Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

haaaaggggiiiwp7.jpg

Yem olduğunu bile bile, aslında üzülerek de olsa seviniyorum. Tekrar hoşgeldin üstad.

Yanlış zamanda doğru yerdesin Usta. Kabul etmemiş olmanı bile dilerdim.

Galatasaray sözlükten alıntı;

oynanan 47 maçta alınan %68'lik galibiyet oranıyla, son 10 yıldaki en başarılı teknik direktörümüz hagi'dir (6 maçta %100 yapan cevat güler hariç).

teknik direktörlüğe getirildiği 2004 mart ayında takımının 26 maçta sadece 41 puanı vardır. hagi yönetiminde ilk 3 maçı da kaybeder galatasaray (birisi aşağıdaki meşhur beşiktaş maçı). sonraki beş maçında (ligin son beş maçı) ise 13 puan toplar takım ve 54 puanla altıncı olabilir.

ertesi sene takım 76 puan toplamasına rağmen, 80 puan toplayan fenerbahçe'nin ardından üçüncü olur. o sene toplanan 76 puan, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında alınsa, şampiyon olmak için yeterli olacaktır.

galatasaray, hagi yönetiminde çıktığı 10 derbide 5 galibiyet 2 beraberlik 3 de yenilgi almıştır. beraberliklerden birisi, kupa yarı finalinde trabzonsporla olmuştur, ve sonucunda galatasaray rakibini penaltı atışları ile elemiştir.

yenilgilerin birisi ise, tarihe ali aydın'ın son maçı olarak geçecek olan beşiktaş derbisidir. (bkz: 4 nisan 2004 galatasaray besiktas maci)

hocanın tek handikapı, galatasaray'ın başındayken herhangi bir avrupa maçına çıkmamış olmasıdır.

Güzel insanlar geliyor teknik heyet bazında takımımıza,gerçekten güzel ve özel insanlar. Ancak yönetim ve takım o kadar iğrenç ve aşağılık insanları barındırıyor ki bu adamlardan bir türlü verim alamıyoruz. Devre arasında bu pislikler temizlenmedikçe,Hagi de başarılı olamaz. Biz de rahat yüzü göremeyiz. Adnan Polat yönetiminin içi gün geçtikçe çürümeye ve fena halde kokmaya başladı. Midem bulanıyor.

Keşke Taffarel de kaleci antrenörü olsa.

Ne yapabilecegini, neler basarabilecegini öngörmek çok zor. Emin olabildigim tek nokta takimi Rijkaard'tan daha iyi duruma getirecegi, ki bu çok zor olmayan bir sey.

O antipatik ve ayni zamanda komik tercümani geliyor mu? Olgun mu neydi ismi? Lan cok güldürür bu röportajlarda. :D

Cana Elano Misimovic gibi yıldızları takıma kazandırması bile şahlanmamıza yeter..İnşallah gündemimizi takip etmiştir ve Hakan Balta ve Balta gibi oyuncuları tarftarın görmek istemediğinin frkındadır..

Artık Lukunkular,Petrular,Felipeler gelmeye başlar.Artık takımda yıldız futbolu göremeyiz.Başarılar Hagi.

Artık Lukunkular,Petrular,Felipeler gelmeye başlar.Artık takımda yıldız futbolu göremeyiz.Başarılar Hagi.

Saydığın oyuncuların hiçbirini Hagi aldırmadı..Hatırlayan biri Hagi dönemi transferlerini yzabilir mi?

Flavio Conceiçao (Real Madrid)

İbrahim Yavuz (Adanaspor)

Alium Saidou (İstanbulspor)

Rigobert Song (Lens)

Stjepan Tomas (Vicenza)

Bende böyle bir liste buldum..Ribery yok snırım devre arası transferi olduğu için..Saıdou yu yönetim almıştı Hagi kiralık vermişti hatırlıyorum..Cenceiçao ise alsaydık Diarra transferi gibi birşey oluyor..Kötü transfer değil yani..

Saydığın oyuncuların hiçbirini Hagi aldırmadı..Hatırlayan biri Hagi dönemi transferlerini yzabilir mi?

Biliyorum tabikide.Ama demek istediğim şey Artık yıldız futbolcular gelmez diyorum.Elano,Dos Santos,Jo vb.Gelse Gelse Quaresma gibi Guti tarzı futbolcular gelir.(PARA).

Saydigin isimler 2. Fatih Terim döneminden. Madem bilmiyorsun biraz arastir. Ayrica Elano, Insua, Jo tipi oyuncular gelecegine fazlasiyla saydiklarini tercih ederim. En azindan maddi kaybimiz daha az olur.

Biliyorum tabikide.Ama demek istediğim şey Artık yıldız futbolcular gelmez diyorum.Elano,Dos Santos,Jo vb.Gelse Gelse Quaresma gibi Guti tarzı futbolcular gelir.(PARA).

Bir mucize olur da Haldun geri dönerse yıldızlar gelmeye devam eder. Gerçi ben yıldız istemiyorum artık. Potansiyeli yüksek, iyi izlenmiş oyuncuları daha çok tercih ederim.

Hagi , devre arası şu romanyanın u-21 deki sağ kanat elemanını getirirse iyi olur.

Mümkünse balkanlardan avrupalı oyuncu istiyorum ben , Hagi de böyle bir politika uyguluyabilir

Hagi dönemi transferleri ( 04-05)

Stjepan Tomas

Flávio Conceição

Alioum Saidou

Richard Kingston

Oguz Sabankay

Hasan Kabze

Fevzi Elmas

Franck Ribéry

Rigobert Song

Mülayim Erdem (Altyapi)

Cafercan Aksu (Altyapi)