Cevap: #10 Gheorghe Hagi

İyiki doğdun büyük usta..

can.jpg

ayatollah.gif
ayatollah.gif
ayatollah.gif
ayatollah.gif
ayatollah.gif
ayatollah.gif
ayatollah.gif
ayatollah.gif
ayatollah.gif
ayatollah.gif

Discovery Channel 'da best photos of football legends programında bu görüntüleri izlemiştim tebrikler

bu oyuncuyu canlı canlı izliyemeyenlerin adına üzülüyorum. iyiki varsın iyiki galatasaraylısın iyiki senin canlı izliyebildik ey karpatların marodanası GHEORGHE HAGİ

Çıksın 1 ay idman yapsın gene çatır çatır oynar.

Ne buyuk bi futbolcuydun be Hagi. Mutlaka bu kulupte aktif gorevde olman gerekiyor. Gel kenarda otur,Her maç I Love You Hagi diye cagıralım seni,sende gel alkışla elini kalbinin uzerine koyup selamla. Arada bide frikik at ısınma sırasında. Senin olman yeter Hagi.

I Love You Hagi.

İlk resme onlarca defa bakmışımdır ama ilkkez Bülent Ünderin sol omzunun üstündeki adamı farkediyorum.Sanırım Haldun Üstünel :)

2. resimdeki haber transfer konusunda geçmişte neysek şimdide oyuz dedirtiyor.

"Vallahi maç sonunda ki konuşmalarını yeni okudum 'sinirli şirin'in. Kızmış birilerine benim doğum günümü hatırlamadınız diye. Unuturmuyuz lan deli misin? Profesyonel olamayan profesyonelim benim. Ulan adam resmen kızmış bize, ahah.. İşte bu yüzden seviliyosun lan bu kadar çok. Unutanın da koy götüne Hagi'm. Bu rezil yerde dün ak diyen, yarın göz göre göre kara der ve bu alkışlanır, artık bizdensin, öğrendin. Rijkaard geldiğinde sabır yemini eden dönekler 3 ayda ülke dinamiklerine getirdiler işi, istifa istediler Hagi'm. Sen de biliyosun, bu haysiyetsizler 4-5 maç üst üste kaybetsen senin de kelleni isteyecekler utanmadan. Biz Galatasaray'ın, Türk futbolunun az sayıdaki romantikleri yanındayız.. Skibbe ile coşalım dedik izin vermediler, Rijkaard ile sürünelim nasılsa coşacaz dedik anlamadılar.. Biz coşacaksak da, batacaksak da seninle olsun, Tugay ile olsun.. İyi doğdun Hagi, ne büyüksün Hagi..."

Hagi'nin en çok sevdiği yemek, ekmek arası domates peynirmiş.

Fatih Terim'in yardimcisi olmaz mi ya, ya da baskan falan

Bosta olan eski arkadaslarını toplayıp kulubun futbolcu scoutu olayını ustlense keske.

Tugay Kerimoğlu nerede ne yapıyo şuan bilen var mı?

onunda FT'nin ekibinde olmasını çok isterdim

Su baslik aktf hale geldikce guluyorum,tebessum ediyorum. Seni Gercekten Cok Seviyorum Hagi. I Love You Hagi.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Tugay Kerimoğlu nerede ne yapıyo şuan bilen var mı?

onunda FT'nin ekibinde olmasını çok isterdim

2000 de Bülent Ünder'in yaptığını yapıyor sonraki hafta oynacağımız rakipleri ilk o analiz ediyor.Gerçi 1 2 ay evvel böyleydi değişitimi bilmiyorum

torpe nesiller icin 32 sine gelmis Messi ve bir Pique ile anlasmak di zamanin da Hagi...

tv de duyunca,.subhanallah diip koy camiinde iki rekat sukur namazi kilmaya gittik abimle ( :P)

por k lan popescu ve hagi yi su an icin anlatmak gerekse messi pique demek lazim ....

kiyaslama eksik olabilir ama anlatim bunun gibi bisi ¿¿

namaz olayini diyorüm

yoq be,ama deli heyacan yapmistik peder baya kizmisti ,hacinizi s....simdi falan diye dalmisti bize :D

ayip etmis senor arik

Geri
Üst Alt