Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.338
- 16.347
- 1.578
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Futbolcu falan önerme gurban olduğum ama ne zaman istersen gel gez kulübü..
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarısı olsa yine bize yeterdi yav şu kadro icine.senden bir tane daha olsa keşke ciga
Steaua maçlarından birkaç ay sonra annem ve abimle birlikte e.gursoy'un gayrettepedeki ofisine gitmiştik. Ben ve abimin Galatasaray altyapi seçmelerine katilabilmesi için ricada bulunacaktı annem. E.gursoy eskiden gayrettepede üst komşumuz olduğu için ailece tanışıklık durumu vardi. Ziyaret sonunda bize "çocuklar bir isteğiniz var mı" diye sorunca "hagi'yi transfer etmenizi isteriz" demiştim. O da gülümseyerek "inşallah birgün olur" demişti.88-89 da biz Setau Bükreş'le Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynarken babam şunu demişti
Hagi diye bir topçuları var çok iyi adam. Perişan etmişti bizi
Taaa o zamanlardan beri takip edebildiğim kadar ediyordum ki ondan 7-8 sene sonra GS mize geldi
Güzel günlerdi. Hayal gibi şimdiSteaua maçlarından birkaç ay sonra annem ve abimle birlikte e.gursoy'un gayrettepedeki ofisine gitmiştik. Ben ve abimin Galatasaray altyapi seçmelerine katilabilmesi için ricada bulunacaktı annem. E.gursoy eskiden gayrettepede üst komşumuz olduğu için ailece tanışıklık durumu vardi. Ziyaret sonunda bize "çocuklar bir isteğiniz var mı" diye sorunca "hagi'yi transfer etmenizi isteriz" demiştim. O da gülümseyerek "inşallah birgün olur" demişti.
Hiç unutmam bu anımızı, yıllar sonra hayallerimiz gerçek olmuştu.
O yıllarda Hagi benim Avrupa'da küçüklükten beri tuttuğum takım olan r.madrid'e transfer olduğunda da çok sevinmiş ve TRT 3 te her hafta izlemiştim hagi'nin maçlarını. Orada da gayet iyiydi aslında, ama son haftaki Tenerife faciasından sonra gönderilmişti real'den.
CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi