Cevap: #10 Gheorghe Hagi

Izleyin gencler, HAGI'mizi izleyin (FARUK baskani da izleyin)

[video=youtube;ZfeKQL9jJjY]https://www.youtube.com/watch?v=ZfeKQL9jJjY[/video]

Adam ayagini eli gibi elini ayagi gibi kullaniyordu.. Suanda koysan turkiyede bi takima abartmiyorum 10 numara pozisyonunda sonradan oyuna girerek hala oyuna etki yapabilir bundan 3-4 sene once efsanelerin maci vardi 0 dan gol atmisti hagi.. Adam resital sunuyor herzaman..

FourFourTwo gelmiş geçmiş en iyi yabancı seçmiş büyük usta. Bilmiyor muyduk ? Biliyorduk

İzleyemediğim icin en büyük pismanlıklar duyduğum oyuncular arasında 1.sırada gelir Hagi. Tabi sayısız macını izlemisimdir ama canlı canlı olmayınca aynı keyfi vermiyor yıllar sonra izlemek o macları. O zamanlardan sadece UEFA finalini izlediğimi hatırlıyorum net bir sekilde, geri kalan maclardan birkac tanesini hayal meyal hatırlıyorum biraz ama cogunu aradan gecen yıllardan sonra izledim tabiki. İsin aslı UEFA zaferini doya doya kutlayamamak icimde en cok kalan seylerden bir tanesidir Galatasaray ile ilgili, umarım o günleri görebiliriz yeniden.

İzleyemediğim icin en büyük pismanlıklar duyduğum oyuncular arasında 1.sırada gelir Hagi. Tabi sayısız macını izlemisimdir ama canlı canlı olmayınca aynı keyfi vermiyor yıllar sonra izlemek o macları. O zamanlardan sadece UEFA finalini izlediğimi hatırlıyorum net bir sekilde, geri kalan maclardan birkac tanesini hayal meyal hatırlıyorum biraz ama cogunu aradan gecen yıllardan sonra izledim tabiki. İsin aslı UEFA zaferini doya doya kutlayamamak icimde en cok kalan seylerden bir tanesidir Galatasaray ile ilgili, umarım o günleri görebiliriz yeniden.

ben 6 yaşındaydım uefa kupasını aldığımızda. ama maç esnasında uyuyomuşum ben

Galatasarayı sevmemin yegane sebeplerinden birisi...Efsaneler asla unutulmaz...

[h=5]Gheorghe Hagi: "Galatasaray ne zaman birinci, ben o zaman mutlu..."[/h]

Galatasarayı sevmemin yegane sebeplerinden birisi...Efsaneler asla unutulmaz...

Gheorghe Hagi: "Galatasaray ne zaman birinci, ben o zaman mutlu..."

Cümlede anlatım bozukluğu var sanki. Yegane demek tek demektir. "Tek sebeplerinden birisi" diye cümle olmamalı. Ayrıca Galatasaray'ı sevmenin tek sebebi Hagi olmamalı..

Cümlede anlatım bozukluğu var sanki. Yegane demek tek demektir. "Tek sebeplerinden birisi" diye cümle olmamalı. Ayrıca Galatasaray'ı sevmenin tek sebebi Hagi olmamalı..

Ben çocukluğumda Hagi'nin golleriyle büyüdüm Galatasarayı o yüzden tutuyorum belki.

İstersen bırak nasıl yazacağıma ve hangi sebeple seveceğime ben karar vereyim...

gördügüm en ıyı oyuncu idi müthiş profosyonel ve bı okadarda delı ıdı

tek

3 Sene bol bol kendisini izlemiş biri olarak kendimi çok şanslı hissediyorum.Hele o Monaco'ya attığı golü çocuklarıma izletecem.Tabi bide Rivaldo'nun fenere attığı golü.:happynew:

:sad007:

[video=youtube;WeUxiutBXsM]https://www.youtube.com/watch?v=WeUxiutBXsM[/video]

tumblr_md51olrBE31rr3of6o1_1280.jpg

:)

''Hagi'nin bu gece bavulunu toplayıp Romanya'ya dönmesi lazım..'' Unutmadık henüz bu sözleri Albayrak.

tumblr_mdne3ruy991rff6qio1_500.jpg

Galatasaray 1-1 Juventus

Hagi, golün sevincini saha kenarındaki polislerle paylaşıyor..

02 Aralık 1998

''Dünyayı 2 elinin arasına alabilir misin dediler?'' bizde Galatasaray atkısı açtık.

Gica Hagi

Gica_Hagi.jpg

Geri
Üst Alt