Tek sen değil dediğin ne oğlum ben ne zaman dedim öyle bir şey? :D

İstemeyenlere soracaksın onu ne yapabilirim.
Emin ol sende iyi kufur ettin Hagi nin Td zamanlarin bunu inkar eden yalan soyler kardesim. Hagi'yi biz oyuncu olarak sevdik.

Emin ol sende iyi kufur ettin Hagi nin Td zamanlarin bunu inkar eden yalan soyler kardesim. Hagi'yi biz oyuncu olarak sevdik.

Küfür falan etmedim kardeşim, isterse takımı küme düşürsün yine etmem ayrıca. Sıradan bir isimden bahsetmiyoruz.

Bana göre bu takımı ayağa kaldırabilecek bir isim hocalığıyla da. Sen istemiyor olabilirsin saygı duyarım da genellemen yanlış.

Hagi'nin teknik direktor yetenegi olmadigini oyuncu olarak kalmasini soyluyorum. Refik anliyamazsin sen.
saf mısın taklit mi yapıyon

bu düşüncene bişey diyen yok

milleti haginin td olarak karşıt göstermene laf ediyorum

daha kendin ne yaptığının farkında değilsin

bide 360 derece demiş

yani herkes aynı fikirde öyle mi

180 diyecektin sanırım

önce biraz beyin hücre sayını geliştir sonra laf sok rtş

saf mısın taklit mi yapıyon

bu düşüncene bişey diyen yok

milleti haginin td olarak karşıt göstermene laf ediyorum

daha kendin ne yaptığının farkında değilsin

bide 360 derece demiş

yani herkes aynı fikirde öyle mi

180 diyecektin sanırım

önce biraz beyin hücre sayını geliştir sonra laf sok rtş
Bir kere ben seninle konusmuyorum Can ile konusuyorum hadi yol al. Seninle muhatap olup guzel zamanimi harciyamam.

Küfür falan etmedim kardeşim, isterse takımı küme düşürsün yine etmem ayrıca. Sıradan bir isimden bahsetmiyoruz.

Bana göre bu takımı ayağa kaldırabilecek bir isim hocalığıyla da. Sen istemiyor olabilirsin saygı duyarım da genellemen yanlış.
Iki defa TD oldu ve Galatasaray'a zarar verdi hem transferlerde hemde taktik olarak. Yani demem o ki oyuncun olarak kalsin Hagi'ye kufur filan etmiyorum etmemde o bizim yasayan efsanelerimizden. Gercekci olacaksiniz Td donemi ile oyunculuk donemi cok farkli bunu kabullenmek lazim bir kere. :)

15-20 dakikalık kondisyonu olacak şekilde geri dönse heralde umuttan daha çok puan kazandırır

en azından sahada hiç bişey yapmaz

30 maç 15 dakikalık oynasa 450 dakika eder. Muhtemelen bu sürede 3-4 tanesi frikikten olmak üzere 5-6 gol atar ki bu da yetişkin bir Umut'un bir sezonluk full performansına denktir.

Hagi'yi efsane oldugu için degil, iyi hoca oldugu için istemeniz gerekiyor.

Sirf efsane diye istiyorsaniz Bülent Korkmaz'a da hayir demezsiniz herhalde

şu an Galatasaray TDlügü için hazir oldugunu düşünmüyorum

Becali adli hayduttan kazik oyuncu ala ala takimi çöp ile doldurabilir ayrica

şu an en iyisi Hagiyi efsane olarak hatirlamak

Son düzenleme:
TD'lik için ben de kararsızım. Adamı iyice gözden düşürecek bir ortam var şu an. Gelip tekrar sıkıntılaar yaşayıp gitmesin.

S.D olsun T.D olmasın çok yıpranıyor sonra ergenlerin azına sakız oluyor unutmadık 2010-2011 sezonunda arkasından söylenenleri.

S.D olsun T.D olmasın çok yıpranıyor sonra ergenlerin azına sakız oluyor unutmadık 2010-2011 sezonunda arkasından söylenenleri.

Hagi hocama saygısızlık olursa tribündekiler tepki gösterir herhalde

Bu sefer güzel de bir iş yapmış olurlar

Twitçiler için alınacak önlemi bilemiyorum tabi o süreç sıkıntılı geçebilir

Gelsin diyordum vazgeçtim.

Teknik direktörlüğü döneminde kendisini yuhlayan, en ağır lafları söyleyen sözde GS'li ergen zihniyet maalesef halen sağda solda varlığını sürdürüyor.

Bir kez daha Hagi'ye yapılacak saygısızlığı kaldıramam.

En iyisi üstat Romanya'da kalsın, oradan başka kulüplere geçer belki.

Biz de uzaktan sevmeye devam edelim.

İleri geri konuşanları görüp sinirlenmektense böylesi daha iyi.

Büyük üstadın 2009 yılında kurduğu ve şu an kendisinin çalıştırdığı takımla şampiyonluğa oynuyor. Bu da O'nu daha da efsane yapıyor.

Takimi zor durumda.Bugun de yenilmisler

Geri
Üst Alt