Kemerburgaz'da topçularımızı tek tek kutsarsa mutlu eder bizleri. Özellikle Yunus ve Sara şunu yapmalı.

Futbolcu falan önerme gurban olduğum ama ne zaman istersen gel gez kulübü..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi maça geliyor izliyor dönüyor mu yani. Hagi bu kulübün kutsal bir değeri. En görkemli şekilde onore edilmeli her geldiğinde. Sıradanlaştırıyoruz bu isimleri bu şekilde.

88-89 da biz Setau Bükreş'le Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynarken babam şunu demişti

Hagi diye bir topçuları var çok iyi adam. Perişan etmişti bizi

Taaa o zamanlardan beri takip edebildiğim kadar ediyordum ki ondan 7-8 sene sonra GS mize geldi

Tam zamanında ekibimizde oynamış. Şimdi olsaydı 'ben demiştim' taraftarı tarafından toksisiteye maruz kalırdı. 'ama UEFA kupasında gördüğü kırmızı' ile başlayan onlarca cringe post okumak zorunda kalırdık. :d

Fatih Terim de daha ilk senesinde Sami Yen'de Fb'ye 0-4 yenildiğinde kovulurdu zaten.

88-89 da biz Setau Bükreş'le Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynarken babam şunu demişti

Hagi diye bir topçuları var çok iyi adam. Perişan etmişti bizi

Taaa o zamanlardan beri takip edebildiğim kadar ediyordum ki ondan 7-8 sene sonra GS mize geldi
Steaua maçlarından birkaç ay sonra annem ve abimle birlikte e.gursoy'un gayrettepedeki ofisine gitmiştik. Ben ve abimin Galatasaray altyapi seçmelerine katilabilmesi için ricada bulunacaktı annem. E.gursoy eskiden gayrettepede üst komşumuz olduğu için ailece tanışıklık durumu vardi. Ziyaret sonunda bize "çocuklar bir isteğiniz var mı" diye sorunca "hagi'yi transfer etmenizi isteriz" demiştim. O da gülümseyerek "inşallah birgün olur" demişti.

Hiç unutmam bu anımızı, yıllar sonra hayallerimiz gerçek olmuştu.
O yıllarda Hagi benim Avrupa'da küçüklükten beri tuttuğum takım olan r.madrid'e transfer olduğunda da çok sevinmiş ve TRT 3 te her hafta izlemiştim hagi'nin maçlarını. Orada da gayet iyiydi aslında, ama son haftaki Tenerife faciasından sonra gönderilmişti real'den.

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Steaua maçlarından birkaç ay sonra annem ve abimle birlikte e.gursoy'un gayrettepedeki ofisine gitmiştik. Ben ve abimin Galatasaray altyapi seçmelerine katilabilmesi için ricada bulunacaktı annem. E.gursoy eskiden gayrettepede üst komşumuz olduğu için ailece tanışıklık durumu vardi. Ziyaret sonunda bize "çocuklar bir isteğiniz var mı" diye sorunca "hagi'yi transfer etmenizi isteriz" demiştim. O da gülümseyerek "inşallah birgün olur" demişti.

Hiç unutmam bu anımızı, yıllar sonra hayallerimiz gerçek olmuştu.
O yıllarda Hagi benim Avrupa'da küçüklükten beri tuttuğum takım olan r.madrid'e transfer olduğunda da çok sevinmiş ve TRT 3 te her hafta izlemiştim hagi'nin maçlarını. Orada da gayet iyiydi aslında, ama son haftaki Tenerife faciasından sonra gönderilmişti real'den.

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel günlerdi. Hayal gibi şimdi

Geri
Üst Alt