Cevap: Gheorghe Hagi | Teknik Direktör

Ayhan-Sarp-Barış kadro dışı. Cana da ilk yarıyı kapattı. Hadi ortasaha kuralım.

Gökhan Zan 15 dakika top oynasa omzu çıkar yerinden. Ahmet diyorsun, hadi Cumhur, Caner vs. de ekleyelim. Kayseri'den, Beşiktaş'tan fark yedik bu adamlar oynarken. Ne olur sence? Asılır bu adamlar. Genç oyuncular pat diye ilk onbire konulmaz, gerçekçi olalım. Emre Çolak bile yarımşar saat, oynaya oynaya alışıyor.

10 kere daha yazayimmi

servet balta sarp

kendi fikrini alip benim lafimla birlestirmek hosunami gidiyor

Yasın daha 19, keske Hagi'nin o Milana caktıgı gole canlı sahit olabilseydin. O zaman kimi affettigini anlardın.

Hagi efsane bir oyuncuydu. Ve hala benim için yaşayan efsanedir.

Ama yaşayan bir efsane olma nedeni oyunculuğuydu. Böyle kararlar alacaksa kendisini tanımayanlar affetmek için bahane arar durur ama futbolculuğuna tapanlar, bir daha affetmez. Onun hata yapacağına inanmak istemez çünkü ve bir insanı yıkan güvenmedikleri değil güvendikleridir. İşte bu nedenle ona efsane diyen ben böyle kararlarla kendi adını lekelerse onu asla affetmez. Çünkü oyunculuğu ile hocalığı arasındaki uçurum Efsane olan yerini kovulanlar arasına koyar.

Hagi iyi şeyler yapmaya devam ediyor. Yanlız şu Servet ve Sarp'ı da takım dışı bıraksa süper olur.

Efsane bir post olmuş. :tiphat:

Geçmişle yaşayacaksak. 2000 kadrosuna klübün tapusunu verelim. Onlar oynasın onlar desteklesin. Büyük oyuncu = Büyük hoca değildir.

Hagi benim için efsanedir. Ama 10 numara Hagi olarak. T.D Hagi olarak ise sıradan bir hocadır. Hatta hoca aday adayıdır.

Hayır Aykut Kocaman gibi, Bülent Korkmaz gibi, Maradona gibi...

Elinizde 2 tane iyi örnek var diye her iyi oyuncu iyi t.d olacak diye bir kural yok.

Her ne kadar Galatasaray demek sadece Hagi demek olmasada, Hagi demek Galatasaray demektir. Dahası, senin affetmen icin birseyler yapması gereken Hagi olmasaydı: durum Galatasaray < Fenerbahce idi. Bilmem anlatabildim mi?

Hagiyi bende seviyorum ama futbolcu olarak.Bu yüzden yaptığı hataları sebepsiz savunmuyorum.Takımda revizyon yapmak istemesi güzel bişeydi ancak bunu yanlış yapmaya başladı buda işleri dahada karıştıracak.

Geçmişle yaşayacaksak. 2000 kadrosuna klübün tapusunu verelim. Onlar oynasın onlar desteklesin. Büyük oyuncu = Büyük hoca değildir.

Hagi benim için efsanedir. Ama 10 numara Hagi olarak. T.D Hagi olarak ise sıradan bir hocadır. Hatta hoca aday adayıdır.

Galatasaray'ı Galatasaray yapan o oyunculardır, kim ne derse desin. Eskiden ben de Galatasaray hepsinden üstün bahanesine sığınarak istediğim adama laf ediyordum. Ama mentalitem değişti bazı şeyleri yaşadıktan, gördükten sonra. Artık o isimlerin de Galatasaray kadar olmasa da önemli yerleri olduğunu anladım.

Ayrıca; teknik direktör olunca farklı bir kişi gelmiyor, yine Hagi. İsmi de cismi de aynı. Adamı yerden yere vurmaya da gerek yok, çok abartılı eleştiriler yapılıyor.

Hagiyi bende seviyorum ama futbolcu olarak.Bu yüzden yaptığı hataları sebepsiz savunmuyorum.Takımda revizyon yapmak istemesi güzel bişeydi ancak bunu yanlış yapmaya başladı buda işleri dahada karıştıracak.

Yanlıs mı? Misimovic an itiibari ile takıma hic birsey vermemis bir oyuncu. Yani gitmesi veya kalması pekte fark yaratmaz. Bunun neresi yanlıs karar. Maddi anlamda eline transfer bütcesi icin ekstra para gecicek Hagi'nin. Gayet akıllıca.

Yanlıs mı? Misimovic an itiibari ile takıma hic birsey vermemis bir oyuncu. Yani gitmesi veya kalması pekte fark yaratmaz. Bunun neresi yanlıs karar. Maddi anlamda eline transfer bütcesi icin ekstra para gecicek Hagi'nin. Gayet akıllıca.

yonetim bilimleri aktif kullanimi verim arttirimi konusu

yahu kusura bakmayin ama hayatta bazi kurallar var hayatin ve yonetimin her noktasinda uygulanacak prensiplerdir

operasyon dediginiz sey soyle yapilir sirasiyla yada toptan

ama sirayi degistiremezsin, madde atlayabilirsin tek yonlu vektor vardir

1- zarar veren ogeler temizlenir

2- yarar vermeyen ogeler temizlenir

3- yarar veremeyen ogeler temizlenir

4- goreceli olarak az yarar veren ogeler temizlenir

hadi yapin listenizi

Yanında Servet olsaydı en azından mantık arardım hocam bu işte. Fakat Servet gibi futbol katili takımını satan adam otururken Misimovic ise baş sorumlu. O zaman bi dur derim kararı alan Hocayada yada zorla aldıran yönetimede. Galatasarayın değerleri Transfer bütçesinden çok daha önemlidir. Parayı borçlanarak bulursun. Ama onur ve gurur borca alınmaz.

Evet akıllıca o parayla romanyadan yeni Hagiler gelir Jovanovicler,petreler felan.Olmadık şeyde değil zaten.

[video=youtube;RQC07LKfigk]https://www.youtube.com/watch?v=RQC07LKfigk[/video]

Yahu en iyi örnek ya :D Bu adamdan daha fazla zarar veren kaç adam var

Karpaty-Ankaragücü-Trabzon-Manisa combo yaptı herif

Triple duble yaptı adam. Lig-Avrupa-Kupa dinlemeden her yerde çifter çifter hata ile gidiyor. Sonra suçlu Misimovic. Ama dokunmayın Servete, dokunmayın hayallerimizin katili H.Baltaya...

Allah'tan forumda yazan adamların çoğu ya şehir dışında ya yurtdışında. Eğer maçlara buradaki taraftar gitse valla Hagi'yi de yuhalarlardı geçen Manisa maçında. Yaşlı diye Kewell'ı, sakat diye Baros'u da yuhalarlardı...

Yunus öyle değil. Yarın öbür gün Yaşlı diye Kewell sakat diye Baros kadro dışı bırakılacak. Sabret filmde 2. perde bu. Sonra ver elini Bank Asya :)

2012 kriterleri bizi vurmasın diye bırakın avrupayı 1. ligden bile kaçarız bu kafayla.

Geri
Üst Alt