Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Türkiye için Atatürk neyse Galatasaray için de Hagi odur. Bence.. :)

3 yıldan beri ilk defa bir maçta pas alışverişleri iyiydi. Hem de o atmosfer içinde. Takım gayet soğukkanlu şekilde pas yaptı. Topu sakladı. Oyuncular pas alabilmek için ilk defa boşa kaçıp kendilerini gösterdiler. Eskiden herkes yerinde kalır ya da rakibin arkasına saklanırdı. Takımda bir özgüven ve istek vardı bugün. 3 yıldır ilk defa bugün maçın sonlarını keyifle izledim. Tek korkum klasik fener balıydı, o da tutmadı Allah'tan. Tugay ve Hagi ikisi de bize çok yakıştı.

Adamsınız lan siz. Vallaha bak..

aman arkadaslar bugünki olayin sadece kisa bir nefes almaktan ibaret oldugunu ve 7 8 gol muhabbeti yapanlarin laflarini en karanlik yerlerine soktuk!

fb macinda zaten bir gs futbolcusunu motive etmeye gerek duyarsan kepenkleri kapat daha iyi!

bu oyunun önümüzdeki haftalarda alacagimiz galibiyetlerle degeri artmali.

daha cok isi var haginin!

"Çünkü bir Galatasarayız" dediğinde o ruhu gördüm.

Aslanım benim be!

Rijkaard ın ağzından böyle bi laf duymadım valla büyüksün Hagi Rijkaard ı severim kişilik olarak teknik direktör olarak hiç kötülemem ama tutmadı bizde yani uyuşmadık nasıl Del Bosque bjk de tutmadıysa Rijkaard da bizde tutmadı

Sarı kırmızı sana hep çok yakışıyor reis :D umarım efsane olursun teknik direktörlüğünlede umarım guardiolamız olursun :d

Mustafa Sarp'i iki gunde futbolcuya benzer bir hale getiren, bu takima 3-4 antremanda defans yapmayi biliyormus havasi katan HAGI'NIN AYAKLARINI OPERIM.

4e16c73f7f8869b31a741c05f1ba45f5_k.jpg

Senin gülen yüzüne kurban su serseri kalbim.. Seviyorum seni gica, cok seviyorum. Iyiki döndün, iyiki Galatasaraylisin!

İlk geldiğinde futbolcu gibiydi. Henüz hocalık için gençti. Ayrıca takımda onun arkadaşı sayılacak Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Ergün Penbe gibi oyuncular vardı. Yani pek hoca gibi gözükmüyordu takım için. Ama şimdi hem yaşının verdiği bir oturaklılık var hem de onun attığı golleri çocukken izleyen pek çok futbolcu. O artık tam bir teknik direktör. Yanında Tugay'la birlikte yönetimin de doğrularıyla Galatasaray'ı eski günlerine döndürecek kişidi Hagi..

Hala Mustafa Sarp´tan iyi oynar :)

Karizması yeter arkadaş. Kameralar her onu gösterdiği anda topluca alkış yağmuru koptu kalabalıktan.

I love you HAGI

Karizması yeter arkadaş. Kameralar her onu gösterdiği anda topluca alkış yağmuru koptu kalabalıktan.

I love you HAGI

Aynı olay tugay saha kenarında koşarken de oldu, herkes alkış yağmuruna tuttu sanki birazdan oyuna girecekmiş gibi :D

Gerçi girse M.Sarp dan yine iyi oynardı.

İnşallah bu taraftarın sevgisi 1 maçlık değildir. Sürekli destekler seni.

Hagi'nin çok kredisi var bu taraftarda,biz onu başka seviyoruz..

Efsane'yi ıslıklayan karşısında milyonlarca kişi bulur..

Elbet hatada yapabilir Hagi ama asla pısırık korkak bir Galatasaray görmeyiz sahada..

Ne demisler, I LOVE YOU HAGI

Daha gelir gelmez takımla kaynaşmasını bildi. Bizede bu lazımdı. Rijkaardla geçen zamana üzülmemek elde değil. Rijkaard yüzünden forumdan da kovulduk. Olsun Galatasarayımız için herşeye razıyız. Yeterki takımımız başarılı olsun. İlk maçında verdiği demeçler bile içimi rahatlatmaya yetti. Rijkaard efendi olsa en 5 yerdik ve yine aynı demeçler kadro yetersiz kalitesiz laflarını duyacaktık. Dünkü maçta Arda Baroş Kewellda yoktu ona rağmen feneri hemde kadıköyde elimizden kaçırdık. Teknik direktör farkı diye buna derler. Belki bu saatten sonra şampiyonluk zor ama Hagi varsa ümit var demektir. Ben başarılı olacağına inanıyorum. I LOVE YOU HAGİ.

Zaten bu takimda hirs eksikligi vardi. Hagi´yle birlikte bu hirs geri dönecektir. Keske arayi bu kadar acmasaydik. Ama yine de güveniyorum.

Hagi fb'yi cözmüs. Hagi'yle biz suana kadar 4 tane fb derbisine ciktik ve hepsindede fb'den daha iyi oynadik.

Hagi fb'yi cözmüs. Hagi'yle biz suana kadar 4 tane fb derbisine ciktik ve hepsindede fb'den daha iyi oynadik.

Fb den öte bizi çözmüş adam. Takımı ilerde bastırmadı. Fizik olarak ne seviyede olduğumuzu çok iyi kestirmiş. Bence maçın en önemli taktik ayrıntısı buydu. Zaten fener de bize alışana kadar 45 dk geçmedi mi ? :) İlk puanını kaptın benden Hagi ;)

Fb den öte bizi çözmüş adam. Takımı ilerde bastırmadı. Fizik olarak ne seviyede olduğumuzu çok iyi kestirmiş. Bence maçın en önemli taktik ayrıntısı buydu. Zaten fener de bize alışana kadar 45 dk geçmedi mi ? :) İlk puanını kaptın benden Hagi ;)

Evet Hagi dün bambaska bir Galatasaray oynatti sahada. InsAllah uA'li angutlar yine gaza gelip onuda harcamazlar.

Geri
Üst Alt