Tribünde benim gibi canlı izleyen oldumu bilmiyorum ama eski ali samiyende bu adamı canlı görmek hemde agresif halini..turkiyeye gelmiş geçmiş en büyük oyuncu bütün takımı tek başına yönetiyordu adam sanki Terim sahanın içinde gibiydi

Tabi ozamanlarda gs tribünü en agresif trubun idi ,stadyumda tiyatro seyircileri yada sucukcular yoktu

hacinin tişörtünü tişört tasarım yap nokta kom sitesinden daha güzelini yaparım, tşk gs store.

Kusura bakmayın rezalet bir tasarım. Sakızdan çıkan formalar gibi bir tasarıma sahip. Yahu bir de başlık atmışlar, LEGENDS.

Git bir tane köklü tekstil şirketi ile işbirliği falan yap bari. Madem belli bir sınırın var.

Gayet basit yav, yap UEFA forması formatına uygun modern veya retro dizayn, olsun bitsin.

2000li yılların başında digital baskıyı kesfeden konfeksiyoncular böyle dandik forma kumaşına futbolcuların resimlerini vs basıp pazarlarda satardı biraz ona benzemiş. Telsim formasını kopyalasalar daha fazla satar aga daha kötü çok az tasarım gördüm.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kusura bakmayın rezalet bir tasarım. Sakızdan çıkan formalar gibi bir tasarıma sahip. Yahu bir de başlık atmışlar, LEGENDS.

Git bir tane köklü tekstil şirketi ile işbirliği falan yap bari. Madem belli bir sınırın var.

Gayet basit yav, yap UEFA forması formatına uygun modern veya retro dizayn, olsun bitsin.
Ürünü sattıracak olan şey tasarım değil Hagi'nin ismi. Bence de sade bir şey olmalıydı. Bunu bile bilmiyorlar çünkü işin başında bir kreatif direktör yok. Bir tasarımcı bulmuşlar yaptırmışlar.

Internette şöyle bir şey çıktı karşıma Terim için yapılmış zamanında. Buna benzer sade bir tasarımı tercih ederdim.
hagi.jpg

Geri
Üst Alt