Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Fener macinda da ayni degisiklikleri yapmisti, hakkaten yanlis degisiklikler. Kural hatasi bile sayilabilir.

ben bu mustafa sarpı öldüriyim hapse giriyim ama galatasaray kurtulsun. hagi kurtulsun

bu ayhanda bir hava yok abi anca arkadaslariyla kavga ediyo oraya buraya saldiriyo baros desen adam bir sakatlaniyo 10 hafta yatiyo yok boyle birsey ya

Rijkaard'i seviyordum ve gittigi gune kadar destekleyen az kisiden biriydim, Hagi'nin gozumdeki degerini anlatmaya gerek yok, onu da gittigi gune kadar gunahiyla/sevabiyla destekleyecegim AMA bugun Cana'nin oyundan alinmasinin hic bir aciklamasi yok gercekten, ustelik sahada Mustafa sarp diye bir futbolcu varken. Ilginc?!!

neden ya neden cana ve misi çıkar sarp sahada kalır!!!

Neden Hagi...!!!

Neden Hagi...!!!

Levent Özçelik gibi sesleniyorum...

Hagi'cim...

Ne var bu sarpta ALLAH'ını seversen söyle...

Gerradmı Kaçmış içinede sen gördün...:o

Hagi'den bahsederken had bilmeliyiz.

Adnan's next plan

Tugay'ı kov, Kalli'yi Hagi'nin başına getir.Hagi'yi kov, B.Korkmaz'ı getir.(isimler değişebilir ama şablon budur)

Skibbe stayla

Çok merak ediyorum Misimovic'in sol winger oynayabildiğini nerede görmüş izlemiş?İkincisi Cana neden 90 dakika oynatılmıyor Mustafa Sarp denen yeteneksizliğin tanımı sahadayken?Üçüncüsü neden 3 ortasaha oyuncumuz da defansif oyunculardan oluşuyor?Ortasahaya hareket getirecek iki oyuncumuz da winger olarak kullanılıyor,böylece ortasahadan ofansta 0 katkı alıyoruz.Ayrıca neden bu kadar defansif oynuyoruz?Ben maç berabereyken kendi yarısahasına 11 kişi yığılmış Galatasaray görmek istemiyorum.Ha saygımız sonsuzdur canımızdır orası ayrı.

Çok merak ediyorum Misimovic'in sol winger oynayabildiğini nerede görmüş izlemiş?İkincisi Cana neden 90 dakika oynatılmıyor Mustafa Sarp denen yeteneksizliğin tanımı sahadayken?Üçüncüsü neden 3 ortasaha oyuncumuz da defansif oyunculardan oluşuyor?Ortasahaya hareket getirecek iki oyuncumuz da winger olarak kullanılıyor,böylece ortasahadan ofansta 0 katkı alıyoruz.Ayrıca neden bu kadar defansif oynuyoruz?Ben maç berabereyken kendi yarısahasına 11 kişi yığılmış Galatasaray görmek istemiyorum.Ha saygımız sonsuzdur canımızdır orası ayrı.

Buyur, sen yönet takımı.

Son 2-3 yıldır bize gelen teknik direktörlerin tamamen serbest bırakıldığına ve takımın tek patronları olduklarına inanmıyorum. Adnan Polat'ın yetkisiyle bizlerin bilmediği biraz daha futboldan anlayan herhangi birinin kadro seçimi ve oyuncu değişikliklerinde nedensiz parmağı var diye düşünüyorum. Nedensiz demem de ki sebep; Adnan Polat'ın veya yönetimden birinin kusurunun takım içersinden bir veya birden fazla kişilerce bilinmesi.

Bir diğer ihtimalde, Hagi ve Rijkaard gibi futbolun içinden gelen adamlar Mustafa Sarp'dan vazgeçemiyorsa, Galatasaray taraftarının %99.9'u futboldan anlamıyor.

Bence teknik direktörlere Sarp'ı 90 dakika sahada tutun talimatı geliyor. Rijkaard ve Hagi gibi akıllı adamlar bu tür saçma hatalar yapmazlar. Her seferinde oyundan Cana'nın çıkıp hiç bir özelliği olmayan Sarp'ın devam etmesi başka türlü açıklanamaz herhalde.

Takımı yönetenden çok yönetilende problem var.

Taktik belli : rakibi oynatmayin sizde biseyler yaparsaniz yapin, baska bisey yok. Boyle korkak futbol ile sampiyonluk felan istemiyorum yunanlar gibi. Ilk 10 da bitirirsek bu sezonu basari sayarim, sezon sonunda haginin bileti kesilmeli. Ayrica yonetimde defolup gitsin

Seneye şu takımı güzelce bir yenile Patr10 lütfen ya!

Geri
Üst Alt