Cevap: #10 Gheorghe Hagi

Adanaporlu kaleci Adnan;

"Hagi'den gol yemek bir şerefti."

Adanaspor'lu oyuncunun montu yok,üşümesin diye kendi montunu vermiş.

İzlerken tüylerim diken diken oldu resmen ağlayacaktım zor tuttum kendimi EFSANE:(

Alex falan diyorlar.Hahahaha deyip geçiyorum.

Yazıcak birşey bulamıyorum. Nasıl anlatılır ki be Hagi..

O kadar cok özlüyorum ki, o kadar cok. Bazen unutuyor gibi oluyorum, Kewell, Arda diyorum. Sonra bir yerde adin geciyor, bir resmini görüyorum, internetten videolarini izliyorum. Bogazimda bir dügüm olusuyor, gözlerim nemleniyor. Dolaptaki imzali formani geciriyorum sonra üstüme. Hic cikarasim gelmiyor, hic hatirlayasim gelmiyor artik olmadigini. Köpegim var bir tane, 2 yasinda. Adini Hagi koydum, yakinimdakilerin, Hagi diye köpek mi olur, serzenislerine ragmen. Sirf hep hatirlayayim diye seni, en azindan adin hep benimle olsiun diye. Cok farkliydin gica, benzemedin kimseye, kimse de sana benzemedi. Benzemeyecek.

teknik direktör olarak tekrar GS'ye gelmesini çok isterim

[video=youtube;mNk45y21LO4]https://www.youtube.com/watch?v=mNk45y21LO4[/video]

:tiphat:

Galatasaray'da izlediğim en iyi futbolcuydu. (MetinOktay,Prekazi vb. gibi efsanelere yaşım tutmuyor.)

4Sene üstüstte şampiyon olduk,Uefa'yı aldık.Süper Kupa'yı aldık.Eşsiz futbol seyrettik.AliSamiYen'i avrupa takımlarına zindan ettik ve hepsinde Hagi vardı.Çok şey kattı bu takıma Hagi.Onu hiç unutmucaz.

Galatasaray'dan gelen davete hayir demeyecek olan adam... Geri gel...

Geri
Üst Alt