazsın dedim.

Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

:D

3 degisiklikle nasıl mac kaybedilir ve rumen futbol ekonomisi adlı kitapların yazarı

Farkindaysan butun taraftar hagiye toz degil laf koyuyor, haklilar. Terbiyemiz musade etse baska seyler koyacaklar.

Moral sifir benim onun cicn sormuyorum, ama bu seneki rezalet ardanin sucu degil.

Bu seneki kepazelikte cebindeki son parasıyla maç bileti alan insanlar ( Taraftarlar ) hariç herkesin suçu var dostum.

Yönetiminden futbolcusuna çaycısından masörüne aşçısından takım kaptanına herkesin kabahati var.Kimse kusura bakmasın.

Bu maçtan sonrada istifa etmezse Tazminat peşinde olduğuna şüphe edilmeye başlanır

istifa etmezse hagiye olan sevgim 0 olur. benim için paragözün biri olur artık başka da anlamı olmaz!

Bırak git kutsal topraklara gerçek Hacı ol hacıııı! Din değiştirmeden sevdiremen daha kendini ;)

Adamı çingene,paragöz,komisyoncu yaptınız. Yazıklar olsun. Adam td değilse değildir. Onu getirene sövün.

Bundan sonra bilgisayarımı her açtığımda ilk işim resmi siteyi açıp Hagi istifasını verdi mi diye bakmak olacak..

Geri
Üst Alt