IMG_8570.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alanya maçında sahada olsaydı kırmızı kart sonrası 30 metreden golünü atar hakeme bakışını atardı.

Teknik direktör olarak dönmesini istemiyorum. Yine başlayacak çok bilmişler; 'iyi futbolcuydu ama kötü hoca' diye, bir ton kafa ütüleyecekler. Gönlümüzdeki yeri yeter bize.

Bu sene bir şampiyonluk daha kazanacak gibi görünüyor. Gelme durumu varsa her zaman isterim ilk hocalık döneminde oynattığı topun güzelliği gönüllerimizin derin bir köşesinde hep saklı kalacaktır.

Bana gelse 2 saat tokat atsa.tekme atsa yumruk sallasa..

Kafami bile kaldirmam..

Yerimden bile hareket etmem..

O kadar ki saygi duyuyorum ve seviyorum..

Onu Ali Samiyende defalarca canli izledigim icin kendimi cok sansli hissediyorum..

Bazi geceler o guzel gunleri hatirlamak adina kendisini plazmaya yansitirim ve o eski guzel gunlere dalarim..

Su macin oldugun gun cok zor bir donemden geciyordum..7 saat statta maci beklediikten sonra degecegini de biliyordum..Icerde 3 - 1 biten Antalyaspor maci

Umarim bu lezzeti olmeden once gene yakalayabilecegimiz zamanlar gelir..

Bana gelse 2 saat tokat atsa.tekme atsa yumruk sallasa..

Kafami bile kaldirmam..

Yerimden bile hareket etmem..

O kadar ki saygi duyuyorum ve seviyorum..

Onu Ali Samiyende defalarca canli izledigim icin kendimi cok sansli hissediyorum..

Bazi geceler o guzel gunleri hatirlamak adina kendisini plazmaya yansitirim ve o eski guzel gunlere dalarim..

Su macin oldugun gun cok zor bir donemden geciyordum..7 saat statta maci beklediikten sonra degecegini de biliyordum..Icerde 3 - 1 biten Antalyaspor maci

Umarim bu lezzeti olmeden once gene yakalayabilecegimiz zamanlar gelir..

Bu devirde böyle futbolcu çıksa 100 milyona Barça Real vs. transfer eder.
Suyu çıkınca bir kaç sene de İtalya'da oynar sonra bize 6 milyon Euro maaşla gömerler.
Gelince karakteri varsa oynar yoksa yatar.
Hiç biri de Hagi gibi amatör ruhlu, rakip tanınmaksızın yenilmeye tahammülü olmayan bir savaşçı olmaz.
Hagi'nin ilk Van deplasmanını hatırla, Van deplasmanı yazın sıcağında. Adam çıkıp iki gol atıyor maçı alıyor.
El Tigre de sakatım diye tatil yapıyor.
Sneijder biraz olsun yaklaştı ama Hagi o bambaşka birisi.
40 metreden bir koyuyordu rakip takımın feleği şaşıyordu.
Çok zeki bir futbolcu, yayın önünde topu öyle bir saklıyordu ki faul yapmadan o topa dokunamıyordun. Onun için o mesafeden bir frikik 90% gol demekti.

Sabaha kadar yazsam anlatamam, görmek o günleri yaşamak gerekir.
Tartışmasız Türkiye'ye gelmiş en iyi futbolcu bana göre.

Geri
Üst Alt